Pluspunten
Duidelijke communicatie en prettige behandeling.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Direct aanspreekbaar, kortom korte lijnen....
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Precies de spullen die ik zoek, en voor een nette prijs.
Pluspunten
Woensdag gebeld cq besteld vrijdag in huis , helemaal top.
VerbeterpuntenZou willen dat hun assortiment groter was van dit merk bv werkschoenen . Dit bedrijf is geloof ik de enige die de echte werkkleding verkoopt Amsterdam is meer voor de mode .
Pluspunten
Goede spullen, vlotte afhandeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zeer correcte en snelle service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede service n communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Levering snel & adequaat
VerbeterpuntenRiemmaten Eu toevoegen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles klopt en netjes geholpen
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
alles goed verlopen. zelf 1 maal moeten ruilen door verkeerde maat besteld. zonder enig probleem geruild en heel vriendelijk onthaald aan de telefoon. voor mij een top bedrijf
Pluspunten
goede service, ondanks 2 x de verkeerde maat besteld te hebben, proberen ze je toch in de goede pak te hijsen
Drie Tolhekken 5
8431 tx Oosterwolde