Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Op de zondag online een Floris Leon houtkachel besteld en dinsdags al geleverd thuis, inclusief de bijbestelde dakdoorvoer, krasbestendige buis en toebehoren. Mooi produkt voor een goede prijs. Helemaal happy.
9 December 2020
Robert Niemeijer
Neede
Dan heb je spoedig spullen nodig maar helaas ze zijn dicht las ik op de site. Word ik de volgende ochtend gebeld of we op een bepaalde tijd tóch lamgs kunnen komen om de spullen op te halen. Wat een flexibiliteit. En nog op de valreep informatie gehad over de installatie die we zelf uitvoeren.
16 October 2020
Tessa
Creil
Helaas niet verteld dat btw niet is inbegrepen
8 October 2020
H
Doornspijk
WE HADDEN EEN VERKOPER DIE ONS VOORLICHTE EN NIET AANDRONG OM TE KOPEN EEN HELE LEUKE ERVARING EN ZEKER EEN AANBEVELING VOOR EEN IEDER.
22 September 2020
Geert
Joure
De mogelijkheid om een stuk pijp te ruilen werd aangeboden zonder erom gevraagd te hebben. Perfecte service.
19 September 2020
Ramgni
Swifterbant
Snelle en correcte levering
17 September 2020
Hans
Baak
Aardige mensen klantvriendelijk. Kijken en denken goed met je mee wat voor jou het beste is. Keuzes worden netjes onderbouwd hoe,wat en waarom.
19 June 2020
Michaël de Wit
APELDOORN
Goed advies gekregen en een hele goede service aangezien ik zelf achteraf een kap met vonkenvanger wilde hebben mag ik mijn gespoten kap omruilen.
18 May 2020
Rob
Oosterhout
Snelle reactie op mijn vraag en nog een extraatje toe! Super!
5 May 2020
N.V.
Lisse
Ze reageren supersnel op mails en als er iets verkeerd wordt besteld dan passen zij dat direct voor je aan.
6 April 2020
Ron
Breda
Ben zeer tevreden over de service en voorlichting. Veel kennis voorhanden. Kwaliteit prijs verhouding iin balans.
17 January 2020
elbert stoker
Marken
Wat wij besteld hebben is gekomen en wat we over hadden kon terug zeer netjes en klant vriendelijk
7 September 2019
Wilbert
Drogteropslagen
Goed geholpen, telefonisch advies vóór de aankoop. Uiteindelijk de houtkachel compleet met rookkanaal en toebehoren via webwinkel gekocht. Alles netje afgeleverd. Wanneer ik bij de installatie nog vragen heb krijg ik telefonisch advies.
23 August 2019
Kok
Waddinxveen
De houtkachel is bij mij bezorgd. ABC kachels maakt gebruik van een externe vervoerder. Degene die de haard bij mij kwam afleveren was een onvriendelijk persoon en niet echt bereidwillig. Koste moeite om de haard iig in de schuur neer te laten zetten. Commentaar was: al teveel tijd kwijt 🙃. Kortom ABC 👍 Vervoerder 👎
20 July 2019
Lida
Vleuten
27 April 2019
anoniem
Pluspunten
Geweldig bedrijf super service goede hulp bij aanschaffen kachel Dit bedrijf is een aanrader
VerbeterpuntenGeen
23 April 2019
Jo
Heerlen
9 April 2019
Marco
Zeist
Pluspunten
Denken goed mee met mij als klant. Kijkent naar de situatie.
VerbeterpuntenTelefonisch kreeg ik ze niet altijd te pakken, maar verder blijf vooral doen wat jullie doen.
26 March 2019
Keimpe vis
Emmeloord
Pluspunten
Vakkundig personeel en zeer correcte en snelle levering. onze kachel op zaterdag besteld en op woensdag stond hij brandend en wel in onze keuken. top prijs kwaliteits verhouding
24 February 2019
Koos
Dinteloord
Pluspunten
Goed advies en tips gekregen
1 February 2019
Gerben wolf
Gortel
Pluspunten
duidelijk, no nonsens, vakmanschap druipt er af!
Verbeterpuntengeen te noemen mbt onze bestelling.
7 January 2019
Richard
BEERS NB
Pluspunten
Zeer vakkundig terzijde gestaan bij het aansluiten van een houtkachel.
30 December 2018
G. Horst
Heerde
op de bevestiging van de bestelling na heb ik tot op heden nog niets vernomen van dit bedrijf, het lijkt mij sterk dat mijn geld nog niet binnen is. toch 'n beetje 'n teleurstelling.
13 December 2018
Ton
Halsteren
Pluspunten
Word perfect geholpen bij bestelling.
VerbeterpuntenGeen
3 November 2018
Frank Dirks beheersaktiviteiten
Helmond
Pluspunten
Keurig geholpen in de showroom. Alles prima verlopen. Ik wilde de kachel graag zien. Zodoende was ik naar Kampen gereden. Een dermate groot bedrag besteden, terwijl je het voorwerp niet gezien hebt, gaat me wel wat ver. Zodoende. Inmiddels staat de schoorsteen. De kachel volgt spoedig hopelijk.
VerbeterpuntenGeen punten.
17 October 2018