Prima fruit en groenten

Uitstekend groenten- en fruitpakket. Prima bezorging ook.

Netjes bezorgd en producten zagen er goed uit

Bestelling op tijd ontvangen, ziet er heel goed uit.

Over "ervaring" kan je nog nauwelijks spreken 1 dag na ontvangst goederen. Groenten zien er krakend vers uit. Levering klopt t.a.v. bestellijst. Op tijd bezorgd. Dus ervaring tot dusver prima !

Prima producten en klantenservice

Fijne bezorgers, goede producten, ruime keus en zoveel mogelijk van dichtbij en biologisch.

Goede kwaliteit, ruime keuze

Ik ben erg tevreden. Mooie groente en fruit. Ik mag op zondag invullen wat ze dinsdag komen brengen. Er is een ruime keuze, ook in overige producten zoals schoonmaakmiddelen. Als ik iets moet verzinnen dat beter kan dan is het dat sommige dingen alleen in bulk te bestellen zijn. Wat moet ik met zes potten pindakaas? En je moet dus ook uitkijken dat je daar niet per ongeluk toch iets van bestelt.

Goeie producten en fijne bezorging.

Heerlijke biologisch fruit en groente wekelijks vers aan huis!

Genieten elke week van onze biologische boodschappen. Het gemak en natuurlijk lekker!

Eerlijk en heerlijk!

Lekkere en biologische producten. Makkelijk bestellen en betrouwbare levering.

Mooie producten en rechtstreeks van de boer!

Prachtige en verse biologische producten die goed verpakt zijn. Daarnaast een goed assortiment. Kortom wij willen niet meer anders.

Fijne bezorging.

Alle producten goed thuis afgeleverd.

Mooi om met sommige nieuwe producten kennis te maken.

Altijd producten van uitstekende kwaliteit op vaste tijd bezorgd.

Door de snelle en korte route tussen boer en consument heb je nergens versere groente. En dan ook nog van uitstekende kwaliteit.

Goede kwaliteit en dito levering.

Ik bestel nu al zo'n 5 jaar bij EKOnoom. Over het algemeen ben ik zeer tevreden. Wel is het jammer dat bij de levering op woensdag, zoals bij mij, de keuze in brood zo beperkt is. Zou tijdelijk zijn maar duurt wel erg lang. Toch maar een andere broodleverancier er bij? Graag wat mij betreft.

Ik ben zeer tevreden over de biologische producten. Bestellen gaat eenvoudig en de levering wordt altijd netjes en op tijd geleverd. Soms is een product niet te leveren, maar daar krijg je op tijd een berichtje over. En ja, je betaald wat meer, maar dat heb ik er graag voor over. Beter voor de natuur en daardoor beter voor de mens.

Gemakkelijk kwaliteitsproducten thuisbezorgd

Al jaren onze leverancier van het wekelijkse basispakket. Groente is altijd smaakvol en vers. Fruit is lekker maar soms een probleem met houdbaarheid ( omruilen is nooit een probleem). Brood assortiment is beperkt maar goed van kwaliteit. Het overig assortiment is vergelijkbaar met andere reformwinkels

Prima service, vriendelijk en lekkere verse groenten

Altijd weer een verrassing met welke groenten we deze week gaan koken

lekkere verse producten thuis bezorgd

Het is fijn elke week weer een doos met eerlijke en lekkere biologische producten thuis bezorgd te krijgen

Heel verse groenten, altijd op tijd bezorgd en duurzame verpakking in kratje

al meer dan 20 jaar klant !!

Altijd goed!

Het wordt eentonig, maar ik ben altijd tevreden over de Ekonoom. Mocht er iets zijn, dan wordt het altijd zeer klantvriendelijk opgelost.

Netjes, op tijd

Bestelling is keurig aan de deur bezorgd. Vriendelijke bezorger.

Mooie en lekkere verse producten

Heerlijk al dat verse fruit goed bij mij thuis bezorgd. En lekkere zuivel uit de Drentsche AA!

Prima service,goede spullen(steeds meer groente van eigen land).

Al 20 jaar zeer tevreden en de hroentekraam op hun erf in Noordwolde is een mooie aanwinst evenals de automatiek!

Goede service en fijne producten

Goed en mooi product.

Mijn eerste bestelling, snel en goed contact, keurige levering en een mooi en goed product. Aanrader en bestel zeker weer.

Ik vond de producten niet vers.

Ik was niet tevreden. Vond de verse producten niet vers. Het ging ook niet goed met de betaling. Ik ben wel vriendelijk te woord gestaan en de bestelling kwam optijd. Ik ga invervolg weer naar de markt.

Noordwolderweg 9

9784 TA Noordwolde