Pluspunten

Goede produkten, goede service, goede eko filosofie vriendelijke bejegening, snelle respons en hoge mate van klantvriendelijkheid.

Aandacht blijven houden voor de maximale versheid van produkten.

Pluspunten

De EKOnoom krijgt al jaren 5 sterren, zeer tevreden. Want supervers goede kwaliteit prima services. Heel aardige bezorgers leggen zelfs de boodschappen in de koelkast.

GEEN

Pluspunten

Groot assortiment. Gekoelde bezorging.

Prijzen vermelden bij boodschappenlijst die bij de boodschappen in de dozen is.

Pluspunten

Eerlijke en vriendelijke mensen die je het gevoel geven dat ze blij zijn met je als klant. Je wordt goed op de hoogte gehouden en fijne producten.

Pluspunten

Biologisch

Pluspunten

Altijd vriendelijk en goeie producten.

Pluspunten

Snelle afhandeling, fijne website met ruime keuze en keurig afgeleverd. Ook snelle reactie via de email op vragen.

Pluspunten

Service

Pluspunten

Lekker eten. Niet te duur. Wij nemen elke week het groente- en fruitpakket en op deze manier eten we een dag of 3/4 per week gevarieerd en gezond.

Het enige minpuntje is de bezorgservice. Op een site kan je zien hoe laat de boodschappen bezorgd worden. De tijd verandert echter steeds, ook op de dag zelf. Ik kan hierdoor geen afspraken maken of de deur uit. Ook is het bezorgen best duur (10 euro) als je niet aan de 85 euro komt. Ik verwacht voor dat geld dat ik de avond ervoor wel weet hoe laat ze ongeveer komen.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en ruim assortiment. En ook nog bij elke levering een cadeautje :)

Geen.

Pluspunten

Heel snel antwoord op mijn vragen (tel/email), bezorging uitstekend (track/trace, op tijd, behulpzame bezorgers, Vers en Fijn is prima tel bereikbaar). Verse groenten en fruit met prima prijs/kwaliteit verhouding, overzichtelijke website waarin ik alles kan vinden wat ik nodig heb.

Als producten niet meer voorradig zijn/niet meer leverbaar zijn, graag deze dan meteen verwijderen van de website, zodat ik een vervangend product kan bestellen. Of op een andere manier zodat ik nog tijdig kan reageren.

Pluspunten

goede klantenservice, persoonlijke aanpak

assortiment verder uitbreiden

Als iets niet geleverd kan worden is er geen alternatief voorhanden. Het is in mijn woonplaats niet verkrijgbaar. Wel 25 km verder in Hoorn. Soms maakt het niet zoveel uit maar als gevolg van een dieet soms dus wel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruime sor****** en goede product informatie.

bezorging loopt niet altijd goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

web-site slecht te vinden op Google web-site best wel onhandig (maar uiteindelijk bruikbaar)

Pluspunten

Goede service. De verse groentenen fruit zijn zeer aantrekkelijk. Groot assortiment.

De website heeft één lastig onderdeeltje wat ik graag anders zou zien. Als een product in een lijst staat zijn er wat verwarrende icoontje waar je een verkeerde keuze mee kan maken. Het is niet meteen duidelijk waar het plusje of vinkje toe leiden. Ik vind ze overbodig als je direct naar het product zelf doorlinkt. Daar kan je immers dezelfde keuzes maken. Heb ik dat goed begrepen? Voor mensen met weinig computer ervaring is deze manier afschrikwekkend Ik denk dat het bestellen daardoor eenvoudiger wordt. Ik maak gebruik van een ipad voor mijn bestellingen. Met vriendelijke groet, Willem van loenen

Pluspunten

Communicatie en overleg is zeer goed en de producten zijn van hoge kwaliteit

Pluspunten

Veel keus in vegetarische producten. Dat vind ik fijn. Het merk Soto bevalt me goed. Soto kan in mijn oventje. Heerlijk brood. Wat een verschil met het brood van de supermarkt. Heerlijke 'sjippies'.

Graag nog wat meer fairtrade levensmiddelen. Bijvoorbeeld: Fairtrade Original Goud, de lekkerste koffie ter wereld. En tegelijkertijd maak je de wereld een beetje beter. Wat meer kaas. Plakjes kaas, smeerkaas enz. Graag de bereidingswijze, hoe je iets moet klaarmaken, toevoegen op de site bij het desbetreffende artikel.

Pluspunten

Mooie producten, goede prijs. Makkelijk om te bestellen en thuis bezorgd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Nadeel, spruiten en witlof waren oud, spruiten zelfs heel oud. Puntpaprika van de 2 is 1 aan de onderkant aan het vergaan. Fruit was goed,brood lekker,aardappelen ook lekker. De slogan; vers van het land zal kloppen, alleen al een tijdje terug, juist hiervoor vermijden je de supers

Verkoop alleen krakend verse groenten én fruit,je besteld voor een week, dus is erg vers erg belangrijk . Ik ben erg in twijfel om weer te bestellen, de prijzen geven een andere verwachting

Pluspunten

Uitstekende bezorging aan huis

Pluspunten

Vriendelijke bezorger en ze waren niet zo laat hier, . Menken was er vaak pas om een uur of tien in de avond. Alles was keurig verzorgt,

Pluspunten

Goede service, uitstekende terugkoppeling van bestellingen als iets niet voorradig is.

Aanpassen terugkerende bestelling moet simpeler kunnen. Gaat nog wel eens mis mede vanwege onderscheid even en oneven weken.

Noordwolderweg 9

9784 TA Noordwolde