Super leuk zoon krat vol

Positief. Fruitpakket geheel naar verwachting. Groentepakket vonden we wat weinig.

Gezond

Altijd trouw en gewoon goed.

Goede producten

Producten zijn vers, ruim assortiment en keurig bezorgd

Uitstekende producten en levering altijd op tijd.

Na de bestelling meteen bericht op de mail . Ook betaling achteraf is prettig. Producten zijn nog lang houdbaar, nooit op datum.

Prima online biologische winkel

Prima online biologische winkel voor de meest voorkomende dagelijkse levensmiddelen. Groente en fruit meestal van goede tot zeer goede kwaliteit voor een “biologisch verantwoorde” prijs. De producten worden altijd netjes verpakt ( eventueel gekoeld) en betrouwbaar afgeleverd bij ons thuis. Helaas worden niet eigen producten als bv blikken bonen rijst etc veelal in een omverpakking verkocht ( dus per 6 of meer stuks). Wij bestellen al vele jaren wekelijks naar tevredenheid bij de EKOnoom

Prima producten, genoeg variatie, punctuele bestelling.

Heel tevreden. Elke keer iets anders, soms verrassingen in het pakket. Groente en fruit altijd vers. Heldere website.

Lekker vers en gevarieerd

Ik ben zeer tevreden met de samenstelling en kwaliteit van het groenten pakket. Ook is het handig dat ik andere boodschappen gewoon kan bij bestellen. En alles thuisbezorgd!

Prima service en producten.

Prima service en producten.

positief en betrouwbaar

Enige minpunt is dat ik regelmatig iets bestel wat dan vervolgens niet leverbaar is. Dit wordt op de website niet aangegeven en komt voor mij als een verrassing als de bezorger mijn bestelling komt langsbrengen. De mail met de mededeling dat bepaalde artikelen niet leverbaar zijn, lees ik niet altijd op tijd of mag eerder verstuurd worden. Voor de rest ben ik erg tevreden.

Fijne mensen, goede service, originele producten

ik ben al vele jaren klant en doorgaans tot grote tevredenheid. De groentepakketten zijn orgineel en prikkelen mijn kookkunst. De aflevering is keurig en keurig op tijd. Is er eens een klacht of vraag dan staan Peter en de zijnen voor me klaar.

Geweldig lekker en gezond!

Bestelling wordt bezorgd aan huis, ze zijn heel vriendelijk. Hele lekkere producten, zo vers van het land. Deze week stampot verse raapsteeltjes met een kaassnitzel gegeten voor het eerdt dit jaar al buiten in het zonnetje. Op het lekkere verse brood cranberrypaté en voor Pasen heerlijke paasstol met echte amandelspijs! Dat is even wat anders dan paasstol met vulling van...troep met chemisch amandelsmaakje! Biologisch is gezond zonder chemische toevoegingen als E-nummers, kleur en smaakstoffen conserveringsmiddelen waar veel mensen allergisch voor zijn en ziek van worden. Om niet te praten over hongeropwekkers hormonen en antibiotica. Geen zorgen meer over "vergif" met biologisch eten...!!

Zeer goed, omdat de dienstverlening en producten zeerr goed zijn.

Dat wat ik vraag krijg ik, een heel enkele keer wordt een product niet geleverd. De prijs kwaliteit verhouding vind ik voor biologische producten reëel. Wat mij betreft mag er nog veer meer keuze in het assortiment worden aangebracht. Bijv. voor vleesvervangende producten.

Goed!

Lekker eten, goede kwaliteit

Verse groentes en fruit van hoge kwaliteit!

Volgens mij eet ik al meer dan 20 jaar Peters uitstekende groentes en fruit van zeer hoge kwaliteit. Zelfs andijviesla vind ik nu weer lekker. Een enkel keer in de vele jaren was er iets niet goed, maar werd er ongevraagd snel weer vervangen/vergoed. Mede door de verse gezonde voeding van de EKONOOM -zo is mijn vaste overtuiging - kan ik als 80+er nog steeds tennissen. En bijzonder waardeer ik Peters inzet voor faire handel! Marita

Verse en verrassende producten

Stipte levering

Heerlijke groenten en fruit

Lokaal geproduceerd

Heerlijk eerlijke producten op vast tijdstip vriendelijk geleverd.

Ik ben blij met het gevarieerde assortiment. We bestellen voor 3 gezinnen en hebben inmiddels een mooie voorraad aan producten en we kopen iedere week vers bij. Een bezorgmoment waar de kinderen naar uitkijken. Ze houden van 'lekker biologisch!' Mooi om dit al jong mee te geven. Uit liefde ook voor de natuur. Vanwege de coronamaatregelen zijn we hier mee begonnen, bestellen op internet en levering aan huis. Deze goede gewoonte houden we er in. Inmiddels zijn wij zo geïnspireerd dat wij ook de verzorgings- en schoonmaakproducten verantwoord gaan aanvullen. Het is ook fijn dst verpakkingsmaterialen weer retour worden genomen. Misschien nog een tip: minder plastic om.de groentes.

Betrouwbaar. Verse producten, divers

Ik ben blij met de EKONOOM. Goede producten. Prettige medewerkers, betrouwbare leveringen

steeds correct

Tomatensoep is erg goed een keer iets, grijze plakjes voor op de boterham, waren moeilijk eetbaar..overigens alles prima

Goede producten met vriendelijke service

Producten zijn over het algemeen goed van kwaliteit en als er een keer iets mis gaat, zijn ze laagdrempelig te bereiken voor overleg/oplossing. Wel jammer dat het vaak alleen per groot verpakking besteld moet worden, voor veel producten vies ik daardoor nu toch weer naar de biologisch winkel want zou niet weten waar ik 6 potten jam of havermout moet laten.

Eerlijke producten voor een nette prijs

Over het algemeen mooie groente, vanaf een bepaalde prijs gratis thuis geleverd. Wij zijn er tevreden over en vinden het een fijn idee biologische groente te kopen uit Nederland. De recepten zijn verrassend en lekker. Goede communicatie via de mail.

Goede dienstverlening

Goede dienstverlening en flexibel

Super lekkere biologische verse groente en fruit

Bij de Ekonoom bestellen we iedere week super lekkere biologische verse groente en fruit.

Gevarieerd aanbod

Al enige jaren ontvang ik wekelijks mijn vaste en variabele biologische producten. Iedere week wordt de bestelling gebracht. Ik kan op ze rekenen en ben erg tevreden.!

Gezond...mooie producten

Blij als de boodschappen weer binnen komen.

Noordwolderweg 9

9784 TA Noordwolde