Fijne producten en goede service

Goede producten, prettige prijs, goed assortiment, volgens afspraak netjes in een krat geleverd door vriendelijke medewerkers.

Makkelijk te bestellen en prima bezorgd. Goede kwaliteit!

Heel tevreden

Vriendelijke bezorging, snelle reacties op e-mails, Rijn aanbod in de webwinkel en elke week andere producten in het groente-fruit pakket. Kortom: geen klachten ;-)

Voedsel waar ik blij van word!

Het is altijd een plezier om de boodschappen uit te pakken en me te realiseren dat ik weer goed en gezond voedsel in huis heb. Echter, niet altijd is alles echt vers en gebeurt het met een zekere regelmaat dat er iets bij zit dat eigenlijk onvoldoende is, qua versheid en kwaliteit. Dat zou beter gecontroleerd moeten worden. Anders zou mijn beoordeling 5 sterren zijn geweest. Zo had ik laatst sperziebonen die al gelig verkleurd waren en slap en zacht, terwijl die groen en knapperig zouden moeten zijn.

Heerlijke fruit en groenten op een vriendelijke manier aan huis gebracht.

Wij genieten altijd erg van ons fruit en groentepakket. We worden creatief in het bereiden van gezonde maaltijden met alle verschillende soorten die ons worden aangeboden. Een enkele keer zit er iets in ons pakket wat we minder lekker vinden of waarvan we hebben aangegeven het liever niet te willen ontvangen. Maar dit is zeer sporadisch, Wij zijn zeer tevreden en heel blij met onze vriendelijke bezorger!

Heerlijke Parijse worteltjes

Vandaag was ik bij de Ekonoom voor de rondleiding. Wat leuk om meer te weten te komen over welke groenten en kruiden verbouwd worden en hoe het in zijn werk gaat. Tevens interessant om te horen dat er in de toekomst ook asperges gestoken zullen worden. Ik heb na afloop onder andere de ronde worteltjes gekocht en vanavond kort gekookt zoals Liesbeth aangeraden had. Super lekker!

Altijd goed, service prima. Mooie spullen. Lekker vers!

Liefdevol

Gezond makend ;-))

Heel fijn bedrijf, mooie producten, goede communicatie!

Ik ben altijd weer blij met m'n biologische groente-/fruitpakket! Makkelijk om altijd een basis aan groente in huis te hebben.

De 1ex dat ik bij EKOnoom bestel en alles verliep vlotjes. Ik ben dus heel tevreden.

Ze komen afspraken na en leveren kwaliteit.

Zeer prettig contact en makkelijke en duidelijke website.

Altijd vers en verrassend

Heerlijke en eerlijk producten, bezorgd met een lach.

Heel prettige winkel, veel keuze, goede service

Goede producten, veel keuze. Contact per mail loopt vriendelijk en behulpzaam. Wel regelmatig een product dat op het laatste moment niet leverbaar is, wat onhandig is voor de planning van de maaltijden. De mobiele versie van de webwinkel werkt niet zo prettig, moeilijk om iets te zoeken, niet handig geordend. We bestellen ook wel eens iets bij andere webwinkels bijvoorbeeld de Crisp, die website loopt veel soepeler. We zijn erg blij met een biowinkel, die bij ons bezorgt.

Prima bediening!

Bestelling makkelijk op de website onder verschillende vakken verdeelt daardoor snel vindbaar. Extra punten bij X bedrag altijd leuk! Goede afrekeningen!

Fijn groente en altijd op tijd

Fijn groente en altijd op tijd

heerlijke groente, maar wel jammer dag bezorgdag verschoven is

jammer dat opeens de bezorgdag veranderd is

Heerlijk vers en knap geteeld!

Heerlijk verse producten! Makkelijk te bestellen en schoon te maken. Kortom prim

Heerlijke verse biologische groeten en fruit!

Wat een heerlijke, verse en biologische producten iedere keer weer. Het is altijd een feestje om het pakket uit te pakken. Alles in papieren zakken en kartonnen dozen, geen plastic omhulsels om het fruit. Wat een verademing. Wij zijn dankbaar dat jullie er zijn! Jeroen en Wanda

geweldige dienstverlening

op de ekonnom kun je bouwen. Trouw worden onze wekelijkse produkten geleverd, door vriendelijke bezorgers. De groentenpakketten zijn soms verrassend en openen nieuwe culinaire wegen. Gaat er eens iets mis dan is de nazorg voortreffelijk.

De service is prima

Als er iets niet goed is en ik dat meld, wordt er altijd snel gereageerd.

Ideaal, want heel handig en biologisch

Mooie producten aan huis geleverd. Echt gemakkelijk. Ruim aanbod groente en fruit. En groot assortiment eten, drinken en huishoudelijke zaken. Klimaat neutraal bezorgd. Eenvoudig te bestellen. Aardige medewerkers. Duidelijke communicatie.

Bij de Ekonoom weet je zeker dat je goeie producten krijgt

Met de groentepakketten van Ekonoom ontvang ik elke week gevarieerde groentes van het seizoen. Ook de groentes die ik uit mezelf niet zou kopen in de supermarkt, zoals paksoi, raapstelen of venkel, maar door het groentepakket heb ik deze soorten leren kennen en kan ik er verschillende maaltijden mee maken en is mijn menu gevarieerder geworden.

Mooie verse producten en heerlijk thuis geleverd

Ik bestel meestal 3 groenten en 2 fruit. Ook de rijst bevalt prima. Uien en knoflook altijd op voorraad. De chocolade is ook heeeerlijk.

Oprijd eb prima kwaliteit

Volgens afspraak werden de boodschappen bezorgd. De kwaliteit van de producten is uitstekend. Hier word ik heel gelukkig van.

Keurige verse levering

De levering was stipt op tijd en de produkten waren vers. En alles werd geleverd door een vriendelijke bezorger.

Noordwolderweg 9

9784 TA Noordwolde