Všetko v poriadku. Spokojnosť.

Odporúčam.

Ondanks foute info op site zeer goed en klantgericht geholpen

Op de site stond in de toelichting dat de bezorgkosten € 9,95 zouden zijn. bij het bestellen in de webshop werd bij het afrekenen echter € 16,95 gerekend. vervolgens heb ik erover gebeld en afgesproken dat na bestelling, betaling en bezorging ik het verschil teruggestort zou krijgen. Dit is ook netjes gebeurd.

Easy fast

Thanks all perfect

Snelle levering en prima verpakt.

Snelle en goed verpakte zending.

Duidelijke website. Snelle verzending en goed verpakt.

Tóp tent!!

Vriendelijke medewerkers. Kennis van producten. Zéér ruime keus. In voor een grapje. Voelen klanten haarfijn aan!!! Aanrader.

Geweldige winkel

Whisky’s galore

Good packing, fast international delivery.

Good packing, fast international delivery. I'm very satisfied.

• Doporučili byste nás? Ano

Snel en duidelijk

Ik bestelde een limoncello van Drunken Monkey. Bestelproces en levering verliepen snel en duidelijk. Alles conform verwachting.

Prima en snelle levering

De levering is zoals het hoort, prima volledig en snel.

Alles in Ordnung und sehr schnelle Lieferung.

-übersichtlicher online-shop -mehrere Bezahlmöglichkeiten -Alles wird gut verpackt und sofort versendet

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed en snel

Online besteld, snel geleverd, goed verpakt

Goed!!!

Goed.

Mooie selectie en netjes verpakt

Whisky was mooi ingepakt, mooie selectie. We gaan te.bevelen!

Snelle bezorging en zeer goed verpakt! Voor herhaling vatbaar.

Geniaal

Fles neuken besteld en die is geweldig ontvangen door de jarige en genomen.zullen zeker nieuwe bestelling plaatsen

Snel goed en zeer lekker

Snel geleverd goed verpakt en allerbelangrijkste zeer lekkere wijn

Helemaal prima

Duidelijk. Snelle verzending en mailtjes om je op de hoogte te houden. Gewoon zoals het hoort te zijn.

Super Service ook internationaal

Drie heel mooie flesjes besteld, de prijs was goed an zo ook de leverservice naar Duitsland. Ik had nog een speciale wens vanwege vakantie, dat hebben ze prima geregeld. Hartelijk bedankt!

Fast and safe delivery

Bottles in perfect condition

Klantvriendelijkheid en een groot assortiment!

Een zeer vriendelijke ontvangts en een ruime kennis van de aangeboden producten!

Prima prijs, snel verzonden en goed verpakt.

Flesje whisky besteld. Bijzonder goed verpakt. Zelfs een bezorging met de DHL overleven.

Goede en duidelijke site. Snelle levering.

Ordering was simple and straightforward

I am impressed with the speed of despatch for my recent order. I have had an issue with receipt of the order having nothing to do with Slijterij Vonk but hopefully S. V. can help me resolve this issue. Thank you.

Great Shop!

I found them online as I was looking for a shop to help me send a gift to a friend in NL. The delivery is very quick, the item was delivered the next day! They also have a wide selection of alcohol to choose from. Great service! :)

Tuiniersstraat 8

1501NK Zaandam

Over Slijterij Vonk BV

Slijterij Vonk is één van de grootste zelfstandige Slijterijen van Nederland. U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment aan dranken.