Pluspunten

Snel, denken mee, hoge kwaliteit producten, ruime keus en persoonlijk

Pluspunten

Goede communicatie. Houdt zich perfect aan de afspraken. Zonder uitzondering vriendelijke bezorgers.

misschien iets meer flexibiliteit bij het achteraf toevoegen van boodschappen?

Pluspunten

Ruim assortiment, perfecte levering, prima communicatie. EKOnoom laat niets te wensen over!

Pluspunten

Vrij lage verzendkosten in vergelijking met overige bedrijven.

Ik grijp nogal eens mis.

Pluspunten

Zeer tevreden over alles

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne, kwalitatieve producten. Prima communicatie.

Wat ik jammer vind is; dat producten die ik bestel te vaak(in verleden en soms nog), niet geleverd worden. Ook vervelend vind ik dat producten in webwinkel soms ineens niet meer leverbaar zijn. Als ik er dan naar vraag wel ineens soms weer leverbaar. Dit vind ik verwarrend.

Pluspunten

goede kwaliteit produkten en heldere informatie handige regeling van de bezorging

nee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vers, groot assortiment en scherp geprijsd.

Mijn zak amandelen was opengescheurd en verspreid over de rest van de bestelling. Klein foutje wat natuurlijk kan gebeuren, verwacht hier echter wel een kleine compensatie voor.

Pluspunten

ruime keuze,goede kwaliteit ,snelle bezorging voordelig

het vlees is van goede kwaliteit en is vers ingevroren maar voor alleenstaanden zou het handig zij n als het in portie's van 100 gram verdeeld is omdat als het uit devriezer is niet meer kan worden ingevroren en ik eet maarweinig vlees dus 2 of meer keer per week is teveel

Pluspunten

Levering is altijd stipt en goed. De bezorgers zijn altijd vriendelijk. Achteraf betalen is voor mij heel positief

ik zou het zo niet weten. Het is goed.

Pluspunten

Goede service, meteen contact voor overleg met vriendelijke medewerkers! Alles is lekker vers. Zelfs tijdelijk op een ander adres bezorgd is zo geregeld!

NIET ÉÉN!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bezorging en de website

meer produkten en ik had een aantal asperges die oud waren.

Pluspunten

We zijn erg tevreden over onze eerste levering. Lekker vers, goed van smaak en uitstekend gekoeld!

Nog geen!

Pluspunten

Wisselend aanbod , goede prijs/kwaliteit , en thuisbezorgd!

Bezorging is wel op dezelfde dag maar steeds op wisselende tijden. Zo weet je dus niet wanneer je thuis moet zijn voor ontvangst

Pluspunten

fijne en nette afhandeling, producten worden gekoeld of diepgevroren geleverd. erg tevreden.

Pluspunten

Goede producten, super goede service, aardige mensen, bus rijdt op zonne-energie, goede levering.

Pluspunten

Vriendelijk. Kwaliteit en zekerheid

Opgave producten die je niet wenst beter in computer of beter controleren.

Pluspunten

Zeer ruim assortiment, vriendelijk personeel, boodschappen netjes thuis bezorgd

Pluspunten

Keurige tijdsmelding en op tijd. Goed verpakt. Overzichtelijke webshop. Leuk en persoonlijk kaartje erbij. Geeft een goed gevoel!

Pluspunten

snelle reactie op mail, je krijgt een vervangend product dat is fijn zit je niet zonder en je hoeft niet naar de winkel. staan open voor verandering, suggesties.

bv een kilo andijvie kunnen bestellen of 750gr, 500gr enz, en dat dit onder of in het venster bij de andijvie staat. met een andere zoekterm kunnen zoeken bv alleen op kruiden ipv biologische kruiden. van klanten weten of ze bv allergie hebben en dat is dan bekent zo kun je beter een vervangend product geven als het bestelde art. er niet is. of de klant zelf nog een wijziging laten doorgeven als een product er niet is.

Noordwolderweg 9

9784 TA Noordwolde