Pluspunten

Goede informatie en goed berijkbaar. Productbeschrijving op website kan beter en uitgebreider.

Productbeschrijving kan beter en uitgebreider.

Pluspunten

Goede aanbiedingen en goede service!!!

Online bestellen via de APP is niet altijd handig, de app crasht af en toe. Verder zou heel handing zijn om meer bevroren producten bijv verschillende vissen sorten of bevroren bessen, pizza's, enz. Meer artikelen zijn altijd welkom! Levering is handig als tot aan de deur en geholpen worden is ook best gewaardeerd! Hartelijk bedankt!

Pluspunten

- Snelle levering - Klantvriendelijk - Gebruiksvriendelijke website

Pluspunten

netjes aangeleverd, vriendelijke bezorger en prima producten

Pluspunten

Alles is positief. Fantastische producten, goede verzorging waar veel aandacht aan is besteed. Keurig schone kratjes waar de artikelen worden ingepakt. Patrick de chauffeur is een top gave gozer !!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke behulpzame klantenservice. Met personal touch.

Het assortiment. Zo is bijvoorbeeld de gerookte makreel steeds opnieuw niet op voorraad, maar is er ook weinig andere gerookte vis als vervanging mogelijk. Het assortiment zou nog breder mogen.

Pluspunten

Zeer goede service

Pluspunten

Klantvriendelijk

Kwaliteit van de groente gaat achteruit vooral de broccoli. Vorige levering zat er de volgende dag schimmel op. Zending van gisteren had vandaag bruine plekken en in het midden en was slap

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke bezorger.

Erg duur dus mag wel iets goedkoper. Ik had 2x rookworst besteld wat totaal niet op rookworst lijkt! Zat geen foto bij toen ik het bestelde maar dit had ik niet verwacht. Bovendien konden ze 2 bestelde produkten niet leveren. Nu nog afwachten of ik mijn geld daarvoor terug krijg. En sommige produkten vonden we niet lekker maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak.

Pluspunten

Groot assortiment. Producten goed vers geleverd. Klantvriendelijk.

Pluspunten

De boodschappen worden zorgvuldig verpakt. Vlees en gekoelde producten waren koel.

Pluspunten

Kwaliteit van de producten (zeker ook groenten en fruit) is zeer goed. De boodschappen worden keurig verpakt. Echt een cadeautje om zo je boodschappen te mogen ontvangen. Service en klantvriendelijkheid is wat je hier krijgt. Erg makkelijk om te bestellen via internet of app op je telefoon. Als je een keer geen inspiratie hebt dan staan er heerlijke recepten waar je uit kunt kiezen en met 1 druk op de knop staan de ingrediënten in je winkelwagen. Geen gedoe meer in een drukke supermarkt maar gewoon vanaf de bank je boodschappen doen. In een woord: Fantastisch!

De recepten via de app toegankelijk maken.

Pluspunten

Goede kwaliteit, prima bezorging, veel producten prima bedrijf

Pluspunten

Heel smaakvol, klantvriendelijk, ruime keus vegetarische producten. Sommige vegetarische producten kunnen in de oven en dat is ideaal.

Graag de bereidingswijze van producten vermelden op de site. Dat zou wel handig zijn. Graag weer levering op de vrijdagmiddag. Indien mogelijk natuurlijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede waar, goede verpakking en goede bezorging

Verbeterpunten misschien; Weeg-produkten worden niet gewogen en statiegeld wordt niet gerekend? Willen jullie geen lege potten/flessen terug ontvangen? Tip voor jullie verpakkingsdozen; Bij een stapel van tien retourneren aan jullie en dan b.v. ....een punt als statiegeld aan de klant geven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi op tijd bezorgd (16.30), Alles fijn verpakt in stevig papieren zakken en dozen. Mooie producten

Het uiteinde van 1 zoete aardappel was rot. De zak was ook nat ervan. Dat vond ik het enige minpunt.

Pluspunten

Kakelverse groente leveren ze elke keer weer, super klantvriendelijk bedrijf.

Pluspunten

Nette en duidelijke communicatie. Groot assortiment

Meer assortiment in fairtrade producten naast bio.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima app, meestal vers groente en fruit, vragen worden meestal snel beantwoord. Producten worden goed verpakt geleverd en op prettige wijze bezorgd. Papieren verpakking wordt ook hergebruikt door Ekonoom.

In de voordeelpakketten zou ik graag meer seizoensproducten zien. Tot nu toe mis ik o.a. de rode kool, boerenkool ed.

Pluspunten

Veel keus. Kwaliteit. Klantvriendelijk. Goede Service. Leuke vriendelijke behulpzame mensen.

Pluspunten

Snelle en goede klantenservice. Altijd verse en lekkere producten. Levering is altijd op tijd.

Pluspunten

Goede kwaliteit, uitstekende service, aantrekkelijke aanbiedingen maar bovenal natuurlijk het biologische aspect!

Als ik de oflook in de winkel had gekocht zou ik hardere tenen hebben gezocht. Degene die ik heb ontvangen zijn niet stevig, ben bang dat ze wat uitgedroogd zijn. (Ekonoom heeft dit probleem zeer naar wens opgelost!)

Pluspunten

goede producten en heel duidelijk

Pluspunten

Vooraf signaal dat een product niet leverbaar zou zijn. Uiteindelijk is het product toch nog geleverd. Op tijd en goede kwaliteit producten.

Noordwolderweg 9

9784 TA Noordwolde