Als je besteld krijg je altijd goed vlees. En de aanbiedingen en extra's zijn vaak ook leuk.
Fijn om te lezen Corné, maar we horen toch graag hoe we van jouw 8 een 10 kunnen maken bij je volgende bestelling. laat het ons weten in het opmerkingenveld van je volgende bestelling, dan gaan we ermee aan de slag! Team BBQuality
Bestel mijn BBQ vlees altijd bij BBQuality. Goede prijs kwaliteit verhouding. Je hebt altijd genoeg keuze uit verschillende hoeveelheden van het vlees wat maakt dat je de juiste hoeveelheid voor je gezelschap hebt. Onder de burgers zijn de Brisket burgers favoriet.
Dank voor je mooie beoordeling Leon en fijn dat je tevereden bent over zowel onze service als onze producten, daar doen we het voor! Tot de volgende bestelling! Team BBQuality
Tevreden over de kwaliteit
Dank voor je mooie beoordeling Jos. We horen uiteraard graag hoe we van jouw mooie 9 een hele mooie 10 kunnen maken bij een volgende bestelling ;-). Fijne jaarwisseling gewenst en hopelijk tot 2026! Team BBQuality
levering en kwaliteit perfect
Heel fijn om te lezen John, fijne jaarwisseling alvast! Team BBQuality
Voor de kerstdagen een bavette- en zalmrollade besteld. Zoals altijd is de bestelling snel geleverd. Beide op een kleine bbq langzaam, op kolen met een stuk olijfboomhout, laten garen. Vervolgens laten afkoelen, vacuüm verpakt en ingevroren. Later in de week ontdooid en sous-vide teruggebracht naar de juiste kerntemperatuur. Beide stukken zijn erg in de smaak gevallen.
Heel fijn dat we jouw kerstdiner tot een succes hebben kunnen maken, al is de bereiding ook vrij professioneel geweest zo te lezen ;-). Fijne jaarwisseling alvast in ieder geval en we zien je bestellingen in 2026 weer graag verschijnen! Team BBQuality
Vlees is netjes vacuüm verpakt en van uitstekende kwaliteit en smaak. Bestelling is netjes en verpakt en bezorgd. Is zeker een aanrader.
Heel fijn om te lezen dat zowel de service als ons vlees bevallen is bij je Wilfried. Fijne jaarwisseling alvast en hopelijk mogen we in 2026 nog meer bestellingen voor je maken! Team BBQuality
Kwaliteit vlees , waar voor je geld
Dank voor je beoordeling Magdalena, vroeger op school waren we blij met een 7 maar tegenwoordig streven we altijd naar een 10. We horen dus graag hoe we jouw ervaring met ons bedrijf kunnen verbeteren bij een volgende bestelling. Plaats bijvoorbeeld even een opmerking in het opmerkingen veld bij je bestelling dan gaan we hier rekening mee houden. Voor nu een fijne jaarwisseling! Team BBQuality
Kort maar krachtig, thanks paul ;-)
De service en de levering is heel goed. De kwaliteit van het vlees is uitmuntend.
Dank voor de mooie beoordeling René en alvast een fijne jaarwisseling! Team BBQuality
Altijd een ruime keuze, met veel tips.
Fijn dat ons assortiment je bevalt Geert! Komend jaar gaan we ook weer veel leuke en handige tips en tricks met onze klanten delen via onze socials, ons youtube kanaal, de website én onze BBQuality app! Fijne jaarwisseling voor nu en we zien de volgende bestelling graag verschijnen! Team BBQuality
Je krijgt wat je besteld met de juiste informatie hoe te bereiden en welke temperaturen aan te houden. Leveringen zijn op tijd en erg goed gekoeld verpakt. Tevens zijn de promotie filmpjes erg leuk.
Dank voor je beoordeling peter, ik zal je complimenten voor de video's doorgeven aan onze jongens én dame die hier hun best voor hebben gedaan de afgelopen periode! Fijne jaarwisseling voor nu! Team BBQuality
Prima kwaliteit vlees, goede prijs en netjes geleverd
Dank voor de mooie beoordeling Cas! Team BBquality
Kwaliteit vlees en bezorging is top!
Dank voor de mooie beoordeling Susan en alvast een hele fijne jaarwisseling gewenst! Team BBQuality
Echt super kwaliteit vlees en goed en top bezorgd. Volgens mij een nieuwe bezorg dienst. Echt top. Super tevreden klant hier.
Heel fijn om te lezen Stefan! We zien je volgende bestelling graag verschijnen en wensen je alvast het beste voor 2026! Team BBQuality
Goed vlees en goede levering . op naar nieuwe jaar .
De beste wensen voor 2026 alvast! Team BBQuality
Snelle, goed verpakte levering, veel keuze en hele goede kwaliteit. We gaan hier van de zomer zeker veel gebruik van maken. Leuk om ook vlees te laten komen wat we nog niet kennen. We gebruiken de slowcooker. Oven, elektrisch barbecue met rookfunctie en nu ook alweer een half jaartje een Japanse keramieke bbq, de Yakiniku. Het was weer genieten!
Leuk om te lezen dat je tevreden bent Johan. Je hoeft ons zeker niet te missen in de zomer, we leveren zelf op de camping of jouw vakantiepark! Voor nu de beste wensen voor 2026 en we zien je volgende bestelling graag verschijnen! Groeten, Team BBQuality
Heerlijke rollade de kippenei was veruit de lekkerste. Varkensrollade ook lekker zeker de moeite waard.
Fijn om te lezen Peter. We horen graag hoe we van jouw 8 punten 10 punten kunnen maken bij een volgende bestelling. Voor nu rest ons je het beste te wensen voor 2026! Team BBQuality
Mijn ervaring is goed aleen de app blijft soms hangen en is soms traag
Hey Koen, Dankt voor de feedback. Onze app is nog relatief nieuw en dit was de eerste kerst periode waarin deze actief was. Het kan inderdaad zijn dat hij op sommige momenten wat trager was, we nemen het mee en proberen volgend jaar weer beter voor de dag te komen met de website én de app! Voor de de beste wensen voor 2026! Team BBQuality
De producten die ik heb besteld, waren kwalitatief zeer goed. Daarbij vind ik dat concurrerende prijzen voor voorden gevraagd. Zeker de moeite om vaker te bestellen, waar ik nu voor de feestdagen een bestelling heb gedaan.
Dank voor de mooie beoordeling Mike, we horen echter graag hoe we van jouw 8 een 10 kunnen maken bij een volgende bestelling! Voor nu alvast de beste wensen voor 2026 en hopelijk mogen we snel weer een mooie bestelling voor je samenstellen! Team BBQuality
Ik zou de 24 december de laatste levering krijgen (ivm kerst kon dit nog volgens de site) helaas op die dag niets ontvangen.......toch de levering op eerste kerstdag gekregen maar helaas te laat omdat ik geen risico durfde te nemen en iets anders heb moeten bereiden Teleurgesteld ......maar dit lag puur aan de levering,de artikelen zagen er goed uit.
Heel vervelend dat het toch niet helemaal lekker is gegaan met de levering op de laatste dag voor kerst. Aangezien we bevroren leveren vragen we onze klanten altijd om zo vroeg mogelijk te bestellen om dit soort teleurstellingen te voorkomen. Hopelijk kun je (iets later dan gepland) alsnog genieten van ons heerlijke vlees en mogen we vaker een bestelling voor je inpakken! In ieder geval het beste voor 2026! Team BBQuality
Super Snitsels XXL , deze zijn top! En de Angus kogelbiefstuk is ook heerlijk. Kortom , een aanrader!
Dank je Johan! Fijn om te lezen dan je ons vlees kunt waarderen. Tot de volgende bestelling! Team BBQuality
Nog niet eerder vlees besteld via internet. Maar wild zwijn-haas vind je niet overal tegen een redelijke prijs. Dit was dus een gok, die buitengewoon goed is uitgevallen. Aanvankelijk vond ik de kosten van de bezorging wat aan de hoge kant, maar toen ik zag hoe dit werd aangepakt verloor ik elke bedenking. Zowel qua planning als verpakking was dit top. Het vlees heb ik daags voor gebruik in de koelkast laten ontdooien. Het zag er op het oog al prachtig uit. Ideaal was geweest als het ook al volledig was ontvliesd, maar daar moest ik zelf nog even het mes hanteren. De wildzwijn-haas gevlinderd en gevuld met pruimen, walnoot en mango-chutney en opgerold kort aangebraden. De volgende dag rosé afgebakken. Ik moest daartoe wel uitwijken naar bereidingsinstructies elders omdat BBQuality zich op dit vlak volledig richt op de BBQ. Ook geen probleem. Het wild zwijn smaakte zoveel mooier dan het oorspronkelijke Franse recept met varkenshaas, ik heb hoge ogen gegooid aan tafel. Voor herhaling vatbaar.
Dank voor de positieve en uitgebreide beoordeling en jouw vertrouwen in ons Coos! Hopelijk mogen we je in 2026 vaker verrassen met ons vlees én onze service! Groeten, Team BBQuality
Mijn eerste ervaring met BBQuality is mij uitermate goed bevallen. Goede kwaliteit vlees en netjes en vlot geleverd.
Fijn om te lezen Hans! Hopelijk mogen we in 2026 meer pakketten voor je maken! Groeten, Team BBQuality
Fijne service en super lekker vlees!
Fijn om te lezen dat alles bevallen is Wendy! Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk mogen we in 2026 vaker mooie pakketten voor je inpakken! Team BBQuality
Snelle service, overzichtelijke website. Mooie afbeeldingen.
Vandaar de mindere beoordeling dan? We komen graag even in contact om erachter te komen hoe we onze service verder kunnen verbeteren! Groeten, Team BBQuality
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss