Heel fijn en enthousiast bedrijf

En zeer klantvriendelijk. Verse producten van goede kwaliteit en overheerlijk brood!

Van bio groenten en fruit wordt je blij

Stipte levering en goed service.

Uitstekende kwaliteit en service

De kwaliteit van de producten is heel goed. De service is prima en wat een enorm vriendelijke, positieve medewerker die onze boodschappen thuis bezorgd. Kortom; wij zijn blij met zowel de producten als de bezorging.

Uitstekende service, constante kwaliteit.

Wekelijks doe ik mijn boodschappen bij de Ekonoom. Zolang ik voor woensdag tien uur bestel, heb ik elke donderdag mooie producten in huis. Vers fruit, Demeter zuivel, een prima assortiment droge kruidenierswaren. En mocht er iets niet op voorraad zijn of mist er eens wat, dan is het contact daarover snel en helder. De bezorging is super aardig en als ik niet thuis ben worden mijn spullen op een goede plek achtergelaten.

Het gezonde van biologische producten, het gemak van aan huis bezorgd

De dienstverlening van Ekonoom is prima. Goede producten, uitgebreid assortiment.

Goede kwaliteit en stipte bezorging

Goede kwaliteit producten die zo regionaal mogelijk verbouwd worden.

Uitstekende bezorgservice en biologische producten!

Uitstekende bezorgservice en biologische producten! Eenvoudig bestellen via de site en alles keurig bezorgd door een vriendelijke bezorger. Uiteraard in een krat en zonder overtollig verpakkingsmateriaal.

Heerlijke groenten en fruit

Ik kan altijd een vraag stellen. Krijg direct antwoord. Goede producten. Ik ben erg blij met EKOnoom. Kan het iedereen aanbevelen.

Ekonoom, aardevrienden die op klantvriendelijke wijze een gevarieerd product thuis bezorgen.

Heerlijke eerlijke producten aan huis.

Vriendelijke goede service

De website is vriendelijk in gebruik. Informatie over de producten is helder. De bezorging is in de beloofde tijdvak Bezorgers zijn vriendelijk en behulpzaam indien nodig. Ik ben tevreden over de ekonoom.

Problemen worden altijd naar volle tevredenheid opgelost.

Goed, wacht nog op de bezorging

Goed, wacht nog op de bezorging

prima kwaliteit en levering

Al jaren prima kwaliteit en levering

Al vele jaren klant tot volle tevredenheid.

Prima kwaliteit van de producten en sinds een aantal maanden ook groente van eigen teelt,leuk om te weten dat je groente van zo dichtbij komt en er af en toe langsfiets om te zien hoe mooi het erbij staat.

Nog maar 1x een bestelling gehad maar zondag aangemeld en woensdag de bestelling al op de stoep.

Al eerder groente en fruit van EKOnoom gehad was altijd super. Het leuke is dat hè ook niet zulke gangbare groenten krijgt.

Het zag er allemaal verzorgd uit

Het zag er allemaal goed en verzorgd uit. Het is alleen denk ik wel handig om de bezorgtijd aan te passen op de site. Er staat tussen 3 en 6 uur, maar het pakket werd veel later gebracht. Wij wonen in Sappemeer

Een breed assortiment verse producten!

Weer blij met de lekkere bio producten, fijn om veel keuze te hebben.

Erg goed en betrouwbaar

Heerlijk die echt verse producten van de Ekonoom. Altijd kwaliteit. En nog thuisbezorgd ook Eerlijke en duidelijke site. Verder erg goede en snelle beantwoording van vragen. Top team, top vriendelijk!

Mooie verse producten

Ik bestel regelmatig een Biologisch Groente & Fruit Pakket. De inhoud is altijd anders, maar altijd vers en smaakvol! Leuk om op deze manier ook eens wat andere soorten groente en fruit te eten.

Geweldige service!

Iedere keer ben ik weer blij door de goede service van de Ekonoom!

uitstekkend product, varieteit, dienst en met een echt duurzaam doel en uitkomst

uitstekkend bedrijf met de juiste ecologische benadering en product levering.

Groente en fruit zien er prima uit!

Groente en fruit is prima, beter dan die van veel collega-biologische leveranciers. De zuivel van de Weerribben is wel opeens een stuk duurder geworden, en veel artikelen zijn alleen nog maar per veel te bestellen. Voor ons, 2 personen, te veel, dus daarvoor gaan we naar de concurrent. Jammer!

Teleurgesteld

Jullie hebben echt een super mooie website, helaas verzenden jullie niet naar Hoogeveen, wat ook in Drenthe ligt, dus dat vind ik nogal jammer!

Goede producten en goede service

Smaakvolle biologische producten conform afspraak geleverd. Gangbare soorten groenten en kaas hebben een goede kwaliteit - prijs verhouding.

Stipte levering en goede kwaliteit

Stipte levering en goede kwaliteit. Altijd een gevarieerd aanbod van biologische producten. En ook heel handig in coronatijden.

Noordwolderweg 9

9784 TA Noordwolde