Snel geleverd, goede kwiliteit.

Goede kwaliteit vlees en snel geleverd.

Netjes koel verpakt en geleverd. Goed vlees. Zeer tevreden.

Goeie kwaliteit Top service Mooi vlees

Perfecte levering

Perfecte levering, vlees moet nog bereid worden.

Goede kwaliteit vlees.

Het vlees is goed bevroren verpakt en snel geleverd. Ze hebben vaak leuke aanbiedingen.

Bestel zeker vaker

Vlees prima, bezorging waardeloos

Door de slechte bezorging, niet bezorgd terwijl ze aangeven dat het bezorgd is, durf ik bijna niet meer te bestellen.

Snel besteld en geleverd

Makkelijk te bestellen en een leuke aanbieding gescoord die snel bezorgd werd. Vanavond het eerste stukje vlees klaargemaakt voor de bbq, ziet er fantastisch uit.

Goede communicatie over levering van producten en op te vertrouwen.

Alles in orde

Goeie kwaliteit en snelle levering

De producten zijn altijd zalig en de levering is vlot

Snel geleverd, wederom top kwaliteit en goed verpakt!

Snel geleverd, wederom top kwaliteit en goed verpakt!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Producten besteld alvast voor de kerst. Mooi op tijd binnen netjes geleverd.

Super , goed vlees en keurig aangeleverd

Snel, goed en lekker vlees

Heerlijk vlees en levering was prima.

Fantastisch bedrijf

Mega assortiment, goede prijzen, kwalitatief enorm goed en lekker vlees en snelle levering, wat wil je nog meer!

uitstekend

uitstekend vlees en geweldige service! Haal het zelf altijd af .Is nog gezellig ook. (BBQ Nijmegen)

Altijd uitstekend vlees voor een goede prijs

Levering altijd netjes en nog goed bevroren, vind de milieu vriendelijke verpakking ook top. Vlees wat ik tot nu toe bereid heb was altijd om te smullen.

Goed!

Kwaliteit van het vlees is goed. Goede verpakking en koeling. Snelle bezorging.

Goede en snelle levering. Prima kwaliteit vlees

Wederom een heerlijke rundergehakt schotel kunnen maken!!

Top bedrijf

Altijd goeie levering makkelijk om af te halen. En kwaliteit is prima. Zo blijven we bbq' en.

Super tof!!

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling. De producten zijn gelevered in goede condities, goede verpakking en de verpakkingen zijn duurzaam! Ik vind het geweldig. Het vlees ook een 5 star kwaliteit.

Goed assortiment en snelle levering

Snelle levering.

Fantastische kwaliteit

Het vlees is van fantastische kwaliteit Lekker mals , zo mals vind je niet in de supers , daarom bestel ik mijn vlees bij BBQuality en het gemak dat het netjes is verpakt samen met de grote zorg en bevroren word thuisgebracht is helemaal top , diepvries in en klaar !!! En duur , helemaal niet .

Goed vlees en goede bezorging

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss