Pluspunten

Veel keus Nette levering

Groente soms niet vers of te rijp Citrusfruit te droog, maar dit is algemeen probleem met citrusfruit, ook met niet biologisch fruit

Pluspunten

goede kwaliteit producten, betrouwbaar, vriendelijk in contact, gratis levering thuis

Pluspunten

Klant vriendelijk, aardige mensen, goede producten. Recepten. Ik kijk vaak naar de recepten. Bezorgers zijn altijd aardig en behulpzaam.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit spullen, aardige mensen.

Het assortiment meer uitbreiden, ik vind het nog te 'smal'. De bezorgregels niet ten nadele van de klant veranderen (ik kon mijn laatste bestelling niet in de eerste 6 of 7 uur van de dag laten bezorgen, wat voorheen wel kon). Nu moest ik betalen voor de 'ochtend', en veel ook. Dat zou mij ervan weerhouden weer te bestellen, terwijl ik al jaren klant ben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

bezorging niet s avonds maar voor etenskooktijd beter rekening houden met wat ik als klant wel en niet graag eet

Pluspunten

Het gaat om een eerste bestelling en heb 2 keer telefonisch contact gehad. Beide keren heel prettig te woord gestaan. Contact met degene die de boodschappen bracht vond ik ook heel plezierig.

Nog niet

Pluspunten

Snelle levering, perfect vlees

Pluspunten

bezorging is altijd op tijd

Heb een gesprek gehad met Peter en dat heeft verhelderend resultaat opgeleverd.

Pluspunten

Breed assortiment tegen een goede prijs.

De kwaliteit van de website kan beter en ook de informatie die hier op staat, bijvoorbeeld over de leveringstarieven, mag duidelijker.

Pluspunten

Prachtige biologische producten, en makkelijk aan huis bezorgd!

De app kan iets gebruiksvriendelijker.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede producten

Software/mailverkeer aanpassen! Ik krijg onterecht meldingen dat ik een bestelling heb gedaan met het bericht dat de factuur automatisch worden geïncasseerd. Paar jaar geleden was ik klant maar ik heb al jaren niets meer besteld. Ik ben geen klant en toch mag ik deze beoordeling invullen ...

Pluspunten

uitgebreid assortiment, goede verpakking

Als iets niet leverbaar is wordt steeds zonder overleg en zelfs zonder mogelijkheid tot annuleren een vervangend product geleverd. Dit vind ik onprettig, omdat het vaak een vervangend product betreft waar ik niet op zit te wachten. Maar op het moment dat ik de melding hierover krijg, kan er dus al niet meer geannuleerd worden. Daarnaast is de verpakking dermate luxe dat deze gemakkelijk meerdere malen gebruikt kan worden. Nu krijgen we elke keer weer nieuwe dozen en dat voelt als verspilling.

2 sterren: slechter dan verwacht

Over he bedrijf (nog) geen aanmerkingen echter de vervoerder is groot punt van verbetering. Correspondeer ook hierover met Ekonoom. Vooralsnog een NEE

Pluspunten

altijd op tijd en goede spullen

Pluspunten

uitstekende kwaliteit. Altijd op tijd bezorgd.

Tot op heden was ik een heel tevreden klant maar nu bestel ik niet meer omdat ik de transportkosten te hoog vind. Voor een 2 persoonshuishouden zit ik niet heel snel boven de 65 euro

Pluspunten

Snelle levering Super kwaliteits producten Groot assortiment Verse producten zijn ook echt vers

Als een product niet op voorraad is geen vervangend product opsturen.

Pluspunten

De bestelling is vers en netjes afleverd door een aardige chauffeur. Prijs en kwalieteit is voor echt 5 sterren waard. De EKOnoom is OK. Met veel plezier, bestel ik voortaan hier.

Pluspunten

Heel uitgebreid assortiment, bestelling netjes afgeleverd. Ga hier zeker regelmatig bestellen.

Had aan willen geven de beperkte bezorgmogelijkheden, maar krijg net een email dat vanaf heden van maandag t/m zaterdag bezorgd kan worden. Super!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede producten. Bezorging zeer matig.

Bezorging erg laat op de avond en slecht verpakt

Pluspunten

stipte levering en plezierige bezorgers waar je je goed bij voelt.

Pluspunten

Uitstekend. De bevroren soepkippen kwamen prima bevroren aan.

Noordwolderweg 9

9784 TA Noordwolde