Pluspunten

Fantastische service!

Ga zo door!!

Pluspunten

Prima aanbod, goede prijzen

Pluspunten

Vlotte communicatie, verse producten Top!

Pluspunten

Groot assortiment, goede bezorging en service

Maar op 1 dag in de week in ons dorp

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteitverhouding, uitgebreid assortiment, luistert naar zijn klanten, gekoelde bezorging indien nodig.

Keep up the good work :)

Pluspunten

Ziet er top uit Peter! (en oud collega's). Goed bedrijf met goede producten en service! Heb er jaren met plezier gewerkt.

Ga zo door!

Pluspunten

Bezorg service is enorm verbeterd!

Mis soms bepaalde producten

Pluspunten

Fijn rechtstreeks contact gehas betreft het bezorgen! Alles stond netjes op tijd voor de deur.

Pluspunten

je blyft by elke verbe****** of nieuwe producten goed op de hoogte gehouden ga zo door

Pluspunten

Duurzaamheid staat voorop - door de hele organisatie, inclusief distributie. Dat is echt super. Ook zijn de medewerkers allemaal heel vriendelijk en behulpzaam - en vooral ook flexibel. Niks 'U kunt dat zelf op de website vinden' en dat soort zaken, maar 'Er zijn vele wege die naar Rome leiden - hoe kan ik u helpen?' Echt fantastisch! Heel fijn om allemaal mooie biologische producten ook in mijn dorp aan huis te kunnen krijgen . Dank!

Het enige echte verbeterpunt is dat de koeling in de bezorgwagen iets minder koud mag - de eerste keer waren de tomaten bijna bevroren en daardoor niet meer echt goed (en moesten meteen gebruikt) en pas waren de kiemen en de sla bevroren, waardoor ik ze alleen nog in een saus kon gebruiken - en dat moest dus ook gelijk. Ik snap dat het lastig is om met één en dezelfde wagen zowel diepgevroren producten te leveren en ook verse dagproducten die kwetsbaar zijn voor te veel koude. Misschien is het mogelijk om deze kwetsbare producten in een deel van de wagen te zetten die minder koud wordt? Of juist het vriesgedeelte met isolatie af te schermen van de rest? Het is maar een idee - ik weet natuurlijk niets van hoe het nu is en of zoiets logistiek ook werkt.

Pluspunten

Stipte en goed verzorgde levering. Achteraf betalen is voor mij een uitkomst.

Pluspunten

betrouwbaar. vers. op tijd. bereikbaar.

Pluspunten

Door ziekte een aantal dagen aan huis gebonden. De grote landelijke supermarkten leveren hier niet, maar EKOnoom wel. Geweldig en ook nog vers en in keurige dozen verpakt. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

snelle levering .goedekwaliteit en voordelig

Pluspunten

Biologische en zoveel mogelijk lokale producten.

Ik zou het fijn vinden om eerder te weten wat er in het pakket zit. Dingen die ik niet lekker vind, net als in het begin, kan aangeven en dus niet krijg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettig contact, altijd op tijd. Al jaren, een tevreden klant. De webwinkel wordt steeds mooier en gebruiksvriendelijker!

Als er iets niet op voorraad is krijg je een andere smaak geleverd. Bijvoorbeeld bieslookspread in plaats van daslookspread. Ik heb liever dat iets niet geleverd wordt, dan dat ik een ander product krijg. Het zou fijn zijn als alle producten van de herhaalbestelling ook in order mail staat. Nu staan alleen de producten erin die je los besteld. Het zoeken kan nog worden verbeterd. Je krijgt verschillende resultaten als je hetzelfde product zoekt op trefwoord of op merknaam.

Pluspunten

De. verse producten zien er geweldig mooi uit. Echt vers

Heb net 1.keer besteld

Pluspunten

Het is precies binnen de afgesproken tijd geleverd door een vriendelijke man. Alles ziet er vers en goed uit. Dank u wel voor de goede bezorging

Pluspunten

Zeer betrouwbaar wat levering en service betreft, goede spullen, (praktisch) altijd zeer vers. Ruim aanbod, goede website en app. Prettige 'tone of voice'... kortom geen enkel minpunt te verzinnen, hoe ik ook mijn best doe;-)

Noordwolderweg 9

9784 TA Noordwolde