Snelle levering, mooie producten, goede prijs-kwaliteit

Heerlijk vlees, uitstekende kwaliteit, goede service

Om op te vreten.

Zeer te vreden over de service en goede kwaliteit vlees

Super kwaliteit. Goede service

wederom perfect !!

perfecte service, ik vind het naar om toe te moeten geven, aangezien ik perfect een hoog streven vind, maar deze mensen verdienen het toch echt!! zelfs als je ze via de app nog een vraag stelt, is het antwoord bijna sneller als de vraag ;) en nog het juiste antwoord ook !! kwaliteit, vakmanschap en service gerichtheid staan voorop, en voor de prijs is het vlees gewoon té goed !! zoals altijd. top product, top service, top prijs !!! tot de volgende keer !!

Snelle levering. Prima producten.

Leuke aanbiedingen en snelle levering. Kwaliteit is goed.

Zoals altijd, top!

Duidelijk mbt levering. Goed vlees voor de BBQ van hamburger tot spareribs, diamanthaas en bavette. Ik weet wat ik krijg. Iedere keer weer een succes! Bestel al jaren nergens anders meer!

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Heerlijke pulled pork kunnen maken van jullie Heyde Hoeve Boston Butt

Beste online vleeshandelaar. Punt...

Vlees is top. Service is top Aanbod is top. Bezorging is top en snel. Kortom gewoon top. Krijg alweer zin om mijn kamado aan te steken terwijl ik dit schrijf.

Altijd weer een feest als de bezorger aan de deur staat, prachtig heerlijk vlees! Ik haal nergens anders..

Top geregeld goede service

Snelle levering en top kwaliteit vlees!

Snelle levering en vlees van top kwaliteit!

Prima vlees en een prima bezorging

Het vlees was van goede kwaliteit. De bezorging was netjes op tijd en het product vas goed gekoeld verpakt. We hebben van de Boston butt een heerlijke pulled pork gemaakt voor tijdens de zondag kijken naar deface op Zandvoort.

Nu is het toppy

Die is nu goed

Superservice en geweldige kwaliteit

Al meerdere keren vlees besteld, mooie stukken vlees met een goed prijs/kwaliteit verhouding. Leuk dat er ook recepten en aanverwanten artikelen te krijgen zijn. Bij de laatste levering had ik een paar vragen, een Whatsappje gestuurd en al mijn vragen werden direct beantwoord, ga zo door

Kwaliteit is top en de keuze is enorm prijzen zijn marktconform en het vlees is erg goed verpakt goed verpakt

Vlees is top.

Vlees is top, super kwaliteit en lekker.

Heel tevreden

Pakket kwam snel binnen en uitstekend verpakt en gekoeld.

Goed, snel en super kipjes

Goed verzorgd, erg lekker

Goed verzorgd en erg lekker

snelle service , uitstekend product : bife de tira

prima webshop met veel keuze, de Bife de Tira was echt geweldig is een blijvertje

Heb mijn bestelling van 30-08-2022 met order 176065 nog steeds niet ontvangen.

Graag had ik deze bestelling ontvangen.

Top vlees goed verpakt goede bezorging

Altijd goede service

Goede producten en altijd goede service ook al gaat er iets fout met de bezorger. Binnen een dag nieuw product binnen krijgen.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss