Dag L, Bedankt voor de feedback. Daar zijn we altijd blij mee, maar natuurlijk is dit niet een verplichting. Hoe komt het dat je die indruk hebt? Peter van Kampen
Dag Alma, Bedankt voor je feedback. Ik heb direct 2 lekkere haveryoghurts aan ons assortiment toegevoegd: www.ekonoom.nl/biologische-haver-yoghurt-blauwe-bes-vanille-harvest-moon-275-gram www.ekonoom.nl/biologische-haver-yoghurt-perzik-passievrucht-harvest-moon-275-gram Groeten, Peter van Kampen
Fijn dat je zo tevreden bent Carolien. De plastic verpakkingen bannen wij zoveel mogelijk uit. Zelf verpakken we vrijwel alles in papieren zakjes of (onze microgroenten) in bio-plastic. Er wordt verder door onze leveranciers ook zoveel mogelijk bio-plastic gebruikt maar soms ontkomen we (nog) niet aan "normaal" plastic (bv bij het goed verpakken van brood).