Pluspunten

Goede prijs, snel geleverd. Koerier nam contact op om af te stemmen bij niemand thuis.

Pluspunten

Had zelf een verkeerde bestelling geplaatst en werd hier op geattendeerd door de verkoper, deze belde mij er speciaal voor op. Grote klasse! Tevens garantie verlengd tot 5 jaar omdat ik was vergeten de code in te vullen.

Pluspunten

Snelle levering en goed advies zowel per mail als per telefoon.

Pluspunten

Goed contact en prima service ondanks dat dit ook een internetwinkel is. Dat voelt erg safe en persoonlijk.

Geen factuur in de bestelling meegezonden. De wartel aan de buiszijde werd niet meegeleverd met de thermostaatkraan.

Pluspunten

Prima geholpen bij het vinden van een oplossing voor een lastige bestaande aansluiting bij het aansluiten van de nieuwe radiator.

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering.

Pluspunten

Telefonisch prima advies gekregen, goede prijzen en snelle levering

Pluspunten

Goeie website, snelle levering goeie prijs

Pluspunten

Het bestelde artikel is geleverd op de afgesproken dag.

Het doosje van de thermostaat was verpakt in een veel grotere doos, maar er zat geen opvul materiaal in. De verpakking kan dus beter.

Pluspunten

denken meemet klant setje ophangbeugels te weinig besteld gratis erbij gedaan

Pluspunten

Snelle levertijd en zeer klantvriendelijk en servicegericht

Pluspunten

Ze denken mee. Gemakkelijk te benaderen. Zeer attent en betrouwbaar!!!

Geen enkele.

Pluspunten

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Pluspunten

snelle levering, goede prijs

Pluspunten

Duidelijk, houdt zich aan de afspraken, geeft snel antwoord op vragen en heeft snelle levertijd.

Als U zo door blijft gaan GEEN!

Pluspunten

Snelle levering. De juiste artikelen ontvangen. Klein defect aan onderdeel DIRECT op gereageerd en de volgende dag al in huis! Website overzichtelijk en gewenste selectie (type, maten en vermogen) eenvoudig te maken.

Pluspunten

Complete snelle levering

Pluspunten

Snel geleverd. En telefonisch super uitleg gekregen bij het instaleren van de Honeywell Lyric in combi met mijn Nefit CV.

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling goed verlopen.

Andere pakketdienst. Pakket was open/ beschadigd afgeleverd op afhaalpunt. Inhoud was gelukkig nog wel compleet. Geregeld zulke slechte ervaringen met DPD.

Pluspunten

Een hele snelle service

Pluspunten

Snelle levering, super service!! Ook klein probleempje werd verrassend snel opgelost!

Zou ik niet kunnen bedenken.

Pluspunten

Snel en klantvriendelijk, goede adviezen en meedenken van de medewerkers.

Pluspunten

Ik wist niet wat ik precies nodig had, na telefonisch contact te hebben gehad en een duidelijke uitleg. We hebben nu de goede klokthermostaat op afstand te bedienen met mijn smartfoon. Deze is nog goedkoper ook als wat ik in eerste instantie voor ogen had.

Galvanistraat 1

6716 AE Ede

Over CVkoopjes

CVkoopjes is al ruim 10 jaar uw adres voor voordelige radiatoren, CV-ketels en alles wat daar bij komt kijken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de installatiebranche kunnen wij u bovendien een uitstekend advies geven zodat u tegen de laagst mogelijke prijs de juist aankoop doet!