Pluspunten

Afspraken en bestellingen worden correct nagekomen.

Pluspunten

Snelle afwikkeling

Pluspunten

Zeer betrouwbaar in af leverafspaken en communicatie, zeer hoge kwaliteit wijnen, voortreffelijke informatie op de website.

Pluspunten

Betrouwbaarheid; wat bleek uit het feit dat na consta****** van enkele "kapotte wijn" de flessen p.o. werden aangezuiverd. De kurken waren het euvel. Tevens goede wijn-adviezen inzake voor ons onbekende internationale wijnen.

Eventueel kleine catalogus , waarin de wijnen omschreven worden.

Pluspunten

Snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed assortiment mag wel vaker met nieuwe wijnen worden uitgebreid/update.

Kortingscodes op nieuwe website invoeren werkt (e) niet goed.

Pluspunten

Onlangs een bestelling gedaan. Snelle reactie en bezorging in een goede verpakking. Eigenlijk geen enkele op of aanmerking behalve dan dat er kwaliteit werd geleverd. (doen wat de klant vraagt)

Pluspunten

Uitstekende keuze, goede achtergrondinformatie over de huizen, snelle levering

Wellicht bij alle wijnen een goede pdf met alle relevante informatie over de wijn (zoetgehalte, zuurgehalte, al dan niet hout, enz enz) zou het helemaal af maken!

Pluspunten

Kwaliteit, snelheid

Pluspunten

Informatieve nieuwsbrief, Snelle leveringen, makkelijke betaling veel info op de website over de verschillende wijnen Leuk dat er 2 proeverijen per jaar zijn

(Nieuwe) acties zijn vaak geldig door de week en dan heb ik geen tijd.

Pluspunten

Mooie wijnen, goed en vakkundig advies, overzichtelijke site, snelle - en levering op maat, afspraken worden keurig, zoals het hoort, nagekomen

Toch wel leuk om wijn te proeven in een sfeervolle ambiance met Italiaanse delicatessen erbij, wijnglazen, karaf, openers en andere gerelateerde producten "erbij" aanbieden maakt het voor mij nog makkelijker.

Pluspunten

geweldig bedriijf, super service ben een heel tevreden klant

Pluspunten

- Groot verscheidenheid van wijnen - ook van "onbekende" rassen. - Goed advies - Veel en interessante informatie over de wijnen en wijnhuizen. - Snelle levering

- Misschien niet makkelijk, maar probeer de prijzen van andere bedrijven voor de wijnen in de gaten te houden. Ik heb bij twee personen, onafhankelijk van elkaar, gehoord dat Villa Fattoria wel "erg duur" is aangezien ze dezelfde wijn elders veel goedkoper konden kopen. Uiteraard, maar wel jammer, worden gevallen waar de prijzen ongeveer gelijk of misschien goedkoper zijn noot als voorbeeld gegeven. - Blijft ontdekken en blijft de klanten verassen - met de wijnen, maar ook met de delen van informatie over wijnen.

Pluspunten

Prima wijnen. Correct levering. Mooie website.

Misschien op de website nog kunnen zoeken op druifsoort

Pluspunten

Prachtige producten, goede, recent ook sterk verbeterde website. Online bestellen gaat heel gemakkelijk. Veel aandacht voor de klant. Het bedrijf is dynamisch en steeds in ontwikkeling.

Ik denk dat de wijnhandel een persoonlijk karakter heeft. Mensen kopen wijn, maar ook een emotie. En ze willen erover praten. Daarom zou het m.i. goed zijn als de wijnhandelaar als persoon nog iets meer zichtbaar is op de website. (Dat is hij al tijdens proeverijen. En waarschijnlijk ook tijdens de online seminars, maar dat weet ik niet zeker, want die heb ik niet gevolgd.)

Pluspunten

Prima wijnen die elders niet of zeer lastig verkrijgbaar zijn.

Pluspunten

Klant vriendelijk en bijzonder snelle levering En als er iets niet goed is b.v wijn met kurk smaak krijg je in no time andere wijn geleverd. Kan niet ander zeggen dat villa Fattoria een hele fijne zaak is waar ik graag wijn bestel

Pluspunten

Goed niveau Breed assortiment, uit vele wijnstreken Gespecialiseerd in Italiaanse wijnen Beknopte informatie per aangeboden wijn Redelijke prijs/kwaliteit verhouding

Meer specifieke, interessante informatie over de diverse wijnstreken. Informatie per wijnstreek betreffende de daar vandaan afkomstige wijnen. De specifieke eigenschappen van de wijnen uit een bepaalde wijnstreek. Per wijnstreek een bepaald assortiment aanbieden. In 't algemeen meer achtergrond info.

Pluspunten

Een uitstekende / uitmuntende behandeling als klant. Veel bedrijven kunnen hier een voorbeeld aannemen. Producten zijn top en nogmaals Clement is een goede web gastheer. TOP BEDRIJF.

Kan ik niet bedenken.

Pluspunten

Uitgebreide assortiment Snelle service

Geen specifieke punten

Meentweg 86