Super vers

Super vers met altijd groentes die je iets langer kunt bewaren.

Nette bezorging

Netjes bezorgd. Goede prijs. Goed geïnformeerd.

Prachtig

Wij zijn vanaf de start abonnee en we hebben veel nieuwe gezonde groenten leren waarderen

We hebben door Ekonoom veel nieuwe gezonde groenten leren waarderen en we hebben sinds jaren een verantwoord en smakelijk eetpatroon.

Eerlijke producten en een prima levering.

Ook voor de minder groot verbruiker is de service en levering prima. Ook de communicatie is prettig. De site is duidelijk en laat goed zien waar de producten vandaan komen.

geweldig!

Zorgvuldig en correct.

Mooie producten ,prettige levering

Al jaren klant en dat gaan we ook zeker blijven

We zijn heel tevreden over het aanbod en de service van de Ekonoom. En aan het contact met de mensen van de Ekonoom is het duidelijk dat er hart voor de producten is en de filosofie geen 'greenwashing' is.

Fijn groente!

Altijd op tijd

Goede kwaliteit eten

Van een kwaliteit die je zou kunnen verwachten uit eigen tuin.

Tot nu toe goed

Ik probeer nu ook maaltijden ben benieuwd

Met een glimlach bezorgd ❤️

Dank jullie wel voor de attente bezorging. Persoonlijk contact en prachtige boodschappen kratten en dozen vol. Geweldig hoe herhaalbestellingen maken dat ik niet veel na hoef te denken en altijd alles in huis heb wat ik nodig heb.

In mijn nopjes met de ekonoom

Heerlijke verse producten. Zorg aan besteed, dat voel je met uitpakken. Prima bezorging. Wat wil je nog meer. Henriëtte.

Sinds 2001 zijn wij zeer tevreden met het aanbod van de Ekonoom

Wij hebben in die twee decennia verrassende nieuwe en oude groenten (opnieuw) leren kennen en eten elke dag gezond en met smaak. Het bespaart ons de hoofdbrekens van 'wat eten wij vandaag' en het staat elke week feilloos voor de deur, ook als ze we er even niet zijn.

Lekker bio. Waar mogelijk uit de streek. Ik heb mij al merdere keren voor deze beoordeligen uitgeschreven bij Kyoh maar het blijftmaar doorgaan.... Super vervelend

Altijd goed!

Prima produkten. Altijd vers en mooi om te zien.

Betrouwbaar

Vers, gevarieerd duurzaam

goede bereikbaarheid, makkelijk digitaal contact, prima assortiment

Ik ben heel blij met de Ekonoom nu mijn vriend 6 weken na een operatie niet mag tillen en ik zelf niet kan tillen door een spierziekte.

Wat een fijn bedrijf

Voor de eerste keer mogen bestellen , telefonisch contact gehad en niets dan lof. Kakelverse producten, goede communicatie en bezorging op afgesproken tijd! Een fijne kennismaking “ smaakt” naar meer

Gevarieerd biologisch eten vers van het land

De winkel en de streekmarkt zijn een verrijking.

zeer betrouwbaar, zeer prettig en prima producten

Al jaren levert Ekonoom mj trouw wekelijks mijn biologische producten. Mijn standaardbestelling is altijd piekfijn in orde en mijn groentepakket altijd verrassend, met bijzondere nieuwe, vertrouwde of bijna vergeten groenten. Mijn kookkunst wordt altijd geprikkeld. Daarbij komt dat in de zeldzame gevallen dat iets niet helemaal goed is gegaan of ik vragen heb, Ekonoom zeer goed bereikbaar is en met handige en praktische oplossingen komt.

Gemakkelijk geregeld en fijne producten.

Makkelijk bestellen met een logisch bestelproces. Goed bereikbaar bij vragen. Mooie producten met duidelijke uitleg over inhoud en herkomst. Plus op vriendelijke wijze bezorgd tot de voordeur. Ideaal!

Het gemak dient de mens

Maar deze verplichte waardering kos jullie wel een ster

Goede service van fijne biologische producten

Vriendelijke en snelle service en blij met mijn wekelijkse verse biologische groente pakket, fijn dat dat vaak lokale groente zijn en het feit dat je niet zelf kiest, nodigt uit tot variatie en creativiteit.

Noordwolderweg 9

9784 TA Noordwolde