Pluspunten

Fijn de bijzondere recepten

Graag kunnen bijbestellen

Pluspunten

Goede producten, goede service, makkelijk om contact op te nemen en altijd per omgaande een reactie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel

Aardappels uit gedroogd oud.

Pluspunten

goede service creatieve samensteling pakketten lekkere recepten vriendelijk flexibel

prijzen zijn aan de hoge kant

Pluspunten

Veel keuze. Nette verzorging in kistjes. Prima verse groente.

Na 1 bestelling hebben we nog geen tips of verbe******en. We zijn tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes te woord gestaan, duidelijke website en lekker breed assortiment. De ontvangen kwaliteit voldoet zeker aan de wensen.

De bestelling was niet geheel compleet wat natuurlijk wel de bedoeling is. Tevens zou na het bevestigen nog iets kunnen toevoegen handig zijn. Dit kan technisch prima en scheelt ook jullie extra werk.

Pluspunten

Gratis thuis aflevern, meerdere keren per week

Website soms wat onhandig en verwarrend

Pluspunten

Ruime keuze en kwaliteit is goed. Milieu vriendelijk ingepakt

Alternatief voor plastic bakjes en folie van de kiemgroenten

Pluspunten

Mooie producten, goede kwaliteit. Levertijd wordt op tijd bekend gemaakt.

Niet alles is leverbaar, dat is jammer. En 10,50 bezorgkosten voor bestellingen onder de 90 euro vind ik erg veel. 6 euro zou wat vriendelijker zijn, of de grens voor gratis bezorging bij 50 euro bijvoorbeeld.

Pluspunten

Uitstekende producten, het meest uit onze regio zelf. Goed verpakt in handige kratten. De bezorging is top, altijd vriendelijk!

De website is prima. Een lijstje dat ik zelf aan kan maken met de producten die ik meestal neem zou makkelijk zijn bij bestellen. Nu moet ik ze iedere keer opzoeken.

Pluspunten

duidelijke en lekkere recepten; vrij gemakkelijk te maken, redelijk bewerkelijk (voor een luie kok) , prima levering van alles wat nodig is, echt een cadeau voor ook nog een luie boodschapster; we hebben gesmuld en waren verrast.

Pluspunten

Alles wat ik besteld heb , is gekomen in prima conditie

Pluspunten

Eenmaal de andijvie geproefd dan wilt u nooit meer iets anders dan hier de groente kopen.

Pluspunten

Snelle, nette aflevering - wel een uur voor het doorgegeven tijdvak, maar verder prima. Aardige bezorger, die Koen!

Groentepakket basis - voor de eerste keer een groentepakket: wij vonden de bloemkool wel erg ieniemienie..... Dan is het best een duur pakket voor € 12,=. Maar waarschijnlijk wisselt de inhoud wel.

Pluspunten

Afgelopen week Djurre’s maaltijdbox besteld! Erg lekkere recepten! Ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit! Super!!

Pluspunten

Helemaal geweldig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

lekkere producten van het land, goeie bezorging

Pluspunten

Ekonoom is super betrouwbaar en levert waar voor je geld. Lekkere groente, heerlijk fruit. Aan huis gebracht, wat wil je nog meer.

Pluspunten

duidelijke product omschrijving, als het niet voorradig is wordt het gemeld en/of een alternatief aangeboden, goede contacten en mee denk acties mbt veranderingen kratten naar dozen en super vrolijke vriendelijke chauffeur!

Ga zo door!

Pluspunten

Ruime keus. Goed vers. Duidelijke site. Betrouwbaar. Goede klantenservice.

Pluspunten

Lekker en gezond

Noordwolderweg 9

9784 TA Noordwolde