Top kwaliteit en service!

Snel besteld en geleverd, goede kwaliteit / prijs verhouding. Ruime keuze.

De klant is koning

De bezorgdienst maakte een fout die vervolgens door Claus van BBQUALITY keurig werd opgelost. Prachtig vlees. Ben zeer tevreden.

Super goed kwaliteits vlees

Heerlijk vlees en ruime keuze. Af en toe leuke aanbiedingen die ons past. Ook leuke non food artikelen die gewoon handig bij de BBQ zijn.

Altijd goed..

Het vlees is altijd goed niet de goedkoopste maar wel goed betaald liever een stukje meer voor quality vlees dan slecht vlees voor weinig geld Altijd netje en snel afgeleverd en vriendelijke bezorgers

Vlees fantastisch levering waardeloos

Hi BBQuality, Groot fan van jullie producten en diensten. Echter de levering was enorm slecht, ik weet dat jullie dit via een dienst doen maar hier toch een mail om jullie op de hoogte te brengen. Bezorger heeft bij mij niet eens aangebeld en ik was gewoon thuis. Heb zelf een camera hangen en hij is dus niet langsgeweest. Daarna heeft hij de levering bij een buurman gebracht welke niet op de lijst stond waar hij het mocht afleveren. Gevolg is dat ik deze buurman uit zijn bed moest bellen aangezien er 300 euro aan vlees in zijn gang lag dat in de vriezer moet.

Goede producten, goede levering

Kwalitatief goede producten voor een goede prijs. Alles is goed verpakt. En de levering kan ook s’avonds.

Goed maar foto's zijn anders

Kwalitatief heb ik geen opmerkingen. Maar de foto's bij de artikelen wijken sterk af van wat je besteld. Ik kan niet zien aan een stuk vlees hoe zwaar het is. Als voorbeeld een bavette rollade 500 gram leek op de foto groter dan die ik ontving. Jammer. Ook de stoofpotejs worden in een kartonnen achtig bakje geleverd. Mss wel diepvries waardig maar een tikje en de deksel valt er af en vriesbrand het vlees. Zonde. Ook hier zijn de foto's groter dan wat je eigenlijk besteld.

Goed en, snel geleverd met een uitstekende kwaliteit.

Super kwaliteit, snelle leveren, goeie t&t , tot in de puntjes verzorgd, zeker voor herhaling vatbaar.

Goede en uitstekende kwaliteit zoals altijd!

Een heel prettige onlineslager die constant dezelfde kwaliteit heeft qua producten en service. Komt altijd netjes diepgevroren binnen via een uitstekende bezorgservice! Die je vanaf het moment dat je track en trace hebt goed kan volgen hoelaat ze aan je deur staan.

Mooi vlees

Mooi stuk vlees. Savonds besteld en om 8:30 al afgehaald; gewoon top dus!

Goede Black Friday aanbiedingen

En natuurlijk ook goed vlees

Gewoon goed.

Goed vlees, netjes verpakt en bezorgd.

Helemaal top

Goede service , bestelling optijd geleverd. Zeer goede kwaliteit. Heerlijk hamburgers. Echt top

Bezorger kwam niet, bevroren hamburgers zacht

Bezorger kwam pas dag twee, kon het adres niet vinden!? Blijkbaar mijn telefoonnummer ook niet. Hamburgers waren “zacht” ipv bevroren.

Subliem

Bij mijn speurtocht naar een mooie brisket om deze voor het eerst te maken, ben ik uitgekomen bij BBQuality. Diepgevroren is deze keurig de volgende dag geleverd. Wat hebben we een ontzettend mooie Canadese Black Angus 'whole packer' van 4 kg gekregen. Met 10 gasten aan tafel hebben we genoten van dit super malse vlees!!

Laagdrempelig, snel en top service!

Mooi kwaliteit producten, overzichtelijke website, snelle levering in 1 opmerking: Top service!

Alles oke behalve Maminha

levering, verpakking waren prima. de bestelde Maminha viel zwaar tegen, het was zo taai na het grillen, niet te eten. Zonde van mijn geld.

Perfecte service met een uitstekend stuk assortiment

Waar moet ik beginnen; prachtig assortiment, op een overzichtelijke website waar je alles makkelijk kan vinden. Meer dan een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Kortom prettige webshop!

Uitstekende prijs/kwaliteit

Groot assortiment en zeer zorgvuldig verpakt op tijd thuisbezorgd. Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.

Goed vlees, slechte levering

Hele mooie stukken vlees ontvangen. Die gaan zeker smaken op de BBQ! Het vlees zou op dinsdag worden bezorgd tussen 17:00 en 22:00. Hierbij ook constant de tracker in de gaten gehouden welke steeds later en later werd. Uiteindelijk tot na 23:00 te hebben gewacht ging ik er van uit dat de bezorger niet meer zou komen. De tracker bewoog namelijk niet meer sinds 22:30. De volgende ochtend toen ik op het werk was zag ik in mijn email dat het vlees na 23:05 was bezorgd bij mijn buren. De bezorger had niet eens aangebeld bij mij. Schijnbaar omdat er geen licht brandde zou de bezorger hebben gezegd. Hierdoor kon ik het vlees pas de volgende dag ophalen om 19:00. Gelukkig was het goed verpakt en hadden mijn buren het koel gezet anders was het vlees geschikt geweest voor de vuilnis!

Lekker vlees goede kwalitei

ik had de Angus burgers, ossenhaas en wildzwijnhaas…alles was prima!

mooi vlees

mooi vlees

Beef wellington

Een "center-cut) van een ossenhaas besteld. Erg mooi stuk vlees. Voor de kerst meteen nog twee nieuwe besteld om deze ook om te toveren naar een beef wellington voor de kerst

Goede service, prima producten

Deze website vind ik een aanrader. Het enige wat ik zou willen veranderen is een soort statiegeldregeling op het verpakkingsmateriaal. Zeker de icepacks, die kunnen best vaker gebruikt worden.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss