Pluspunten
tijdig geleverd
VerbeterpuntenEr werd niet geleverd wat ik besteld had zonder bericht of overleg vooraf
Pluspunten
overzichtelijke website,eenvoud bij bestellen,correcte levering,correcte betaling van credit nota bij een product in back order.Echte goednieuwsshow!
Verbeterpuntenfoutje in de beschrijving van de kreg hinge jig: de fornstner boor zit wel inbegrepen in de kit, dus nu heb ik een reserve.
Pluspunten
Duidelijke uitleg en indien voorradig snelle levering. Bij navraag over een artikel snelle reactie.
VerbeterpuntenGa zo door
Weer goed advies top
Pluspunten
netjes verpakt en voldoet aan beschrijving. Moet de zagen nog testen maar voelen goed aan.
Dpd was zoals vanouds weer drama. Er wordt niet gecommuniceerd of de levertijd 1 of 4 dagen betreft.
Sneller verzenden
Pluspunten
Goede spullen, kwaliteit, goede site om te zoeken
VerbeterpuntenTrack en trace doorgeven.
Pluspunten
Na bestelling een verkeerd artikel ontvangen. Direct gebeld en binne 24 uur was het juiste geleverd. Top!
een groot verbeterpunt is de communicatie en levering van dit bedrijf. op de website staat dat het op voorraad is en binnen 2 werkdagen geleverd zou worden. na een week nog niets gehoord, gemaild en blijkt dat het niet op voorraad was. zou de volgende week binnen komen. nogmaals een week gewacht. weer contact gezocht, was er weer iets fout gegaan met mijn bestelling. na mijn telefoontje had ik de spullen de volgende dag in huis. slechte zaak dat er vanuit het bedrijf totaal geen communicatie is over de bestelling.
Pluspunten
prima assortiment
Verbeterpuntenbetere communicatie rond bestelling en verzending
Pluspunten
ik ben heel kontent met jullie bedrijf
Verbeterpunten8 op 10
Pluspunten
Ze doen wat ze zeggen
Verbeterpunten-
Pluspunten
Wat je ziet, krijg je ook.
VerbeterpuntenSnellere levertijd.
Pluspunten
Prima materiaal tegen prima prijs.
Pluspunten
Alles was in orde en het gereeschap is van goede kwaliteit
VerbeterpuntenHet systeem had aangegeven dat mijn artikel voorraadig was, maar dit was niet zo, ik had een email gekregen dat mijn bestelling verzonden was na enkele dagen heb ik zelf een mail moeten sturen om te vragen waar mijn bestelling was, dan pas ben ik op de hoogte gebracht. Ik had verwacht een mail te krijgen met de melding is niet voorradig dit zou de communicatie met de klant verbeteren.
Pletterij 28
2211JT Noordwijkerhout