Ben al jaren klant

Ik vind het wel vervelend dat bepaalde producten niet meer in het assortiment zitten en dat je bv bij noten meteen heel veel moet bestellen..

Toch steeds weer bepaalde producten die niet goed of vers zijn.

Ik heb al een paar keer eerder geschreven en foto's gestuurd van producten die er niet goed uitzagen. Nu recentelijk weer rotte en beschimmelde bieten gekregen. Dit is heel erg jammer, want dan dreigen alle goede producten, die er zeker en in de meerderheid zijn, weg te vallen. Toch vind ik het belangrijk dit te vermelden. Ik vermoed dat het vooral een kwestie is van consequente en zorgvuldige controle. Anders zou ik de bieten in deze staat nooit gekregen hebben.

Mooie versie en bijzondere groentes van het seizoen!

Mooie versie en bijzondere groentes van het seizoen, zo eet je eens wat anders dan het standaar spul uit de supermarkt.

Heel goed en fijn.

De boodschappen worden altijd keurig op tijd geleverd. Als een product niet leverbaar is, wordt dit op tijd aan gegeven. De bezorger is ook een heel prettig mens.

Prima kwaliteit boodschappen en attente bezorging

We verheugen ons iedere keer weer op de wekelijkse bestelling in deze moeilijke corona tijd.

Al 20 jaar zeer tevreden over de Ekonoom!

Sinds De Ekonoom begon eind vorige eeuw zijn wij wekelijks afnemer van groente & fruit. Afwisselend, goede kwaliteit en klantgericht. We hopen nog lang klant te kunnen blijven.

Gevarieerd

Er zit altijd iets bij wat nieuw en soms ongewoon is. Maar wel leuk om te experimenteren met verschillende groenten

Lekker vers en smaakvol

We genieten iedere keer weer van ons groente/fruit pakket. De kiemgroenten zijn overheerlijk. Wil ik meer producten dan is dat eenvoudig bij te bestellen. Ekonoom is van alle markten thuis. Daarnaast compliment voor de bezorger. Altijd even een groet bij het leveren.

Prima bedrijf als je biologisch wilt eten.

Voorheen ontvingen we wekelijks een pakket met biologische groenten en fruit, maar sinds kort vullen we zelf onze boodschappenmand via het bestelsysteem en dat bevalt goed. We zijn tevreden over de kwaliteit en het aanbod. Mocht er een keer wat zijn of als ik een vraag heb, reageert Peter altijd snel.

Prima spullen, correcte, vriendelijke en vlotte afhandeling

De producten zijn zoals aangegeven, vers en goed en mocht de Ekonoom het bestelde niet voorradig hebben, wat slechts een enkele keer voorkomt, dan wordt dit per mail meegedeeld.

Vriendelijk, prima service, lekkere vleesvervangers, vleeswaren voor op brood Goed fruit en groenten

Smaakvolle groenten en fruit.

Groenten en fruit vind ik smaakvoller dan de bio produkten in de supermarkt.

Erg tevreden

Fijne producten. Aardige communicatie. Goede service. Ben erg blij met die duurzame insteek en die keuze voor alleen biologische producten. Echt de redding in tijden van Corona.

Zeer goede kwaliteit en klantvriendelijkheid

Het gemak is groot en afspraken worden nagekomen.

Heel fijne producten en vriendelijke service

Wij zijn erg blij met ons wekelijkse pakket aan heerlijke groenten en fruit. Het zorgt voor variatie, gezonde voeding en creativiteit. Wij waren ook heel blij dat het geen enkel probleem was om de zuurkool en spruitjes uit ons pakket te laten omdat onze jonge kinderen daar niet van aten. We zijn erg tevreden, bedankt Ekonoom!

Vertrouwd.

Altijd op tijd en lekkere groenten. Bij nieuwe groenten zit er meestal ook een recept bij. De kunstvrienden zijn ook aan te raden.

Prima.

Prettig en betrouwbaar, je kunt er zonder meer op rekenen. Ook fijn dat de chauffeur meestal wekelijks op dezelfde tijd de kist bezorgt.

Goede waar al vele jaren naar volle tevredenheid!

Naar volle tevredenheid,al vele jaren,bijna vanaf de start klant.

Altijd mooie verse producten

Erg blij met de groenten en fruit vann de ekonoom,zou niet zonder kunnen

goede service, goede kwaliteit producten

zie hierboven.

wat ik zo aantrekkelijk vind, is dat ik eten leer kennen, waar ik nog nooit van gehoord had

Betrouwbaar en prettige service

Ik ben al jaren klant van de EKOnoom. De service is betrouwbaar, hoewel er nog wel eens iets niet geleverd kan worden. Maar dat is geen ramp. Het enige minpunt is het beleid dat er steeds meer producten alleen maar in grootverpakking verkocht worden. Nu er in ons dorp sinds een aantal jaren ook een biologische winkel is gevestigd is de noodzaak om bij de EKOnoom te kopen minder groot geworden.

Uitstekende producten. En snelle communicatie.

Zeer prettig om bij de Ekonoom je biologische producten uit te zoeken. Ruime keus en mocht je iets vergeten zijn, dan heb je via de mail bijvoorbeeld snel contact en wordt je order aangepast.

fijn groentes!

Wij zijn heel blij met de groentes, goede kwaliteit, lekker vers, en soms ongewoon

prima producten, goede levering

prima producten, goede levering