Very professional and prompt in shipping.

Great selection of hard to find whiskies

Slijterij Vonk is de beste van Nederland

Ze leveren de bestelde drank goed verpakt en vlot via post.nl. Ik ben zeer tevreden.

super

op zoek naar wen fles wiskey die nergens meer te krijgen was maar gevonden en goed verpakt! top

Quick and good

Easy to order and properly packaged

Zij ween van smaken

Ieder keer sta ik weer versteld van de professionaliteit. Ben ik op zoek naar een aparte Cognac, maar kan het niet vinden (wist de naam niet eens) staat de verkoper ineens naast me, "deze?" Precies de fles die ik bedoelde. Vraag om een bepaalde liquer, weten ze ook precies wat de smaak is en welke andere er in de buurt komen. Niet aan te bevelen aan een alcoholist :-D Deze mensen weten wat ze verkopen

PERFEKT!!!

Sehr gut!

Very nice website and delivery

Easy to use site with a great selection of drinks. Look forward to more business in the future.

Snel bezorgd en de wijn is heerlijk.

Behulpzaam en de wijn is buitengewoon lekker!! Snelle bezorging via postNL .

Top service en geweldig aanbod

Mooi aanbod aan bijzondere rum, welke goed geprijsd zijn. 1 fles was niet meer voorradig, werd gelijk de volgende dag benaderd met mooi vervangend aanbod. Daarna gelijk ontvangen. Zeer tevreden over de service.

Slecht.

Voor levering moet een handtekening gegeven worden en dan is het wel van belang het juiste adres in te voeren waar het geleverd moet worden.

Perfekt

Fast delivery, everything was packed very safe

Prima service en goede prijs

Bestelling online geplaatst en heel vlot netjes het pakket ontvangen.

Just perfect :-)

After several orders, I am still excited about their customer service

Fantastische fles whiskey, snelle service!

Snelle service, de fles goed verpakt. Zeer aan te raden.

Zoals t hoort!

Snel verzending

Heel goed ervaring met Vonk!!

Very good

super packed parcel, delivered as described

Goed.

Zorgvuldige verpakking. Klantvriendelijk.

Heel klantgericht en vlotte levering

Bestelling geplaatst en helaas niet het juiste ontvangen. Werd snel geschakeld, retourlabel gestuurd en de juiste bestelling werd opgestuurd. Netjes geholpen en te woord gestaan.

Geweldige service en snelle levering!

Leuke mensen in de winkel en snelle goed service online. Super!

's Ochtends iets via de website besteld; stond na paar uurtjes al netjes klaar.

Snelle en professionele service.

Bestelling snel verwerkt en zeer goed verpakt verzonden. Ik ga hier vaker een bestelling plaatsen.

Everything good

Five stars

Snel en goed geprijsd

Snel geleverd, goed verpakt en goed geprijsd m.

Everything was perfect / super schnelle Lieferung

Superb

Tuiniersstraat 8

1501NK Zaandam

Over Slijterij Vonk BV

Slijterij Vonk is één van de grootste zelfstandige Slijterijen van Nederland. U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment aan dranken.