Snel, netjes, heldere communicatie en lekker

Heldere communicatie na het bestellen, goed en koel verpakt en ook heerlijk vlees

keurig gekoeld geleverd

Heb mijn bestelling opgehaald bij BASBQ in Uden.

Altijd mooie producten

Super goede kwaliteit voor een super prijs.

Heerlijk gegeten met het vlees van B.B.Quality!!

Het vlees zat mooi verpakt, veel vlees appart in vacuum verpakking, heel fijn! Verder was het ook heerlijk smakelijk vlees! Fijn dat ik het ook in de buurt op kon halen zonder verzendkosten dus. Kortom Top en voor herhaling vatbaar....

Prima geregeld

Prima geregeld en goede producten. Erg tevreden.

Top stukje vlees, super kwaliteit

Voor de eerste keer besteld en gelijk een voltreffer, goed vlees, keurig verpakt en op tijd geleverd.

Goed vlees, mooie prijs

Al jaren bestel ik het vlees voor de BBQ hier. Goed vlees voor een mooie prijs.

Snelle levering en super goed vlees

geweldig

Goede leverservice

Altijd goede producten!

Nog geen klachten, heerlijke producten

Top kwaliteit met top service!

Gemakkelijke en overzichtelijke webshop met ruim assortiment van top kwaliteit vlees en andere producten. Vandaag besteld is morgenavond binnen… helemaal prima!

Top zaak

Echt een heel mooi stuk vlees gehad. Smaak was top, bestellen gaat makkelijk en snel. En de levering (ophalen bij BasBQ) is ook super geregeld ! Ga zo door !

Pakket een dag later pas bezorgd en pas erg laat reactie van bbquality

De niet-nederlands-pratende bezorger stond aan m’n deur met pakketje van iemand anders uit het dorp. Hem doorverwezen naar juiste adres. Nu bleek dat hij het verkeerde pakketje uit zijn bezorgauto heeft gehaald en mijn pakketje dus nog in zijn auto lag. Na de auto-melding dat mijn pakketje bezorgd was, direct contact gezocht met de bezorgdienst en zij gaven aan de vergissing nog dezelfde avond op te lossen. Dat zou fijn zijn, aangezien ik ‘s nachts op vakantie ging en het diep bevroren vlees dan mee kon nemen. Helaas niets bezorgd, maar wel de melding dat het pakketje de volgende avond alsnog zou komen. Aangezien ik niet thuis zou zijn, via de app-service contact gezocht met bbquality en verzocht de bezorging te annuleren en betaling terug te betalen. Ik heb geen enkele reactie van bbquality ontvangen en begrijp van de buren dat er een pakketje voor de deur staat…. Heb er helaas niets meer aan. Zeer spijtig dat service en communicatie zo slecht is, terwijl het vlees altijd heerlijk is. Inmiddels heb ik nu wel een reactie van bbquality gekregen en uitleg en excuses zijn gemaakt en er is toegezegd de betaling terug te betalen. Dat waardeer ik dan natuurlijk wel weer. Spijtig blijft dat niemand het vlees heeft op kunnen eten… Ik twijfel er niet aan dat de volgende bezorging weer vlekkeloos verloopt!

Ze leveren zo als ze zeggen

Mooi, lekker vlees. Goed verpakt en keurig optijd geleverd. Vond het heel prettig om via de mail precies te zien wanneer de bezorger aan de deur kwam, scheelt hoop onnodig wachten.

Altijd tevreden over bbq

Goed vlees

Heerlijk vlees en goede levering.

Lekker vlees en snel

Snelle levering en goed verpakt en gekoeld. Vlees ziet er goed uit. Nu anel proeven.

Al meerdere keren hier hammetjes besteld en steeds zeer mooi en smakelijk vlees, om te wecken en voor op de BBQ. Ook snelle levering en zeer goed gekoeld verpakt. Zeker een vaste vlees webshop geworden.

Prima en snel aangeleverd

Snellen adequate afgeleverd en aardige chauffeur

Te vrede klant

Snelle service en lekker stukkie vlees

Zeer goed!

Wat ik heb besteld wordt goed voorbereid en bezorgt.

Goed vlees snelle levering

Goed vlees snelle levering

Goede vlees en goed bezorgd

Vlees is lekker , is goed verpakt en snelle verzending

Erg mooi vlees.

Het bestelde BBQ vlees ziet er prachtig uit, maar het ligt nog in de vriezer.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss