Laden reviews...
8 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken over het algemeen de hoge kwaliteit van de producten en een duidelijke online winkelervaring. De levering verloopt doorgaans snel, met opmerkingen over levertijden. Klanten waarderen bovendien een toegankelijke en behulpzame klantenservice. Over het geheel genomen lijken kopers tevreden over de kwaliteit en service van het merk.
Heel blij met de shirts en persoonlijk contact met eigenaar
11 April 2024
Stefan
Ooij
Al vaker besteld bij AW, kwaliteit van de Carhartt kleding is top. Er wordt meegedacht en geadviseerd over kledingmaten, met name wanneer deze anders uitvallen dan verwacht, erg fijn en snel contact. Zeker een aanrader.
10 April 2024
Harm
Bourtange
Prima levering alleen duurde twee keer zolang als beloofd
7 February 2024
Erwin
Enschede
Top kwaliteit tegen goede prijs. Service ook super.
7 February 2024
nick
België
Bestelling liet wel even op zich wachten, maar dat kan je hebben met het eindejaar. Voor rest de is alles correct gegaan!
2 February 2024
Koekoe1900
Antwerpen
Meerdere bestellingen gedaan en elke keer weer perfect, prima service!
27 January 2024
tom
‘S-Hertogenbosch
Een bestelling geplaatst wat vlot en makkelijk ging, snelle levering ook, Ik had een jas te groot besteld, ik gemaild en gelijk stuurde hun een kleinere maat op!! Kortom ik ben zeer tevreden over American Workwear
André
Ossendrecht
Heb bij deze mensen nog nooit geen problemen gehad alles verloopt heel correct en ze helpenje altijd met raad en daad. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden . Rob Kuypers
Rob
Kalmthout
Ik bestel nu al enkele jaren mijn werkkleding bij American Workwear. Altijd vlot geleverd. Ook zeer goede service, top!
Dirk
Oudsbergen
Jullie verkopen oerdegelijke authentieke werkkledij van Carhartt, mijn favoriet al sinds begin jaren '80!
Arie
Rotterdam
Na het eerste bezoek in Oosterwolde zeer tevreden. Nu online, en ook tevreden.
21 December 2023
Karst
IJhorst
Probably the largest selection compared to other online stores. Fast delivery. Can be recommended.
18 December 2023
Marko Kljajic
Farmsum
Snelle levering & Top Kwaliteit
13 December 2023
Hansie
HOOGVLIET ROTTERDAM
Ging iets mis met ruilen van product, maar is zeer netjes afgeleverd daarna met een extraatje. Erg blij hiermee.
4 December 2023
Stephan+
Amsterdam
Prima materiaal van Carhartt
4 December 2023
C.
Edegem
Zeer goede service en goed meedenkende verkoper.
3 December 2023
Peter
Enschede
Zeer hoge kwaliteit van kledij, vlot geleverd!
1 November 2023
Koen
Baasrode
Goed assortiment en snelle accurate levering
20 October 2023
Ton Hoeneveld
Rotterdam
Werkschoenen van Carrhart besteld, bleken maatje te groot. Omruilen ging vlot. Plezierig contact.
20 October 2023
Bonnie
Giekerk
Goed geleveed
15 August 2023
bernard
Zeeland
Goede kleding met ongevraagd goed advies over de maat. Betrokken bedrijf met goede service dus. Tot de volgende keer!
7 August 2023
Jeroen+
Oudebildtzijl
Zeer goede service, goed bereikbaar. Persoonlijk contact gehad wat ik als zeer prettig heb ervaren. Had zelf een fout gemaakt bij de bestelling, snel en accuraat verholpen door Amarican Workwear.
7 August 2023
Henny
Wormerveer
Super snelle service en makkelijk geruild voor een andere maat!
7 June 2023
Niek
Raalte
Stevige werk jas van carhartt gekocht. 3 dagen later kreeg ik hem binnen. Kost een paar centen, maar dan heb je ook een echte jas die tegen een stootje kan.
4 May 2023
vincent