Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Mooie producten die van dichtbij komen. Fijn om een pakket te kunnen bestellen en op die manier gekeken van het seizoen te krijgen. De bezorger was vriendelijk.
27 June 2024
Mirjam
Groningen
Omdat er soms te weinig hulp is bij het koken, nu al een paar keer kant en klaar maaltijden besteld bij de Ekonoom. Heerlijk zo fijn dat het biologisch en heel smakelijk is.
10 June 2024
Mevr.H
Groningen
De microgroenten en groenten in het algemeen van eigen kweek zijn heel mooi smaakvol. Eenmaal dit geproefd is de rest wat flauwtjes. Je moet even bedenken wanneer je wat wilt hebben, maar geloof me, het is het plannen waard. En..... het meeste is door de versheid en sterkte van de gewassen, ook heel lang houdbaar.
10 June 2024
Sascha Bouwknegt
Groningen
Ik heb nooit een probleem, want is er iets niet in orde wordt het altijd, echt altijd goed opgelost.
22 May 2024
C.A.
Sauwerd
Ik luste nooit radijs, vond het bitter maar nu van de Ekonoom vind ik het heerlijk, zacht van smaak !
9 May 2024
M.J.
Bedum
Goed gevarieerd aanbod. Als er een zeldzame keer iets mis is met de leverancier wordt het na een mailtje snel en vriendelijk en adequaat opgelost.
26 April 2024
Liesbeth
Groningen
Normaal heel tevreden, maar nu een verkeerd product ontvangen. Vervolgens is het keurig opgelost door Ekonoom
25 April 2024
Mariska
Leegte
Natuurlijk lossen we dit op Mariska, zoals ik je als eerder had toegezegd.
We komen het foutieve artikel bij je ophalen en storten het teveel betaalde terug.
Eerlijk ben ik een beetje verbaasd over het magere zesje. Misschien wil je daar nog even opnieuw naar kijken?
Groeten, Peter van Kampen
Fijne manier van bestellen en bezorgen. De producten zien er goed uit.
19 April 2024
José
Hoogezand
Op dinsdag krijgen wij ons kratje en al na een paar dagen kijken we dan met spanning uit naar wat er de week daarop komt. Dan is het: Ha, spruitjes! of: Bietjes, eten we ze met zuur, in een stamppot of in een lekkere salade? Of is er genoeg voor twee keer? Via de Ekonoom hebben we verrassende groenten (opnieuw) leren kennen, echt een verrijking! Van de schorseneren onlangs hebben we twee keer gesmuld. Ook de microgroenten zijn altijd welkom, heerlijk voor een klein pittig voorafje, met name de radijsscheuten.
17 April 2024
Frits
Noorderhoogebrug
en daardoor is het basis groentepakket, welk ik al ruim 20(!) jaar bijna iedere week krijg, ook zeker geschikt voor een 1-persoonshuishouding : van zo'n grote krop sla wil je bijvoorbeeld niet iedere dag eten, maar in een vochtige doek in de koelkast is ie 2 weken houdbaar en nog heerlijk knapperig !!
15 April 2024
Riet
Groningen
Van de geweldige dienstverlening kunnen veel bedrijven iets leren.
13 April 2024
C.A.
Sauwerd
In goed overleg tot een prima oplossing gekomen. Dank je wel voor het meedenken. Groet Joseph
6 April 2024
Joseph
Nieuwdiep
Prima service van goede producten
3 April 2024
Sieka
Groningen
Breed assortiment, goede kwaliteit. Ongecompliceerde communicatie.
29 March 2024
Cobien
Geweldig biologisch online winkel
17 March 2024
L. C.S.E.
Groningen
Groot assortiment en van goede kwaliteit. Wij bestellen hier al jaren wekelijks en het bevalt uitstekend. Als er iets mis is (wat trouwens zelden gebeurt) dan is het snel opgelost met een mailtje. Bedankt voor jullie service!
15 March 2024
Lisa
Groningen
Ekonoom is een zeer klantvriendelijk bedrijf met een breed assortiment van biologische producten van hoge kwaliteit. De bezorging is altijd op tijd en gratis, ook heel fijn!
15 March 2024
M
Groningen
Blij dat we elke week onze biologische boodschappen hebben en niet afhankelijk zijn van een of andere super.
8 March 2024
Katherine
Groningen
Door niet op de site te kijken wat het pakket bevat laat je jezelf verrassen waarmee je aan de slag kunt in de keuken. Dat voorkomt dat er elke week op vaste dagen hetzelfde op tafel komt. Ik mis in de zomer wel de peulvruchten als die ruimschoots te plukken zijn en zaai voor dit jaar ook palmkool.
8 March 2024
Henk
Bedum
Dag Henk, bedankt voor je 10 !
En voor je opmerkingen over de boontjes en palmkool. Die nemen we zeer ter harte. Dit jaar hebben we meer aandacht voor onze eigen teelt en zullen deze groenten vaker in je pakket zitten. Vers van (zeer) dichtbij!
Groeten, Peter van Kampen
Breed assortiment aan goede, verse groenten en fruit, een genot om hier mee te koken. Heldere website maakt bestellen eenvoudig. Heel gemakkelijk dat alles zonder extra kosten thuis wordt afgeleverd. Wij zijn blij dat we De Ekonoom ontdekt hebben :-)
3 March 2024
Anja en Koen
Haren
Ik ben al jaren een zeer tevreden klant! Gevarieerde pakketten, fijn thuis bezorgd op afgesproken plek, goede communicatieve. Een keer afzeggen kun je heel makkelijk zelf regelen, net als extra boodschappen bestellen.
1 March 2024
Selma Van der Veen
Groningen
Alles altijd erg persoonlijk geregeld
24 February 2024
Bianca
Gieten
Groot aanbod van biologische groenten, fruit, brood, zuivel. Gevarieerd, goede smaaak, gewoon thuisbezorgd. Al jaren dankbaar klant.
23 February 2024
Kirsten
Harkstede
Ik zeg het steeds weer. Met de Ekonoom heb je een goede leverancier van biologische produkten en heerlijk verse groentes. Is er iets mis? Het wordt altijd goed opgelost! Ik denk onderhand 24 jaar vaste klant .
19 February 2024
Clara Woets
Sauwerd
Altijd tevreden en blij met ons groente-fruitpakket.
19 February 2024
Fam.Sluiter