Pluspunten

Volgende dag in huis. Netjes verpakt. Had hier nogniet eerder besteld maar is aan te raden.

Pluspunten

Goede klantenservice! Snelle afhandeling van alles

Pluspunten

Super snel leveren, telefonisch goed bereikbaar.

Pluspunten

Heldere en snelle service, tegen een goede prijs.

Bezorging, track and trace miste ik bij mijn bestelling.

Pluspunten

Pluspunten

Levering snel en accuraat.deze week bestelling ontvangen modules voor intetgasketels. De doosjes met inhoud ,zijn diverse keren open gemaakt,karton beschadigd. Dit is niet zo'n prettige ervaring voor de consument.

Bij het plaatsen van order ontvangt de klant diverse E-mails over de status van het bestelde. Bij Retourmaterialen hoor je niets. Ik zelf gebeld na 14 dagen of de Retourmaterialen waren aangekomen. Wellicht goed dat er dan ook een beticht richting klant gaat ,over de Retour status.

Pluspunten

Snelle juiste levering.

Pluspunten

Komen de afspraken na en geven goed advies.

Pluspunten

Goede duidelijke web-site, eenvoudige bestellen snelle correcte levering Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Zo doorgaan

Pluspunten

makkelijk contact te krijgen, goede afhandeling van wensen en veranderingen

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Fast shipping, everything OK

Pluspunten

alles volgens afspraak/zoals het hoort!!

Pluspunten

Radiator besteld, deze kwam helaas beschadigd aan (tijdens transport ergens beschadigd) Dit gemeld incl fotos en de volgende dag direct een belletje en mailtje terug met daarin excuses en een afspraak voor een omruilactie met een nieuwe radiator de volgende dag. Geen moeilijke verhalen, fijne persoonlijke aanpak. De radiator is net bezorgd. SUPER, meer kan ik er niet van zeggen.

Gebaseerd op mijn ervaring is er niks aan te merken en zou ik gewoon doorgaan zoals het is. Niks aan doen.

Pluspunten

Snelle en correcte levering van mijn bestelling.

geen

Pluspunten

Meefedacht met bestelling gaven aan dat mijn bestelling geen beugels bevatten en gaven een voordeliger optie aangezien. Na omzetten van bestelling het tegoed binnen 1 dag terug op onze rekening. Goede levering door prettige vervoerder. Volgens afspraak op leverings adres.

Pluspunten

Supersnel

Pluspunten

Eenvoudig bestellen. Snelle levering op zelf gekozen datum.

Track en trace gebruiken.

Pluspunten

Snelle en correcte levering,niks op aan te merken.

Verzenden met track en trace code,nu moet je maar afwachten wanneer de koerier komt.

Pluspunten

Snelle levering voor een lage prijs

Vermelden met welke vervoerder het bestelde geleverd wordt

Pluspunten

Professioneel en vriendelijk advies , goede snelle service en scherpe prijzen. Kortom, TOP! Een echte aanrader.

Pluspunten

Klantendienst

Pluspunten

Snelle levering / goed contact als iets onduidelijk is bellen ze altijd even. Leuke mensen.

Há Há houden zo!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

nadat er een pakje met verkeerde inhoud was ontvangen, direct gebeld en de andere dag is een correcte bestelling ontvangen. Excuses direct aanvaard. Was door stickering bij verzender gebeurt.

Andere verzender nemen ( geen DPD meer). Hier is er voor de klant geen mogelijkheid om een tijdstip voor ontvangst af te spreken. Moet je dus de hele dag zitten wachten. Jammer!

Galvanistraat 1

6716 AE Ede

Over CVkoopjes

CVkoopjes is al ruim 10 jaar uw adres voor voordelige radiatoren, CV-ketels en alles wat daar bij komt kijken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de installatiebranche kunnen wij u bovendien een uitstekend advies geven zodat u tegen de laagst mogelijke prijs de juist aankoop doet!