Pluspunten
goede producten en met een concurrerende prijs kwaliteit verhouding! mogelijk door verzending was er bij mijn levering iets stuk gegaan. Nav 1mailtje van mijn kant hebben ze dit echt super netjes opgeslost!
Verbeterpuntennvt
Snellere levering
Op de geleverde maatbeker/fles is de schaalverdeling zeer slecht leesbaar.
Pluspunten
De nokhaak voor een ladder die ik heb gekocht bevalt goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
correcte en vlotte verwerking van de bestelling en vlotte levering.
Pluspunten
Prijs en levertijd in orde.
VerbeterpuntenWe hadden witte magneethaken besteld zoals op de foto zichtbaar, echter bleek bij levering dat we niet de witgespoten haken maar de ongespoten (metaalkleurige) haken hadden ontvangen.
Pluspunten
Snel geleverd, duidelijke functionele webshop, kwaliteit, goed ingepakt.
De kwaliteit van deze bits is zeer slecht ze gaan niet lang mee ik heb reeds bij een ander bedrijf wel goede bits gekocht
Pluspunten
Duidelijk en redelijk snelle levering
VerbeterpuntenAftersales: nog steeds geen reactie op defect
Heel slecht verpakt. De doorzichtige plastic zak was kapot bij aankomst. Waardoor buizen er makkelijk uit hadden kunnen vallen
Pluspunten
keurige info en correcte indicatie levertijd
Verbeterpuntenwebsite niet altijd even gemakkelijk als je iets specifieks zoekt
Pluspunten
Scherpe prijsstelling
VerbeterpuntenBetere communicatie mbt levering.
Pluspunten
Benodigdheden goed te vinden in de collectie. Snelle reactie op een vraag; bevredigend antwoord en vervolghandeling.
VerbeterpuntenBij elk product ook de benodigde accessoires vermelden en evt. een link ernaar toevoegen.
Pluspunten
goede producten en netjes geleverd tegen beschadeging
Verbeterpuntenbeter contact houden en sneller bezorgen
Na 14 dagen nog niet geleverd
Pletterij 28