Amazing

Great quality meat and perfect service.

Prima vlees

Prima vlees, ribjes aan speenvarken wat kort en niet schoon (door kortheid zelf ook niet meer makkelijk schoon te krabben). De T bone leek al deels ontdooid ondanks het goede verpakkinsmateriaal.

Geweldig goed vlees

Goed vlees voor een mooie prijs. Wordt netjes verzonden. Zeer tevreden.

Uitstekende levering en kwaliteit vlees.

Uitstekend allemaal, alleen jammer dat het alleen in de avond geleverd kan worden.

Gewoon prima

Goede ervaringen wel jammer dat het altijd minder gram is als je betaald,,,

Mooi vlees voor een goede prijs!

Altijd goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Hier koop je vlees dat je bij een reguliere Nederlandse slager niet kunt krijgen. Onberispelijke service en betrouwbare levering. Ik bestel er een paar keer per jaar. Aanrader!

Top kwaliteit vlees en op tijd geleverd

Voor de eerste keer bij BBQuality Angus longhaas en zalmzijde besteld. Ik was verrast door de kwaliteit en ook hoe het op tijd en goed gekoeld verpakt verstuurd is.

Super klantgericht

Ik had voor de verkeerde datum besteld. Kon zonder problemen geannuleerd worden en geld terug gestort gekregen. Kom zeker terug.

Goede levering

Ik miste de gratis burgers die ik zou ontvangen bij een besteding van meer als 100 euro.

Mooie kwaliteit

Ze zijn er super snel en de kwaliteit te heel goed, en een ruime keuzen aan heerlijk vlees.

Het vlees is echt zijn geld waard en de bezorging verloopt ook altijd vlekkeloos. Je koopt echt kwaliteit vlees .

Zoals altijd helemaal top

Zowel kwaliteit vlees als levering helemaal in orde. In alle eerlijkheid: nog niet alles geproefd. De bizonsteaks bewaren we voor kerst!

Goed geregeld

Pakket kwam op tijd en was goed verzorgd, niks op aan te merken.

Prima vlees

Heerlijk vlees, alleen de bezorging was wat onduidelijk.

Gewoon goed zoals altijd

Redelijk

10kg spareribs gekocht. 10kg aan shiners. Beetje jammer

Prima vlees voor een nette prijs en prima service.

Voor het eerst in jaren contact gehad met de, zeer vriendelijke, klantenservice omdat mijn pakket niet bezorgd werd. De fout lag bij de bezorger maar mijn klacht werd gelijk opgepakt en de volgende dag werd het vlees alsnog afgeleverd. De communicatie met de klantenservice was duidelijk en erg prettig. Naast het vlees is ook de service van prima kwaliteit.

Super goed vlees

Afgelopen zomer meerdere keren besteld bij BBQuality. Wij zijn super tevreden altijd goed vlees en een goede bezorgservice!

Netjes verzorgd.

Keurig verzorgd en op tijd geleverd.

Vlees uitstekend , bezorging slecht

Vlees is uitstekend, maar bezorging mag beter. Kreeg verkeerde pakket, gelukkig stond de bezorger nog in de straat. Juiste pakket lag onder een dikke bult met pakketten achter in de bus.

Gewoon top

Goede kwaliteit, goede service, goede verpakking. Alles tip top in orde!

super fijn!

op zondag besteld en maandag avond alles nog goed bevroren op het afgesproken tijdstip in huis. goede kwaliteit van het vlees! erg tevreden.

Goed en snel

Eerste ervaring is prima.

Great quality

Great quality meat!