Mooie kwaliteit vlees

Heb pas weer een grote bestelling gedaan. Het vlees wordt netjes bevroren geleverd. Kwaliteit is goed en het wordt heel snel geleverd. Wij kregen het 's avonds al geleverd.

Snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit vlees.

Geweldig aanbod, snelle service. Heerlijk vlees en goede bbq rubs.

Erg goed vlees

Het was mijn 1e bestelling bij BBQuality en deze is door ons zeer goed bevallen. Al het vees was lekker mals en goed te bereiden op de BBQ.

Goede snelle service en goed kwaliteit vlees

Goede snelle service en goed kwaliteit vlees

Netjes verpakt, alles was nog goed bevroren. Goede kwaliteit vlees. Volgende bestelling komt er snel aan! Enige minpuntje was de post bezorger die belde aan ‘pleurde’ letterlijk het pakket voor de deur en reed weg, maar daar kan bbquality niks aan doen.

Top ervaring

Duidelijke en overzichtelijke website, goede levering en het belangrijkste, enorm goed vlees!

Goede kwaliteit, behoorlijke prijzen

Op de website kan je geen review geven maar de beschrijving van het geleverde is kundig en correct. Levering in prima staat, goed gekoeld en goed verpakt. Ik heb allemaal prima spullen gekregen, maar toen ik een iets minder goede ervaring had met de rundersnippers heeft BBQuality dat keurig opgelost met een waardebon. Chapeau.

T vlees was super mals en erg lekker

Lekker Vandaag besteld morgen in huis. Goed gekoeld

Ossenhaas geen ossenhaas?

Helft van stukjes vlees aan ossenhaas spiesjes was pezig, en dus geen ossenhaas. Update; BBQuality lost keurig op, verwacht dat het vliesjes zijn gweest en gaat kwaliteitscontrole doorvoeren. Compenseert netjes, ben tevreden!

Heerlijke verse vlees

Heerlijke verse vlees

Kwaliteit!

Heerlijk vlees, elke keer wanneer ik bestel.

Kwaliteits vlees,. verpakking slecht deze keer

Gewoon goed. Snel geleverd. Kartonnen doos was volledig gescheurd.

Altijd weer perefect

Zoals gewoonlijk alles snel en in orde en hoge kwaliteit. bbquality is nog de enige waar ik online vlees bestel want ze hebben ook gewoon alles, en goed!

Uitstekende service en kwaliteit vlees

Bezorgen op het vakantie adres. super service.

Het vlees was goed!

Jammer dat bestellingen alleen s’avonds kunnen of tot 16.00 ophalen

Prima vlees, keurige leveing

Al een aantal keer bij BBQuality besteld en iedere keer prima vlees! Vooraf kun ja aangeven wanneer je het bezorgd wilt hebben waarna je op de dag zelf een bericht van Trunkers krijgt waarmee je de bezorging kunt volgen en eventueel extra instructies mee kunt geven.

Betrouwbaar, goed aangeleverd en kwaliteit!

Ook goede keuze met minder bekende cute voor BBQ. Altijd goed verpakt vlees

Slecht vlees ik koop nooit meer iets

Beetje jammer op de foto,s ziet alles er mooi uit maar als je het thuis krijgt is het zo vacuüm gezogen dat je vlees helemaal plat is. Spareribs zonder bot

Uitstekend vlees

Ik had een flinke picanha en sukade besteld van grain fed Canada Angus. Beiden waren zeer goed en smakelijk. Bestelling werd snel en goed gekoeld afgeleverd.

Good price and friendly service

There was some misunderstood during the delivery, but they contacted me to solve the issue. The quality of the products were satisfied. I am going to order them again.

Mooie dikbevleesde spareribs.

Weer een uitstekende afgehandelde bestelling zoals ik eigenlijk van BBQuality gewend ben. Mooie dikbevleesde sparreribs en worsten. En mijn favoriet; de buikribben.

Speenvarken eigenlijk al te oud

Ik had een speenvarkenham besteld. In de beschrijving werd gesproken of het melde vlees van een varken/big wat nog melk drinkt. Hiervan heb ik weinig herkent in 't vlees. Het was een grote ham (dat had ik zelf ook kunnen bedenken gezien het gewicht), erg weinig vet om het vlees mals te houden en smaak te geven. Het viel echt een beetje tegen. Hij ging lang niet in 1x op en de tweede keer heb ik 'm op lage temperatuur naar 98 graden gegaard. Dat was weliswaar beter maar ondanks dat ik 'm makkelijk kon pullen bleef het droog.

Snel en goede service en kwaliteit

Heel snel geleverd en de kwaliteit prijs verhouding is prima.

Lekker

O.a. de lamsshoarma was super lekker. Gaan we meer doen

Super kwaliteit vlees.

Bestelling correct geleverd en goed verpakt.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss