Pluspunten
Geen problemen, alles ok
Pluspunten
Super service, fijn contact, bedankt!
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Met verschillende bestelling achter de rug: - prijs is zeker correct - snelle reactie op de mails - goederen zijn goed verpakt
VerbeterpuntenVoor zover mogelijk kan het misschien wijsheid zijn om even te kijken of een samenwerking met PostNL betere leveringsresultaten en score voor uw bedrijf kan opleveren. De bezorgers van DPD nemen het niet altijd zo nauw en uw bedrijf wordt er op afgerekend.
Pluspunten
Snelle levering, goede service
Kapotte spullen opsturen en vervolgen meerdere keren niet reageren op vragen en verzoeken. TRAP ER NIET IN, OPLICHTING
Pluspunten
Prijs kwaliteit. Overzichtelijke catalogus.
VerbeterpuntenLiever wat sneller levering.
Pluspunten
Communicatie snel, vragen worden snel beantwoord, ook al is het antwoord niet wat je wilt horen.
VerbeterpuntenBeschikbaarheid ol de website is een verbeterpunt. Bij 1 bestelling 2 zaken van 4 niet leverbaar.
Beste Ton, Bedankt voor de levering, enkel hebben wij gevraagd om 2074.012.80, na telefonisch contact van jullie kant bleken wij een verkeerde te hebben gevraagd, nu hebben wij gekregen volgens de factuur 2072.020.080, met een lange schacht zoals besproken, enkel die we hebben ontvangen heeft een schacht maat 6mm, en we hebben nodig 8mm. We sturen deze retour, graag crediteren met de reeds openstaande credit die we nog tegoed hebben. Ik weet niet ofdat wij onduidelijk zijn in het bestellen, want het gaat iedere keer mis. We gaan deze onderdelen voortaan elders aanschaffen.
Pluspunten
Goede communicatie en doen wat ze beloven
Pluspunten
Schrobfrezen voor onze cnc snel in huis, dank u
Pluspunten
Zaagbladen perfect geslepen top
1 van de door mij bestelde items werd niet geleverd. Dit is door MZS niet aangegeven. Toen ik hier na enkele weken over begon, bleek het item niet leverbaar en zou ik m'n geld terug krijgen. Inmiddels 2 maanden verder... geen geld. Ballenclub... stelletje oplichters.
Langere levertijd noemen als er leveringsproblemen zijn. DPD pakketdienst doet geen moeite om bij buren het pakket af te geven, het pakket wordt ook niet voor de 2e maal aangeboden maar gaat direct naar een afhaalpunt wat voor mij ca. 40 km. heen en terug is
Pluspunten
Duidelijkheid en transparantie van de producten
VerbeterpuntenAls producten niet meer beschikbaar zijn om de reden dat deze langere levertijd nodig hebben zou het een pluspuntzijn de klant even te berichten zodat alsnog trg besteld kan worden
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers Mooie producten Kwalitatief goede producten
VerbeterpuntenGeen gevonden
Pletterij 28