Verbeterpuntengeen
Pluspunten
ziet er mooi uit.
VerbeterpuntenAls jullie zeggen voor een bepaalde tijd besteld, andere dag in huis. Sorry dat was dus niet bij mij zo. Woensdag besteld en pas Maandag binnen.
Pluspunten
Goed berijkbaar, snel reageren, vakkundig
VerbeterpuntenVoorraad staat website klopt niet met de werkelijkheid.
Pluspunten
alles prima
Verbeterpuntenlevering iets sneller
Pluspunten
Pluspunten
Prima prijs, prima kwaliteit.
VerbeterpuntenAls er een levertijd van 2-3 dagen staat, maar dat betekent dat het 2 dagen later aangeleverd word aan de post (ik kreeg dus ook op woensdag de trackinginformatie) en en dan dus de verzendtijd ingaat is dat wel jammer. Maandagavond besteld en zaterdag voor het eerst geleverd (toen was ik er niet dus maandag opnieuw) in plaats van donderdag zoals verwacht.
Pluspunten
op een vraag werd snel en goed geantwoord.
VerbeterpuntenNiet alle spullen waren op voorraad. Daarom duurde het iets langer. Het was fijn als daarover was gecommuniceerd. De levering was binnen een week. Misschien ben ik wel teveel verwend in deze snelle wereld.
Pluspunten
snelle lever service
VerbeterpuntenMisschien handig dat er ook een bouwtekening bij zit bij de levering van het product . En niet dat we op de verpakking moeten kijken. Tevens ook de hoogte en breedte bij het product vermeden . Viel nu veel kleiner uit . Dan verwacht
Pluspunten
reactie op een vraag was snel
Verbeterpuntenmocht bepaalde artikelen niet direkt leverbaar zijn stuur dan even een mail dan weet de koper ook hoelang duurd onnodig ergernis bij de koper dan
Pluspunten
Redelijk duidelijk, snel.
VerbeterpuntenVereenvoudiging van de communicatie.
Het bestelde gereedschap bestond uit een boomzaag in 2 onderdelen (zaag en steel) die helaas niet op elkaar paste. Met veel duw en trekwerk is dat uiteindelijk wel gelukt.
Pluspunten
Prima service, geleverd volgens afspraak, en uistekende kwaliteit. erg blij mee, zeker een aanrader.
Verbeterpuntenvoor deze bestelling geen punten van verbetering.
Pluspunten
Makkelijk via site bestellen
VerbeterpuntenIn tegenstelling tot wat vermeld stond werd bestelling dagen te laat bezorgd
Pluspunten
Correct en snelle levering ! Bedankt...
VerbeterpuntenGeen !
Pletterij 28