Snele en goede levering

Fast & Safe delivery

I was very happy that my delivery arrived in time and very well packed!

Super Alles Bestens

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Was mooi op tijd geleverd

Excellent service

Excellent service, went out of their way to ensure a gift arrived on time. Thank you

Geweldige ervaring!

Een geweldig mooie winkel! Prima geslaagd mede door de kennis van het behulpzame personeel. Na een bezoek aan het proeflokaal gegaan voor een heerlijke 15 jaar oude rum. Op weg naar de kassa ook onze droom tumbler glazen gevonden. Tot snel!

Product zoals verwacht, snelle levering, geen gedoe.

Snelle levering Goede prijs

Snel en goed

Whisky besteld, werd snel geleverd. Ook op vragen via e-mail werd snel geantwoord.

Good service

Good service and fast delivery.

Overzichtelijke pagina! Volgende dag al af te halen, en het was mooi ingepakt, zonder dat ik daar om gevraagd had!

Alles goed verlopen

Geen opmerkingen - fles goed verpakt.

Snel en makkelijk

Makkelijk bestellen en correcte snelle levering

Uitstekende service als het een keer misgaat

Bestelling was incompleet, gingen er direct achteraan en hebben het goed en snel opgelost!

snel en goed

correcte afhandeling, aanrader

Super service

Geweldig aanbod en snel service!

Alles ging supersnel

Alles ging supersnel

Uitstekende service, kan niet anders zeggen!

Mooie fles whisky hier gescoord, keurig verpakt verzonden. Nu hopen dat de investering loont ; )

Goede en supersnelle service, heerlijke wijnen en goede prijs

De moeite waard

De eerste keer dat ik hier iets bestel en aangezien Zaandam niet ver van Amsterdam is was de auto pakken niet zo moeilijk. Dit ook de slijterij fysiek te zien. Een zeer mooie etablissement en een enorme keuze. Ik ben er nog niet doorheen gelopen. Leuke dingen moet je in etappes doen, dus vaker langs gaan. Het bestelde was tegen een hele scherpe prijs, moeilijk te verkrijgen (Macallan edition 5) en veelal bij veilingen voor een paar tientjes meer.

Prima geregeld.

Twee flessen besteld, vlot geleverd, geen opmerkingen.

Overdaad schaadt.....

Drank nog niet geopend. Dus beoordeling is wat (te) vroeg. Iemand netjes op de hoogte houden wat verzending betreft is prima maar ik ben de naan Vonk al in een paar dagen meer dan zat. Voor het verzenden van één fles heb ik wel 6 á 7 berichten ontvangen, een beetje boel teveel. En dan nu al een beoordeling lijkt mij erg vroeg, de fles is net in de koelkast dus nog niet koud. Want hij moet toch ijskoud zijn, nietwaar ?

Goede service, snelle levering!

Snel geleverd en goede service. Het is een cadeautje dus helaas niet geproefd (nog:-)

Levering snel en volgens afspraak

Heb een paar mooie flessen whisky besteld. Werden keurig geleverd in goede en nette verpakking. Desondanks vind het jammer dat er geen mooie originele verpakking omheen zit.

Tuiniersstraat 8

1501NK Zaandam

Over Slijterij Vonk BV

Slijterij Vonk is één van de grootste zelfstandige Slijterijen van Nederland. U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment aan dranken.