Altijd goed!

Prima produkten. Altijd vers en mooi om te zien.

Betrouwbaar

Vers, gevarieerd duurzaam

goede bereikbaarheid, makkelijk digitaal contact, prima assortiment

Ik ben heel blij met de Ekonoom nu mijn vriend 6 weken na een operatie niet mag tillen en ik zelf niet kan tillen door een spierziekte.

Wat een fijn bedrijf

Voor de eerste keer mogen bestellen , telefonisch contact gehad en niets dan lof. Kakelverse producten, goede communicatie en bezorging op afgesproken tijd! Een fijne kennismaking “ smaakt” naar meer

Gevarieerd biologisch eten vers van het land

De winkel en de streekmarkt zijn een verrijking.

zeer betrouwbaar, zeer prettig en prima producten

Al jaren levert Ekonoom mj trouw wekelijks mijn biologische producten. Mijn standaardbestelling is altijd piekfijn in orde en mijn groentepakket altijd verrassend, met bijzondere nieuwe, vertrouwde of bijna vergeten groenten. Mijn kookkunst wordt altijd geprikkeld. Daarbij komt dat in de zeldzame gevallen dat iets niet helemaal goed is gegaan of ik vragen heb, Ekonoom zeer goed bereikbaar is en met handige en praktische oplossingen komt.

Gemakkelijk geregeld en fijne producten.

Makkelijk bestellen met een logisch bestelproces. Goed bereikbaar bij vragen. Mooie producten met duidelijke uitleg over inhoud en herkomst. Plus op vriendelijke wijze bezorgd tot de voordeur. Ideaal!

Het gemak dient de mens

Maar deze verplichte waardering kos jullie wel een ster

Reactie van het bedrijf

Dag L, Bedankt voor de feedback. Daar zijn we altijd blij mee, maar natuurlijk is dit niet een verplichting. Hoe komt het dat je die indruk hebt? Peter van Kampen

Goede service van fijne biologische producten

Vriendelijke en snelle service en blij met mijn wekelijkse verse biologische groente pakket, fijn dat dat vaak lokale groente zijn en het feit dat je niet zelf kiest, nodigt uit tot variatie en creativiteit.

Altijd op tijd en netjes afgeleverd

Altijd een vriendelijke bezorger, en ook het proces vooraf is ook goed geregeld!

Al meer dan 20 jaar een tevreden klant

Heerlijke producten van goede kwaliteit en fantastisch dat veel nu uit eigen kas komt en straks weer uit de volle grond!

Goede groenten en fruit, lekker thuisbezorgd

Kratjes werden op tijd voor de deur gezet. De artikelen zien er vers uit.

Geen plastic !!

“Wat ik zo mooi vind van Ekonoom is dat ze zo duurzaam zijn in hun verpakkingsmateriaal: Handige stevige kratjes die steeds weer ingenomen en gebruikt worden, evenals de (bio) plastic bakjes, papieren zakken of groente gewoon los in het krat. Prima ! Daar kunnen de supermarkten met al hun biologische groenten in plastic nog wat van leren ! “ Groetjes van Riet

Prettige mensen en mooie producten

Iedere week weer heerlijke groenten en fruit op vaste tijden geleverd.

Prima kwaliteit en goede service

zie boven

Fijne biologische producten. Goeie bezorging.

Prima.

Heel tevreden

Ik ben altijd heel tevreden over mijn bestelling. Mooie produkten en de levering is uitstekend. Het enige wat ik mis is plantaardige zuivel (bv yoghurt) op basis van haver.

Reactie van het bedrijf

Dag Alma, Bedankt voor je feedback. Ik heb direct 2 lekkere haveryoghurts aan ons assortiment toegevoegd: www.ekonoom.nl/biologische-haver-yoghurt-blauwe-bes-vanille-harvest-moon-275-gram www.ekonoom.nl/biologische-haver-yoghurt-perzik-passievrucht-harvest-moon-275-gram Groeten, Peter van Kampen

Fantastisch;

Fantastische service Overzichtelijke bestelling en snelle service /contact >met Peter EkOnoom zelf bij verplaatsen van bestelling veranderen en helpende hand ivm handicap

Uitermate tevreden!

Heel erg soepel verlopen allemaal! Fijn om de spullen thuis bezorgd te krijgen! Goeie kwaliteit van alles! Blij mee! De enige kanttekening die ik heb is dat er toch nog wel wat plastic verpakkingen zijn! Kom gauw weer bestellen hoor!

Reactie van het bedrijf

Fijn dat je zo tevreden bent Carolien. De plastic verpakkingen bannen wij zoveel mogelijk uit. Zelf verpakken we vrijwel alles in papieren zakjes of (onze microgroenten) in bio-plastic. Er wordt verder door onze leveranciers ook zoveel mogelijk bio-plastic gebruikt maar soms ontkomen we (nog) niet aan "normaal" plastic (bv bij het goed verpakken van brood).

100% tevreden

Ik raad veel mensen de Ekonoom aan. Alles supervers en vriendelijke bezorgers, biologisch zonder chemische toevoeging onbewerkt zoveel gezonder!

Zeer smaakvolle groente en fruit en prettige service!

Wij zijn heel blij met de stilte bezorging en de kwaliteit van groente en fruit!

Fantastische producten, prima levering!

Mijn eerste bestelling was geweldig, alles zat goed in de krat en de groenten zijn verrukkelijk. Dat je appel nog echt naar appel ruikt, dat je raapjes nog smaken zoals vroeger, dat alles met zorg behandeld is, ja ik ga wel weer bestellen. Het brood dat ik erbij besteld had is zalig. Gebuild meel wordt tenslotte door kleine kinderen beter verteerd dan volkoren meel, dus fijn dat daar ook een aanbod in is. Zuivel was goed in een isolatiekrat geleverd, houdbaarheidsdatums liggen niet in deze week, ook heel fijn. Ja, het aanbod Demeter producten is ook geweldig. Ik bestel zeker weer binnenkort.

Heerlijk verse en vaak verrassend andere groente.

Wekelijks een prachtig krat vol heerlijke groente en fruit. Veel variatie en vaak met minder bekende groenten. Volop kookinspiratie dus. Aan huis gebracht door een vriendelijke bezorger. En mocht er iets niet goed gegaan zijn, wordt de klacht adequaat opgelost.

Zeer goede service

Geweldige service, vriendelijkheid alom. Mooie producten, heerlijk vers.

Prima biologische producten van dichtbij

Ik bestel bijna wekelijks een groente en fruit pakket, biologisch vlees en producten voor de voorraadkast. Er is een vaste bezorgdag die mij gelukkig goed uitkomt, de kwaliteit is goed en de klantenservice prima. Mocht er eens een keer iets toch niet leverbaar zijn, dan wordt dat netjes gemeld. Het enige dat wat mij betreft wat verbetering behoeft, is de website. Maar laat dat niemand in de weg staan om te bestellen bij de Ekonoom!