Communicatie en levertijden
Pluspunten
Heel duidelijke informatie over hun produkten.Vooral de nederlandstalige informatie bij het gereedschap van kreg.
VerbeterpuntenLevering zou iets sneller moeten
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenMisschien iets sneller leveren. Maandagavond besteld, zaterdag in huis.
Pluspunten
Snel helder en punctueel
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Pluspunten
Duidelijke website, Duidelijke mailwisseling
VerbeterpuntenLeveringen wanneer kan beter wee orden gecomminiceerd op de website
Pluspunten
Netjes geleverd. Niets ontbrak.
VerbeterpuntenTijden op website kloppen niet met de werkelijke levertijden. Heb twee onderdelen van hetzelfde merk besteld een schaaf en stofemmer, maar die kan ik niet direct op elkaar aansluiten. Beter jammer dat dit niet verteld is.
Snelheid van leveren zou wel wat sneller mogen.
Pluspunten
Snelle levering doen wat ze beloven
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Redelijk snelle levering, en een zeer goede prijs
Verbeterpunten24 uurs verzendinf
Communicatie: - Geef na ontvangst van de bestelling aan wanneer het product geleverd wordt en niet 'zo snel mogelijk'! - Beantwoord mail!
Pluspunten
Duidelijke product weergave, netjes verpakt.
Pluspunten
Snelle correcte afhandeling
Pluspunten
Goed geïnformeerd betreffende versturen pakket binnen enkele dagen geleverd
Pluspunten
Eerlijk gezegd heb ik er nog niet mee gewerkt, de schacht is namelijk te dik voor mijn machientje, ik kan maar 10 mm spannen. Ik zit nog te broeden om een methode te vinden om de schacht te verjongen.Ik gebruik het voor mijn hobby.
Verbeterpuntenheb ik nog niet
Pluspunten
Hebben perfect spul in huis en weten waarover ze praten. En als eens iets niet op voorraad is, dan maken ze daar melding van en dan is het er op tijd. De prijzen die ze hanteren is goed te doen.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
geven netjes aan als je product later binnen is of nog besteld moet worden
Verbeterpuntenhet zouden in ons geval orginele lamello's zijn maar dat is het niet voel me een beetje belazerd
indien iets niet op voorraad is een berichtje op site of via mail.
Pluspunten
Klantcontact een dikke 10
VerbeterpuntenIk kan niets bedenken,
Pluspunten
Snel en goedkoop
VerbeterpuntenOverdag het antwoordapparaat, niet echt professioneel. Verders top.
Pletterij 28
2211JT Noordwijkerhout