Pluspunten

accuraat, bestelling compleet en volgens tijdafspraak netjes afgeleverd.

Pluspunten

heel klantvriendelijke en geduldige medewerker.Luisterde goed naar de klant en speelde daarop in. Heeft kennis van zaken mbt de div. radiatoren.

Pluspunten

de laagste prijzen,en persoonlijke service . ik werd meteen gebeld na het plaatsen van een order om een en ander toe te lichten. klasse !

zo doorgaan

Pluspunten

makkelijk bestellen, goede levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

betaling en verzending ging prima!

Pakketje lag aan de open weg bovenop mijn brievenbus!!!! Iedereen kon hem zo meepakken! Echt heel slecht dit. Of dit aan het bedrijf ligt of aan de verzender weet ik niet maar dit kan echt niet.

Pluspunten

Snelle levering tegen een goede prijs.

geen.

Pluspunten

Groot assortiment en snelle levering

Pluspunten

Razend snel geleverd en het spul werkte ook in no time.

Pluspunten

Belooft wat het zeg prima cervice

Pluspunten

Snelle goede levering

Pluspunten

zeer gunstig geprijsde radiatoren, snelle bezorging, snelle communicatie

geen

Pluspunten

goed bereikbaar per telefoon voor advies advies is deskundig keuze daarop aangepast

Pluspunten

Pluspunten

Ik heb bij CV-koopjes.nl de Honeywell evohome set gekocht. Nadat ik het systeem heb geïnstalleerd had ik opstartproblemen. Ik heb contact gezocht met CV-koopjes.nl en ben daar op een zeer nette manier geholpen. Geheel kosteloos is er een tweede set gestuurd omdat we ervanuit gingen dat er iets mis was maar dit bleek achteraf een instellingsfout van mijn kant te zijn :) Nogmaals erg bedankt voor de snelle engoede service CV-koopjes.nl!

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs

Producten hadden lichte beschadigingen opgelopen bij transport. Beter verpakken of voorzichtiger transporteur inschakelen.

Pluspunten

In juni hebben we twee cv radiatoren besteld en zijn meteen geleverd. Wegens omstandigheden konden de radiatoren pas 4 maanden later geplaatst worden. Bij het uitpakken bleek er een zijpaneel beschadigd te zijn. De termijn om schade bij de leverancier te claimen was voorbij. Het bedrijf CVkoopjes heeft het bijzonder goed opgelost, ze hebben zelf zijplaten besteld en de kosten voor hun rekening genomen. Dit als service van hun kant. Wij vinden dat helemaal geweldig.

Pluspunten

Snelle en duidelijke levering.

Pluspunten

Vlotte afhandeling Vlotte levering ( op aangegeven datum) Nette aflevering door transporteur

Pluspunten

Site: Goed overzichtelijk Bestellen: Eenvoudig Afhandeling: Goed Bestelling: Op tijd geleverd Art.: Naar verwachting

??? Geen

Pluspunten

Nette levering op de afgesproken dag, voor een redelijke prijs!

Pluspunten

super service, snelle levering en goed advies. laatst twee knel koppelingen te weinig besteld. na een belletje werden er even 2 gratis mee geleverd. deskundige kennis in huis over waterzijdig inregelen van cv installaties. deze info heb ik nog nooit van mijn locale cv leverancier gekregen.

niks veranderen vooral zo doorgaan.

Pluspunten

goede prijs en snelle levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

we kregen de verkeerde radiator toegestuurd. hopelijk komt morgen de goede.

Pluspunten

Sterke klantafdeling waar gewoon vragen gesteld kunnen worden en ook beantwoord worden. Goed zo.Prima levering geheel overeenkomstige de gemaakte mondelinge afspraak.,

mogelijk dat bij bestelling ook de afleverdatum van vandaag meegenomen kan worden, nu is het alleen toekomst datum.

Galvanistraat 1

6716 AE Ede

Over CVkoopjes

CVkoopjes is al ruim 10 jaar uw adres voor voordelige radiatoren, CV-ketels en alles wat daar bij komt kijken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de installatiebranche kunnen wij u bovendien een uitstekend advies geven zodat u tegen de laagst mogelijke prijs de juist aankoop doet!