Uitstekende service!

De service is uitstekend. Eerdt ekeer faalde de bezorgdienst. Om die reden hebben we een korting op de volgende vestelling gekregen. De laatste keer hadden we een uitverkocht item welke een dag later keurig per post kwam zodat ik toch mijn vlees kon maken. Snel contact via whatsapp dua dat gaat fantastisch.

Goede kwaliteit en zeer snel geleverd

Later op de avond besteld en de volgende dag al in huis.

geweldig vlees

Vlees zaterdag besteld , en had de keuze wanneer het geleverd kon worden . Vanaf maandag ik heb voor dinsdag gekozen en kreeg op het afgesproken tijds blok mijn vlees diepgevroren thuis . Wat mij betreft zeer professioneel en goed verpakt thuis gekregen . Ga zo

Goede kwaliteit en service!

Goed vlees, prima service

Ik was op zoek naar een nieuwe leverancier van vlees voor mijn hobby. De Slagers in mijn omgeving zijn beperkt in hun assortiment. Nu werk ik niet met een BBQ dus het was niet logisch om bij een online bedrijf met de naam BBQuality te bestellen maar heb me laten overhalen door de ruime keuze en de goede uitleg bij de herkomst. De doos met mijn producten werd 's avonds geleverd door een supervriendelijke man, producten waren zorgvuldig verpakt en gekoeld met extra koelelementen. Het vlees wordt diepgevroren aangeleverd en kan dus meteen weer de vriezer in. ik vraag me nog af of dat in de zomer goed gaat en of de producten dan nog goed bevroren zijn want 2x invriezen doet afbreuk aan de smaakbeleving. De eerste levering is inmiddels bereid, we zijn erg tevreden over de smaak en kwaliteit van deze 1e levering,

Top ervaring!

Omdat we spontaan zin hadden in een BBQ even snel bij BBQuality wat vlees en kip spiezen besteld. Omdat ik benieuwd was naar de verschillende sauzen die zij op hun website aanbieden, heb ik deze ook maar meteen meebesteld. Je kunt nooit genoeg keuze in huis hebben. Zoals gewoonlijk werd de bestelling de volgende dag in de avonduren bezorgd. En ook uitstekend verpakt, overigens. Het vlees was weer van topkwaliteit en smaakte geweldig. Ook was de knoflooksaus verrassend lekker en kan ik die iedereen aanraden. Mede dankzij BBQuality was de BBQ een groot succes en ik kijk al uit naar de volgende bestelling!

Goeie service

De bestelling liep soepel.

Prachtige kwaliteit en super snelle bezorging

Geen minpunten aanwezig.

Prima bezorging, lekker vlees. Niks anders dan lof op dit moment.

prima en snel geregeld

Goed verpakt en daardoor kon het zo de vriezer in. TOP

Mooi vlees en snel geleverd

Goede service van BBquality slager. Eerste pakket was door de bezorger teblaat geleverd en daardoor ontdooid. Na contact met bbquality de volgende dag een nieuw pakket opgestuurd gekregen.

Prima vlees, makkelijk te bestellen en goede bezorging

Tevreden

Eten was niet helemaal bevroren meer maar wel goed verder

Gewoon weer goed

Bestel al diverse jaren vlees voor de bbq bij deze jongens. Het vlees is altijd van top klasse en de service is geweldig ze hebben ook een zeer goede betrouwbare leverancier die het vlees netjes afleverd

Duidelijke website, snelle levering

Eigenlijk bizar hoe snel na bestellen je alles in huis hebt. Een duidelijke website, bij vragen snelle reactie. Echt producten zoals beschreven. Ik vind het prettig en kom dus vaker terug.

Lekker man

Lekker vlees en goede rubs. Wel mag er nog wat uitgebreider aanbod van rubs en zouten komen om te pekelen.

Prima kwaliteit! en groot assortiment

Echt een aanrader. Groot aanbod en fijn dat je ook vis kan bestellen. Ik ben fan van BBQ QUality..

Prima snelle service

Altijd goeie producten geleverd gekregen

Bestelling zijn altijd correct, goed verpakt en heerlijk vlees.

Groot assortiment, geen gekke verrassingen. Als ik online vlees zoek kom ik altijd weer bij bbquality terrecht.

tevreden

Goed vlees en op tijd geleverd

Hier bestel ik het liefste.

De keuze, en prijs van het vlees is dik in orde. De verpakking en bezorging is perfect. Het product komt in goede conditie aan, en is gewoon heerlijk. (mits je het goed bereid uiteraard)

Niks bijzonders

Prima vlees, slechte bezorging! Bezorging lukte niet op afgesproken tijdstip. Vlees was prima, krijgt niet heel veel vlees voor je geld. Ik had een worsten assortiment, je krijgt voor 18 euro, 12 worsten. Dus al met al, zou ik niet nog een keer bestellen hier..

het beste voees voor een eerlijke prijs

ik heb ook wel eens andere online slagers geprobeerd maar kom altijd weer terug bij BBQuality

Mooi vlees en ook grotere stukken beschikbaar

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss