Altijd op tijd en netjes afgeleverd

Altijd een vriendelijke bezorger, en ook het proces vooraf is ook goed geregeld!

Al meer dan 20 jaar een tevreden klant

Heerlijke producten van goede kwaliteit en fantastisch dat veel nu uit eigen kas komt en straks weer uit de volle grond!

Goede groenten en fruit, lekker thuisbezorgd

Kratjes werden op tijd voor de deur gezet. De artikelen zien er vers uit.

Geen plastic !!

“Wat ik zo mooi vind van Ekonoom is dat ze zo duurzaam zijn in hun verpakkingsmateriaal: Handige stevige kratjes die steeds weer ingenomen en gebruikt worden, evenals de (bio) plastic bakjes, papieren zakken of groente gewoon los in het krat. Prima ! Daar kunnen de supermarkten met al hun biologische groenten in plastic nog wat van leren ! “ Groetjes van Riet

Prettige mensen en mooie producten

Iedere week weer heerlijke groenten en fruit op vaste tijden geleverd.

Prima kwaliteit en goede service

zie boven

Fijne biologische producten. Goeie bezorging.

Prima.

Heel tevreden

Ik ben altijd heel tevreden over mijn bestelling. Mooie produkten en de levering is uitstekend. Het enige wat ik mis is plantaardige zuivel (bv yoghurt) op basis van haver.

Fantastisch;

Fantastische service Overzichtelijke bestelling en snelle service /contact >met Peter EkOnoom zelf bij verplaatsen van bestelling veranderen en helpende hand ivm handicap

Uitermate tevreden!

Heel erg soepel verlopen allemaal! Fijn om de spullen thuis bezorgd te krijgen! Goeie kwaliteit van alles! Blij mee! De enige kanttekening die ik heb is dat er toch nog wel wat plastic verpakkingen zijn! Kom gauw weer bestellen hoor!

100% tevreden

Ik raad veel mensen de Ekonoom aan. Alles supervers en vriendelijke bezorgers, biologisch zonder chemische toevoeging onbewerkt zoveel gezonder!

Zeer smaakvolle groente en fruit en prettige service!

Wij zijn heel blij met de stilte bezorging en de kwaliteit van groente en fruit!

Fantastische producten, prima levering!

Mijn eerste bestelling was geweldig, alles zat goed in de krat en de groenten zijn verrukkelijk. Dat je appel nog echt naar appel ruikt, dat je raapjes nog smaken zoals vroeger, dat alles met zorg behandeld is, ja ik ga wel weer bestellen. Het brood dat ik erbij besteld had is zalig. Gebuild meel wordt tenslotte door kleine kinderen beter verteerd dan volkoren meel, dus fijn dat daar ook een aanbod in is. Zuivel was goed in een isolatiekrat geleverd, houdbaarheidsdatums liggen niet in deze week, ook heel fijn. Ja, het aanbod Demeter producten is ook geweldig. Ik bestel zeker weer binnenkort.

Heerlijk verse en vaak verrassend andere groente.

Wekelijks een prachtig krat vol heerlijke groente en fruit. Veel variatie en vaak met minder bekende groenten. Volop kookinspiratie dus. Aan huis gebracht door een vriendelijke bezorger. En mocht er iets niet goed gegaan zijn, wordt de klacht adequaat opgelost.

Zeer goede service

Geweldige service, vriendelijkheid alom. Mooie producten, heerlijk vers.

Prima biologische producten van dichtbij

Ik bestel bijna wekelijks een groente en fruit pakket, biologisch vlees en producten voor de voorraadkast. Er is een vaste bezorgdag die mij gelukkig goed uitkomt, de kwaliteit is goed en de klantenservice prima. Mocht er eens een keer iets toch niet leverbaar zijn, dan wordt dat netjes gemeld. Het enige dat wat mij betreft wat verbetering behoeft, is de website. Maar laat dat niemand in de weg staan om te bestellen bij de Ekonoom!

elke keer weer een verrassing!

Lekkere en gevarieerde, biologisch geteelde groente uit de buurt. Heel fijn!

Allround online supermarkt

Breed assortiment biologische producten maar ook bijvoorbeeld wasmiddel in grootverpakking. Goede kwaliteit en weinig tot geen verpakkingsmateriaal. Met zorg thuis bezorgd .

Mooie verse groenten en prettige bezorging.

Vorige week zaten er in het basis groentepakket flower sprouts. Dat vind ik zo leuk bij de Ekonoom, van die bijzondere groentes die je in de gewone winkel niet ziet. Ook belangrijk vind ik dat er steeds meer uit eigen teelt is en sowieso van boeren in de buurt.

altijd goed

Altijd netjes en correct, en goede kwaliteit!

Het beste alternatief voor een fysieke biowinkel

Een ruim assortiment en bereidheid om op verzoek in het assortiment op te nemen. De webshop werkt goed en is overzichtelijk. Snel antwoord op vragen.

Vers en origineel

Trouw, vers, gevarieerd

Duidelijke communicatie en heerlijke producten!

Voortreffelijk

Heerlijk en vers fruit.mmmmm

Bestellen gaat makkelijk. Afleveren is top. En eten en drinken is het lekkerst.

Goede producten met prima service

Ik ben tevreden over de productkwaliteit. En als ee een keer iets niet helemaal ok is, dan is een mailtje voldoende om het te regelen.

Noordwolderweg 9

9784 TA Noordwolde