Pluspunten
Scherpe prijs, overzichtelijke site, uitstekende artikelen, persoonlijk en correct contact via mail.
VerbeterpuntenLeveringsinfo is op de site niet altijd correct (hoofdleverancier heeft geen voorraad). Geen drama, maar het zou beter zijn als men hier automatisch op de hoogte gebracht werd. Wacht op verzending is nogal cryptisch. Verpakking kan soms beter.
Order/delivery tracking
Pluspunten
Goede informatie , zeer correct aan telefoon en kennis van zaken.
Snellere levertijd.
Pluspunten
Kwaliteit is goed
VerbeterpuntenLevertijd kan sneller
Pluspunten
Goede info over bezorg tijd, voordelige prijzen.
VerbeterpuntenAntwoord bij een klacht, Nog steeds geen reactie op mijn klacht dat bij mijn bestelling van twee artikelen reeds een artikel kapot aankwam !!
Pluspunten
Ruim assortiment, gunstige prijzen
VerbeterpuntenVoorraad indicatie/levertijd inschatting klopt niet 1/2 werkdagen werd 3 weken. Communicatie naar klant als levertijd afwijkt, status bleef alleen op "wacht op verzending staan". Een mailtje met de reden van vertraging had wonderen gedaan. Als belofte word gedaan voor een bepaalde datum, en deze wordt weer niet gehaald, laat dit dan weten. klantvriendelijkheid, ik werd aan de telefoon niet echt vriendelijk behandeld toen ik voor de 2e keer belde waarom ik nog steeds in "wacht op verzending" stond.
Pluspunten
Goede webshop
VerbeterpuntenVerzenden gaat langzaam
Pluspunten
goede en snelle levering
Verbeterpuntenvoorlopig niets
De bestelling was zo geplaatst, maar commumicatie over de levertind had wel beter gemogen. Daardoor was het wachten op mijn bestelling lang.
Pluspunten
Goede communicatie Ben denk ik al 20 jaar klant
Verbeterpunten?
Pluspunten
Kreg assortiment en overige niet gangbare merken als triton
VerbeterpuntenBestel vooral kreg spul, maar een klein assortiment overige schroeven etc zou wenselijk zijn, bijvoorbeeld woodies in veelgebruikte maten. Of rockler houtbewerking gadgets uit de usa wil ook nog niemand hier leveren.
Pluspunten
Duidelijke communicatie met track and trace. Nadat ik het bedrijf gegoogeld had, heb ik even zitten twijfelen maar toch besteld. Nu ik de spullen heb ben ik erg positief over het bedrijf. Spullen binnen de juiste termijn geleverd en door een koerier die ook nog eens moeite heeft gedaan om mijn nieuwbouw woning te vinden. Dus gewoon een goed bedrijf.
Positive
I found what I needed at a competitive price.
SuggestionsThe website is a pain to navigate and not all items have item numbers. The communication about delivery was a bit last minute and had I needed the items in a hurry, it would have been infuriating.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenreageren op een vraag gesteld via mail zou al een hele verbetering zijn . Geen bericht van versturen , en een afschuwelijke grote doos voor mijn product .
- producten beschadigd ontvangen, geen tegemoetkoming - onduidelijke mails en chronologisch niet juist - geen enkele inzicht in wanneer de producten geleverd worden (meer dan een week wachttijd tussen bestelling en levering)
Pluspunten
VerbeterpuntenControle op verzending - ik heb twee dezelfde artikelen besteld, slechts 1 ontvangen.
Pletterij 28
2211JT Noordwijkerhout