Pluspunten
soepele correcte behandeling met oplossend vermogen!
Geen verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle levering, niet duur en perfect geleverd.
Pluspunten
Snelle levering, alhoewel deze 1 dag later dan belooft aankwam, maargoed dat zal eerder bij de leveringsbedrijf liggen denk ik.
VerbeterpuntenMaak je site beter bereikbaar voor gebruik op telefoon/tablet. Vooral in deze tijd winstgevend ;-)
Pluspunten
20 Freesjes van Silverline besteld: Binnen de week geleverd, scherpe prijs (incl. transport). Als het hier geen nationale feestdag was, kon het nog sneller (maar daar kan MZS uiteraard niet aan veranderen)
Pluspunten
Bestellen ging goed en makkelijk. betaling ging eenvoudig Levertijd goed en op tijd
VerbeterpuntenProduct ( 2 muizenvallen) bleken NIET compleet Hierover tweemaal gebeld. enige antwoord: We zijn er mee bezig. Uw volgende vraag of ik Uw bedrijf aanbeveel bij anderen weet ik op dit moment nog niet.
Pluspunten
Een bedrijf wat goed koop is en toch kwaliteit levert Was de eerste keer dat ik hier iets besteld heb maar gebeurd, wast nog wel vaker. Ook zal ik het bedrijf in de familie aan prijzen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Reageren snel en goed op vragen
Pluspunten
Pluspunten
Bestelde producten hadden beste prijs die ik op internet kon vinden. Een van de producten was een bulkproduct. In een van de exemplaren zat een productiefoutje. Na telefonsich contact kreeg ik direct een nieuw exemplaar toegestuurd. Hoefde niets terug te sturen. Goeie service dus:)
VerbeterpuntenWebsite reageert soms traag
Pluspunten
Zeer snelle communicatie! Na het verkrijgen van een item van slechte kwaliteit ( niet Mzs hun fout ) hebben ze zo snel mogelijk een nieuwe verstuurd.
Pluspunten
Prima product, levering ook in orde!
Pluspunten
Goeie prijs en correcte levering
Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
Lage prijs + snelle levering
VerbeterpuntenKwaliteit is onder de maat (schuurpapier is in 3 tellen versleten). Zo blijkt goedkoop toch duurkoop. Typisch ook dat bij het oordeel niet de categorie 'kwaliteit' staat ...
Pluspunten
- enige bedrijf dat ventieldopjes voor een redelijke prijs aanbiedt
Verbeterpunten- verzendkosten zijn erg hoog
Pluspunten
Ruime sortering aan materiaal
VerbeterpuntenLevertijd is erg lang. Eerste levering niet compleet terwijl Wel de hele inhoud op de pakbon stond. Nalevering duurde ook weer drie dagen. Voor mijn project kwam de levering te laat.
Pluspunten
alles goed op 1 punt na
VerbeterpuntenDe bestel- en betalingsprocedure is erg onduidelijk. Deze zou duidelijk onderscheiden moeten zijn van de overige inhoud. Je dwaalt als het ware door de hele website heen zonder dat je weet in welke fase je bent.
Pletterij 28
2211JT Noordwijkerhout