Pluspunten
Goede bereikbaarheid per telefoon
VerbeterpuntenTe lange levertijd, niet voor 3 uur besteld volgende dag in huis. De communicatie hierover is slecht
Pluspunten
Duidelijke communicatie over status van de order.
Pluspunten
correcte afhandeling bestelling
Verbeterpuntenbodedienst verzoeken om in de trace e-mail een kleiner aflever tijdvak aan te geven. Aflevering tussen 09.00 en 21.00uur is niet specifiek genoeg. Desgevraagd blijkt de telefonische klantenservice zeer klantvriendelijk. De betreffende chauffeur wordt gebeld en men ontvangt keurig terugkoppeling over de aflevertijd [uw pakket wordt voor 12.00uur afgeleverd]. Er wordt daarna nogmaals telefonisch gemeld dat dechauffeur later komt vanwege panne. Een kleine aanpassing in het programma kan de bodedienst backoffice werk besparen.
Pluspunten
Bestelling ging makkelijk en product is zoals verwacht.
VerbeterpuntenHet pakket was bij mij niet aangekomen. Hierover heb ik gemaild, maar nooit reactie gehad. Het verzoek voor een beoordeling bleef wel komen. Na een week is het pakket terecht gekomen (lag 5 huizen verderop bij buren en er was door koeriersdienst geen briefje bij mij door de bus gedaan). Fout van koeriersbedrijf kan MZS niks aan doen, maar een antwoord op mijn bericht hierover was netjes geweest. Ik heb het idee dat als het pakketje nooit terecht was gekomen ik hier geen hulp bij/tegemoetkoming voor had gekregen van MZS.
Pluspunten
dat er iets gelevert is maar meer ook niet. zelf zou ik er nooit meer iets bestellen.
Verbeterpuntencommunicatie is slecht na een bestelling en ook het verdere mail verkeer, product is ronduit slecht. een bolhamer heet niet voor niets een bolhamer en hoort een bolle kant te hebben en niet een bolle kant met vlakken want die had ik ook op de slijpschijf zelf kunnne maken.
Pluspunten
Zeer nette prijs en verzonden zoals beloofd
De aangeschafte producten staan op de site als op "voorraad". Na bestelling en betaling kreeg ik te horen dat de bestelde producten niet op voorraad waren en de levertijd minimaal 2 weken zou bedragen. Uiteindelijk heeft het 6 weken geduurd voor alle producten beschikbaar waren en konden worden verzonden. Dus als je snel iets nodig hebt, bestel het niet hier!
Pluspunten
Alles goed en op tijd geleverd.
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
Zeer goede prijsverhouding en niet duur
VerbeterpuntenGeen opmerking
Pluspunten
Voor weinig geld een prima product
VerbeterpuntenDe bestelling zat werkelijk in een enorme doos..
Pluspunten
Ruime keus en snelle levering
Pluspunten
Zeer snelle verzending en kwalitatief zeer goed gereedschap
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenGa zo door
Leertijd mag/moet sneller.
Pluspunten
goede prijs kwaliteits verhouding
Verbeterpuntensneller leveren
Pluspunten
Pluspunten
Ik ben prima tevreden over het geleverde artikel.
VerbeterpuntenWanneer een artikel niet op voorraad is is dat jammer maar niet te voorkomen. Wat dan fijn zou zijn wanneer je op het moment van aankoop kunt zien dat je wel even geduld moet hebben. Nu heb ik zelf navraag moeten doen waar het artikel bleef en hoorde toen pas dat ik even geduld moest hebben. Ik ben gelukkig een van nature geduldig mens maar mijn beoogd verjaardag cadeau kwam wel een week te laat.
Pluspunten
Netjes afgehandeld, ik kreeg iemand aan de lijn die in Oostenrijk was.
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid
Pletterij 28