Pluspunten
veel variatie aan huis bezorgd gelukkig weer vriendelijke bezorgers
Verbeterpuntenbezorgtijden sterk wisselend; meer vaste tijd? vaak andere groenten dan aangegeven; bijna elke week! niet altijd even vers geen lijst van ongewenste groenten meer
Dag Joyce, bedankt voor je opmerkingen over het basis-groentepakket. Een andere groente dan aangegeven komt zelden voor; is hier misschien sprake van een misverstand? Ongewenste groenten kan je via e-mail aan ons doorgeven. Wij zorgen dan voor een alternatief. Als een groente niet in orde is dan graag aan ons melden, zodat we dit kunnen rechtzetten.
Pluspunten
Prima assortiment, snelle en goede levering.
VerbeterpuntenEen oplossing zoeken voor de dozen. Of weer mee kunnen geven aan de bezorger of in een koeldoos die weer wordt meegenomen.
De dozen van een vorige levering kan je retour geven aan de bezorger. Geen probleem.
Pluspunten
Niet alleen van de zon word ik blij, maar ook van het bezorgen van de heerlijk verse groenten en fruit van de EKOnoom. En mocht er soms iets niet kloppen, wordt het altijd netjes opgelost. Duimpje omhoog voor de EKOnoom.
VerbeterpuntenVoor mij gaat het zo uitstekend.
Dank je wel Maria, daar worden wij allemaal blij van!
Pluspunten
Mooi producten en veel van het seizoen/lokaal. Fijn dat je meedere dagen kan laten bezorgen inclusief diepvries
Verbeterpunten-herhaalde bestelling lastig in te voeren -aflevermoment niet duidelijk op website -overige ingredienten voor recepten bij groentepakket niet eenvoudig te zoeken/bestellen -kaaspapier meeleveren zou heel fijn zijn
Dank voor je tip over het kaaspapier. Het is inderdaad prettig om bij je stukje vacuum verpakte kaas een papier te krijgen om het thuis in te verpakken. Gaan we direct doen!
Pluspunten
Heerlijk vers brood. Goede biologische producten. Bestelling wordt altijd schoon en netjes afgeleverd in fraaie kartonnen dozen door efficiënte en aardige bezorgers.
Pluspunten
Heel tevreden over alles
Pluspunten
Goede service. Indien nodig prettige communicatie. Zeer verse produkten.
VerbeterpuntenWij koken op locatie en de kartonnen dozen kunnen we niet weer inleveren. Zou fijn zijn als het bedrijf ze zou het gebruiken.
De dozen van een vorige levering kunnen retour worden gegeven aan de bezorger.
Pluspunten
Heel blij met de EKOnoom. Zeer luxe om gezond en lekker voedsel iedere week aangeleverd te krijgen!
VerbeterpuntenSoms is fruit, m.n. sinaasappelen, snel niet meer eetbaar... De vernieuwde website vind ik minder gebruiksvriendelijk dan ervoor...
Pluspunten
- Snelle levering - Vriendelijk - Volledig assortiment
Verbeterpunten- Wellicht een gratis levering op alle dagen als dat mogelijk is? Maar dat jullie op één paar dagen al gratis leveren is super. - Tip: iets meer reclame voor jullie bedrijf: Een topbedrijf als Ekonoom mag gezien worden :)
Dank je wel Marloes. Onze tevreden klanten maken reclame voor ons ;-)
Pluspunten
Verse producten en altijd gekoeld en op tijd gebracht
Pluspunten
Het werd super netjes geleverd. In kratten en dozen. Degene die het bezorgde was ook heel vriendelijk. Wel hoop ik dat als we de dozen netjes teruggeven, jullie ze weer hergebruiken, want dat is natuurlijk zonde. Ook werd er netjes een factuur (na)gestuurd nadat het niet was gelukt met betalen door een technische storing.
VerbeterpuntenWe hadden bevroren fruit besteld en dat was helemaal ontdooit en aan elkaar geplakt in een plastic zak. Dat werd een grote klomp in de vriezer natuurlijk. Heel vervelend want we gebruiken het voor smoothies. Ook waren twee komkommers helemaal zacht (misschien vriesschade van het bevroren fruit). De helft konden we weggooien. Ook de tomaten zijn gedeeltelijk niet goed meer. We balen hier wel erg van en denken dat we in het vervolg geen vers en bevroren producten meer bij EKOnoom bestellen. Ook vind ik eigenlijk dat fruit en groenten niet meer individueel in papieren/plastic zakken hoeft, maar gewoon in de kartonnen doos. Dit scheelt weer veel afval.
Bedankt voor je opmerkingen. Om diepvriesfruit (en ook -vlees) bevroren bij je thuis te leveren is een minimum van 1500 gram noodzakelijk. Dan wordt het bij minus 18 graden vervoerd. Nu is er 900 gram ontdooid fruit geleverd en het is mogelijk dat de komkommers en tomaten hierdoor beschadigd zijn. Die vergoeden we je uiteraard! Wij verpakken zo weinig mogelijk en maken het liefst gebruik van gerecycled papier. Helemaal zonder lukt helaas niet.
Pluspunten
Meetal loede productien Uitsteknde service Grote betrouwbaarheid
VerbeterpuntenProducten soms (bijna) bedorven Prijs aan de hoge kant Niet ale producten altijd kleverbaar Bestelprogramma niet altijd duidleijk Acties ontgaan me soms
Bedankt voor je feedback. Als er producten niet naar wens zijn dan horen we dat graag. We lossen het altijd op!
Pluspunten
Prima service, duidelijk wanneer de bestelling komt. Goede kwaliteit
Pluspunten
Nette levering Communicatie gaat ook prima
VerbeterpuntenCite wat gebruiks vriendelijke maken . Betreft afrekenen. .
Wat is er bij het afrekenen niet geheel duidelijk? We kunnen daar dan gericht mee aan de slag.
Pluspunten
Veel keuze en niet te duur voor biologische producten
VerbeterpuntenDe website is niet echt user friendly. Voorbeelden van verbeteringen zijn: performance verbeteren Betere zoekfuntie waarbij je direct het product kan toevoegen (nu 1 klik extra) Overzicht van je vorige bestellingen en deze direct hieruit kunnen bestellen (zie albert heijn/jumbo)
Bedankt voor je feedback. Welke punten kunnen we volgens jou verbeteren om de site gebruiksvriendelijker te maken?
Pluspunten
Vrolijke bezorger, bedrijf komt afspraken na.
VerbeterpuntenTot nu toe nog geen verbeterpunten
Pluspunten
De groenten zien er heerlijk vers uit een smaken uitstekend.
Pluspunten
Super! Heel blij met EKOnoom
Pluspunten
- levering is netjes. - goede producten (zover ik kan beoordelen)
Verbeterpunten- Als een product niet aanwezig is, wil ik niet ongevraagd een alternatief: stem dit af. - Het last minute niet kunnen leveren vind ik erg jammer. - Zorg dat de website op orde is i.v.m. afleverdata. - Ingrediënten vermelden bij alle producten, - Levering in kratten (ala AH). Karton en papier is zo'n verspilling
Jammer dat je ons een onvoldoende geeft. Ik graag graag in op je commentaar: -Wij zijn tegen verspilling van voedsel. Daarom kopen wij verse producten in volgens de klantbestellingen. Garantie voor vers. Nadeel is dat we soms een artikel niet kunnen leveren. -Afleverdata zijn op orde. Alleen tijdens feestdagen vallen er dagen uit en dat leidt soms tot verwarring. Dat was bij jou het geval en dat hebben we in overleg opgelost. Toch? -Bij alle producten zijn ingrediënten vermeld. Mocht dat bij een artikel onverhoopt niet zo zijn dan horen we het graag. -Wij leveren in dozen, zonder statiegeld. We zijn ook tegen verspilling en daarom gebruiken we de dozen graag opnieuw. Geef ze daarom de volgende keer mee terug aan de bezorger.
Pluspunten
fijn om een mail te krijgen met een vrij strakke bezorgtijd
Pluspunten
De Ekonoom is voor ons de enige betrouwbare biowinkel in Nederland. Toen Fipronil allom was hadden wij eieren van de Ekonoom die niet besmet waren. Alles wat we hebben besteld is vers, heeft echt smaak, uitstekend assortiment; en vooral voor ons van belang zonder gif. Ik ben reuzeblij dat de Ekonoom bestaat. Met dank aan allen van dit bedrijf en hun partnerbedrijven die voeding zonder gif mogelijk maken.
Dank je wel voor dit hartverwarmend bericht. Een mooie aanmoediging!
Pluspunten
Goede producten. Duidelijke levertijd. Direct het geld weer op de rekening bij producten die niet leverbaar waren.
VerbeterpuntenVoorraad gekoppeld aan de webshop, zodat je niet meer kunt bestellen dan voorradig is. Persoonlijk vind ik €75 best een hoge drempel voor levering zonder vervoerskosten te hoeven betalen.
Bedankt voor je verbeterpunten. We houden zo goed mogelijk bij welke artikelen niet leverbaar zijn. Dit lukt echter niet altijd omdat er tijd zit tussen het moment van bestellen en uitleveren. Met name bij verse producten weten we niet altijd van te voren of het niet leverbaar is. Mocht dat onverhoopt zo zijn dan laten we je dat direct weten via e-mail. Gratis bezorgen bestaat natuurlijk niet. Wij betalen een behoorlijk bedrag voor het gekoelde vervoer naar jouw voordeur. Omdat het nooit fijn is om onderaan je bestelling met een bedrag aan bezorgkosten geconfronteerd te worden bieden wij wel gratis bezorging aan voor onze klanten. Voor een bestelling onder 75 euro is dit echter helemaal niet rendabel. Vandaar die grens.
Noordwolderweg 9
9784 TA Noordwolde