Pluspunten
Snelle en correcte levering, exact volgens bestelgegevens.
Pluspunten
Goede communicatie over de langere levertijd per diverse mail en de mogelijkheid om te annuleren
VerbeterpuntenEnorm lange levertijd op het door mij bestelde product
Verpakking van goederen kan zorgvuldiger. Veel kleine gereedschappen in een grote doos die niet voldoende opgevuld was.
Pluspunten
Duidelijke site, snelle afwerking bestelling middels goede communicatie.Een dag eerder dan aangegeven geleverd.
VerbeterpuntenMis reviews van het produkt. Daar heb ik veel meet aan dan telekens weer te lezen dat het bedrijf doet wat het belooft.
Pluspunten
super snelle levering en super goedkoop
Als mensen niet thuis zijn graag een briefje in de bus met het huisnr. waar het bezorgt is.
levertijd langer dan bij andere bedrijven.
Een hele waslijst: - Spullen niet op voorraad - Van zichzelf uit geen mededeling hierover of leveringsalternatief - Extreem late levering - Zeer slecht verpakt - Verpakkingen kapot of ontbrekend
wanneer een product niet op voorraad is laat het dan even weten !
Pluspunten
nette prijs.
Verbeterpuntenbelachelijk grote doos om twee pakjes reservemesjes. had ook in stevige envelop gekund en verzendkosten besparen. cq postbode door brievenbus kunnen drukken. levering duurde een week. Voor een dergelijk produkt, op voorraad, onnodig lang. Niet meer van deze tijd. max 2 dagen zou toch moeten kunnen.
Pluspunten
Communicatie
VerbeterpuntenVanaf bepaalde prijzen gratis verzending Contact opnemen zodat er hewten is wanneer besteling kan komen
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenDe levertijd is extreem lang want heb nog steeds niks ontvangen!
Pluspunten
Snelle levering goede comunicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Breed assortiment , duidelijk geen gamma of karwei assortiment
Leveringstijd moet sneller voor een onlineaankoop
Pletterij 28
2211JT Noordwijkerhout