Heerlijk verse groenten en fruit thuis bezorgd
Elke keer een verrassing van heerlijke bio producten thuis bezorgd..
16 February 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.966 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Elke keer een verrassing van heerlijke bio producten thuis bezorgd..
16 February 2024
Jacqueline
Peize
Lekker fruitpakket en heerlijk dat het bezorgd wordt. Ik ben geen voorstander van avocado en ananas in het pakket. Komt van ver en gebruikt veel water bij de groei (avocado). Het liefst fruit van eigen bodem, maar in elk geval Europa.
7 February 2024
Peter van den Belt
Groningen
Gevarieerd eten met de seizoenen. De recepten zijn verrassend en lekker!
7 February 2024
Erna
Groningen
Super blij met de Ekonoom. De producten zijn van goede kwaliteit en als iets eens onverhoopt niet op voorraad is wordt dat altijd zonder fouten van de rekening verwijderd. Heel ruime keuze zeker in vega/vegan. Heel mooi geprijsde pakketten met een goede mix van groente/fruit ook. Extra complimenten voor de bezorger, die de bestelling altijd netjes op de afgesproken plek achter laat. Fijn dat dat zo kan en dat de bezorger zelfs de dozen wat hoger weg zet in plaats van op de grond - duidelijk dat er met zorg om wordt gegaan met de spullen.
4 February 2024
Carl
Noord Groningen
Verse, kwalitatief goede producten. De webshop met een compleet aanbod en bezorgoptie maakt het eten van meer lokale / biologische producten heel gemakkelijk.
3 February 2024
Anja
Groningen
Adequaat, vers en gevarieerd!
3 February 2024
Paula
Groningen
Producten zijn goed, ruim keuze. Als er dingen niet ok zijn, en je meldt dat, wordt dat ook adequaat opgepakt. Laagdrempelige bereikbaarheid.
2 February 2024
Michele Bijlefeld
Norg
Snelle en vriendelijke service, goede en smaakvolle producten. Aflevering aan huis is heel fijn.
31 January 2024
Paula
Ten Boer
Ben blij dat ik jullie bedrijf ontdekt heb! Makkelijke manier voor mij om bio producten in huis te halen! Alleen jammer dat er relatief veel in plastic verpakt is! Verder zijn de producten zelf van prima kwaliteit! Heerlijk dat t bezorgd wordt! Ben blij met jullie, dank!
28 January 2024
Carolien
Haren
Bedankt voor je leuke review Carolien.
De reden dat we meer groenten en fruit leveren in een verpakking is een gebrek aan personeel. Voorheen pakten we het meeste zelf in. Gelukkig gebruikt onze leverancier zoveel mogelijk biologisch afbreekbaar plastic.
Peter van Kampen
De producten zijn vers en van goede kwaliteit. Op een email wordt altijd snel en attent gereageerd. Mijn enige minpunt is dat sommige producten alleen in bulkverpakking verkrijgbaar zijn.
27 January 2024
Karin
Garmerwolde
Biologisch, kleinschalig, lokaal. Mooie en verse groenten. Een vriendelijke en behulpzame eigenaar, die mailtjes persoonlijk beantwoord. Al jaren krijg ik wekelijks mijn groente en fruit pakket van De Ekonoom. Soms bestel ik nog wat extra uit de webwinkel. Erg blij mee!
26 January 2024
Selma
Groningen
Vers, gevarieerd, voldoende, de ekonoom regelt het. Ik en mijn gezin (vriendin, kids 2 en 5) genieten er wekelijks van. Mijn zoon van 5 helpt altijd met uitpakken, groente herkennen. Korte lijntjes, bij foutje (gebeurd zelden) prima en snelle nalevering.
25 January 2024
René Huisman
Groningen
Volop keus in biologische producten en ook nog eens thuisbezorgd. Ook erg fijn dat er recepten beschikbaar zijn op de site.
15 January 2024
anita
appingedam
Alles altijd netjes thuis bezorgd. Ook zeer sympathieke bezorger.
11 January 2024
Jannie
Bedum
Altijd prima producten geleverd, groot assortiment biologische artikelen.
J.K.
Groningen
Zeer betrouwbaar bedrijf, goede producten, goed gevarieerd aanbod in de groente en fruitpakketten. Heel attent een mailtje als iets toch niet leverbaar blijkt.
Liesbeth
Groningen
Zoals altijd zeer tevreden over de levering. Heerlijke groentes en fruit. Aan huis geleverd. Wat wil je nog meer.
Fam.
Assen
sinds ruim twintig jaar zijn wij zeer tevreden over kwaliteit, assortiment en aflevering
G.J.
Lekkere groente en fruit
6 January 2024
Imke Krieger
Groningen
Je proeft echt het verschil met supermarkt groenten. Daarnaast weet je precies waar het vandaan komt. Zij hebben ook bij het bedrijf een automatiek waar je verschillende bio groenten kunt ophalen als je tekort komt, en zij leveren verse groenten en fruit aan huis wat goed bevalt.
4 January 2024
G.
Bedum
En goede bezorging. Tevens makkelijk te bereiken bij vragen en/ of hulp bij bestelling. Al met al flexibele en betrouwbare service.
29 December 2023
Michèle
Norg
Wij, als kinderdagverblijf, zijn zeer tevreden met de Ekonoom als onze leverancier. De producten zijn van goede kwaliteit, levering betrouwbaar en als we een verzoek hebben denkt men altijd met ons mee. Tot zover altijd met een positief eindresultaat. Wij raden de Ekonoom ten zeerste aan.
29 December 2023
Heidi
Zeer goede producten Prima thuisbezorgd
24 December 2023
Harmanna
Midwolda
Ik ben heel blij met de rauwe melk. Ben niet mobiel genoeg om het te halen bij de boer, dus ik ben blij dat het gebracht wordt.
22 December 2023
Sophie
Groningen
Mooie producten veel keuze en goede communicatie
16 December 2023
Bianca