Pluspunten

Uitstekende producten

Op dit moment niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment, biologische producten, aflevering bijna aan huis, mail voor wekelijkse bestelmogelijkheid

groentes niet altijd prima qua kwaliteit als een product niet te leveren is, dan graag een vervangend product (is laatste keer trouwens ook gebeurd voor de groente, echter jammer genoeg niet voor yoghurt. eventueel is een algemene optie in te bouwen of een klant al dan niet bij niet te leveren product een vervangend product wenst

Pluspunten

Ik was al een tijd opzoek naar een goede biologische webshop, veel webshops hebben beperkte aanbod waardoor ik niet alles kon vinden wat ik nodig had. Bij Ekonoom is dit geen probleem! Daarnaast zijn ze ook erg klantvriendelijk en behulpzaam. Ook de mogelijkheid bevroren vlees te bestellen is geweldig!

De website kan gebruiksvriendelijker maar dat zijn puntjes op de i.

Pluspunten

Goede producten. Goede communicatie bij bezorgen.

Pluspunten

Het is groot en toch heb je snel persoonlijk positief contact. Mis je produkten Ze kijken altijd of ze het in het assortiment kunnen opnemen. Ze zijn niet duur Kortom Ik ben dik tevreden.

Pluspunten

Zeer zorgvuldig afgeleverd in kratjes (ook gekoeld voedsel)

Pluspunten

Komen afspraken na. Gemak van gratis thuisbezorgen.

Pluspunten

prima groenten, benaderbaar betrouwbare leveringen

ruimte voor verrassingen...ik wil elke week eigenlijk een ander brood, zonder telkens te hoeven opgeven. Het kan dan dus zijn dat de ene week een te duur brood wordt geleverd en de ander week een goedkopere brood. Aan het einde van de maand/kwartaal klopt het wel ongeveer...

Pluspunten

Goede producten, makkelijk bestellen op de webpagina.

Weet er op het moment geen

Pluspunten

goede levering van groenten en fruit.

Pluspunten

biologisch en vriendelijk, thuisbezorgd, betalen via digitaal factuur

Pluspunten

goede website, vaste levertijden, lekker eten

Pluspunten

snel geleverd

Pluspunten

Prima service! Prima produkten! Klachten worden altijd goed opgelost

Pluspunten

altijd present, denken altijd mee, super klantvriendelijk

frequentie van de bezorging

Pluspunten

Bezorging, communcatie

Op dit moment geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, super netjes van tevoren bericht wanneer en hoe laat de bezorger komt (en die komt ook echt stipt op tijd), klantvriendelijke bezorger en spullen goed gekoeld/bevroren ontvangen. Een aanrader!

Vooralsnog geen verbeterpunten ontdekt.

Pluspunten

We zijn nu een half jaartje bij de Ekonoom. Super geweldige kwaliteit. De groente/ fruit zijn wel achterlijk duur vinden wij. Edwin de chauffeur is zeer netjes en correct en heeft altijd wel een praatje.

Verbeter punt: groente en fruit kunnen echt goedkoper. ( weten wij uit ervaring )

Pluspunten

Makkelijk bestelproces Fijn dat je een dag voor de levering een bezorgtijd krijgt

Pluspunten

Goede kwaliteit en service. Gemakkelijk thuis bezorgd

Pluspunten

Altijd op tijd en prima verpakt, heel tevreden

Pluspunten

Goede kwaliteit. Gevestigd in de regio. Regionale producten. Betrouwbare levering.

Website niet foolproof. App op telefoon werkt niet goed. Zoekfunctie van de app (android) functioneert zeer slecht.

Pluspunten

Erg vriendelijk en persoonlijk bedrijf, bij vragen oid krijg je snel een reactie terug. Zeer veel producten en voor een goeie prijs. Makkelijk zoeken en bestellen.

Pinnen bij ontvangst zou fijn zijn.

Noordwolderweg 9

9784 TA Noordwolde