De groenten en recepten van de Ekonoom vormen een gezonde en originele aanvulling op ons menu. Kom zelf uit een kwekersfamilie door Ekonoom nog regelmatig groente en fruit tegen die ik nog niet kende, dus ook nog leerzaam!

Te vroeg

Bestelling wordt donderdag pas geleverd. Ik kan er nu nog niets over zeggen

heel blij met jullie producten en service

zeer tevreden over de service en blij met jullie producten

Goede biologisch groenten en fruit!

Wij hebben nu al een paar keer een bestelling mogen doen bij de Ekonoom en iedere keer is het weer een feestje als de groenten en fruit bij ons worden aangeleverd! Mooie biologische producten, veelal van eigen bodem en boeren dus dat voelt ook goed. Dank ook aan de vriendelijke bezorger. Top!

Een prachtig vers pakket heb ik ontvangen.

Ik ben heel blij met mijn eerste pakket. Verse groenten en de paddenstoelen zien er zo fris en stevig uit.

Fruit en groente super vers.

Heel tevreden. Zeer snel contact bij vragen.

over het algemeen goed

goed, qua kwaliteit, soms zijn bepaalde producten niet te krijgen, dat is dan jammer

Heerlijk om onze biologische boodschappen thuis te krijgen.

Elke week onze boodschappen zonder naar supermarkt te gaan. Ideaal!

Kraakverse groenten en een accurate bezorging!

De kwaliteit is goed en de producten zijn zorgvuldig ingepakt.

Heerlijke producten, super service en aardige mensen!

Fijne service aan huis! Aardige vriendelijke bezorgers en attente en zorgvuldige klantenservice.

Goede kwaliteit!

Elke week wordt het pakket bezorgd, goede service en lekker en gezond eten!

Betrouwbare levering en altijd verse producten

Ik kan er op vertrouwen dat ook in deze coronatijd altijd vers geleverd wordt,

Lekkere verrassende groenten

Wisselende groenten ook in de winter!

Altijd is het goed!

Mijn mening is niet veranderd. De service en produkten zijn gewoon goed!

Goeie biologische producten en als er een keer iets niet ok was, bijv niet bezorgd of slechte kwaliteit dan wordt er goed en vlot op gereageerd. Ik word altijd blij van de bezorging!!

Prima kwaliteit

Microgroente aanrader

Positief, kan niet anders zeggen!!!!

Ook lekkere produkten!!!

Mooie verse producten , ook veel vegan en vleesvervangende producten.

Goede kwaliteit producten

Ik had het kerstpakket van De Ekonoom besteld en kreeg een mooie samenstelling van verschillende producten. Soep van de Kleine Soepfabriek, volkoren brood met noten en rozijnen, waterkers, kastanjechampignons, radijscress, appels en peren. Allemaal even vers. De bezorging is heel flexibel. Echt een aanrader.

top

Snel geleverd.

Zeer betrouwbare levering van goede kwaliteit biologische producten met zeer ruim assortiment

Zie boven

Vers en lekker

Bezorging, service: prima

De bezorging was zeer correct!

Producten die niet leverbaar waren zijn vervangen door een soortgelijk product.

Vooral goede communicatie

Zelf samenstellen is prettig Zeer betrouwbare bezorging Altijd goede kwaliteit Prima communicatie als dat nodig is Ik beveel de Ekonoom van harte aan

Noordwolderweg 9

9784 TA Noordwolde