Pluspunten

Prima producten. Zelden problemen gehad en nooit iets onoplosbaars.

Pluspunten

Goede kwaliteit producten Aan huis bezorgd Gemakkelijk te bestellen Goede klantenservice

Vaak iets niet op voorraad

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima, klantvriendelijk, ruim assortiment, mooie website, komen afspraken na, flexibel.

Verse groenten soms minder mooi dan ik had verwacht bij bezorgen.

Pluspunten

Altijd vers. vriendelijke en praktische service divers totaal biologische online suppermarkt praktische levering

nog niet gevonden

Pluspunten

Leveringen prima op tijd. Groot aanbod Goede communicatie (per mai)

Vaker leveren dan alleen op donderdag. Minder verpakking mogelijk (met name plastic)?

Pluspunten

Snelle en goede service bij klachten veel biologisch op 1 plek gekoelde bezorgdienst

Betere produkt omschrijving, laats had duo penoti chocolade pasta waar het smerige soja lechitine inzit. Kon ik zo weggooien vanwege ontbreken van produkt omschrijving Meesparen onder 60 euro per bestelling ! Het oneerlijk dat ik niet mee mag sparen.

Pluspunten

Ontzettend veel keus in producten

Bezorgtijden erg laat (Overijssel)

Pluspunten

service gericht, goede producten, gevarieerd assortiment

geen

Pluspunten

Altijd verse groenten Klantvriendelijk met maatwerk Snelle reacties op mails

Pluspunten

Bestelling altijd op tijd. Inpakken in de kratten is steeds praktischer geworden. Leuk, om nieuwe groentesoorten te leren kennen. Zo is de nieuwe soort courgette, die ronde, een groot succes: veel smakelijker dan de grote soort.

Zoeken in de winkel niet altijd consequent, vooral bij de vleessoorten, Bijvoorbeeld varkenssaucijzen tussen het rundvlees.

Pluspunten

goede levering, goede producten.

voor ons zou levering in het begin van de week beter uitkomen

Pluspunten

Heerlijk vers eten. Goed dat niets van monsanto is. Biologisch dynamisch eten. In plaats van alleen biologisch zials de grote supermarkten, AH/foodmarkt.

Op het moment niet. Een paar jaar geleden nog wel maar alles was al verbeterd.

Pluspunten

Vriendelijk bedrijf. Internet inforinformatie is fijn. Verse groenten thuis gebracht is te gek voor woorden omdat ik er zelf niet mee hoef te slepen. Makkelijke betaling. En bereid om nieuwe informatie snel te verwerken... tot nog toe dik voldoende. De bakjes waarin de groenten worden gebracht zijn schoon en hychienis. De brenger is altijd vriendelijk en tot een woord bereid.

Kan geen verbeterpunten aandragen tot nog toe

Pluspunten

Nette levering,groot assortiment.Alles wordt netjes opgelost.Snel en accuraat.Er is een aanspreekpunt.

Als iets niet leverbaar is zou het handig zijn als je dat van te voren zou weten.Want dan kies ik een ander product.Laatst is dat heel goed door u zelf opgelost door dat u zelf een vervangend product heeft geleverd.En producten die vaker niet leverbaar zijn zoals Teff dat zou u dan van de stite kunnen halen of er bij zetten dat het tijdelijk niet leverbaar is.Nu moet ik als nog naar de supermarkt om het te halen en als ik het weet dan had ik al eerder bij een winkel hier gekocht.Het is gewoon vervelend als je er op rekent en het product komt niet.Ik begrijp dat u daar ook niet altijd wat aan kunt doen.

Pluspunten

Landelijke verzending, wat voor onze woonplaats heel plezierig is.

Pluspunten

Prima producten. Prettige, vriendelijke contacten.

Als alleenstaande, oudere klant heb ik soms wat moeite met sommige groenten. Ik lus bijna alles wel maar met b.v. een grote kool of krop sla daar heb ik wat moeite mee. Daar eet ik dagen van. En dan vind ik het niet lekker meer. Zou het mogelijk zijn om b.v. ook halve kolen aan te bieden? Voor sla kan ik eventueel iets anders vragen. Verder geen klachten.

Pluspunten

Al jarenlang constante goede kwaliteit, zowel op de producten als op de bezorging/service. Blijf heel tevreden over de EKONOOM!

Pluspunten

Goede website en klantvriendelijkheid

Pluspunten

De bestellingen worden altijd keurig en op tijd afgeleverd. Over de bewaarbaarheid van groenten en fruit ben ik zeer tevreden

Pluspunten

Ekonoom levert prachtige verse groenten, fruit en kruiden en biedt goede service als de kwaliteit een keer tegen valt. Ook bieden ze een groot assortiment biologische producten aan. De directe en snelle communicatie via de mail is erg plezierig. Het is elke keer weer genieten als ik de kratjes uitpak.

Pluspunten

Groot assortiment met goede producten en een duidelijke gemakkelijke website. Goede bezorging en een leuke manier van korting voor vaste klanten (EKOpunten).

Pluspunten

Alles

Niet elke keer een vragenlijst zenden.

Pluspunten

Het concept spreekt me zeer aan. Verantwoorde producten en nog wel aan huis bezorgd! Website is helder, we hebben nog geen ervaring met de bezorging (morgen eerste keer) maar dat zal ongetwijfeld goed zijn.

Misschien een functie voor een basisboodschappenlijst als geheugensteuntje? Nu is de keuze, als ik het goed gezien heb, alleen tussen eenmalig en herhaalbestelling.

Noordwolderweg 9

9784 TA Noordwolde