Uitstekende service en lekkere, diverse producten

Gewoon lekker en lokaal, en op tijd bezorgd. Goede communicatie ook altijd.

Krakelvers en met zorg verpakt en bezorgd

We bestellen nu een paar maanden bij de Ekonoom en willen niet meer anders. De producten zijn heerlijk vers en het assortiment is verrassend groot. Daarbij wordt er veel aandacht besteed aan een goede bezorging.

Goed en geen gedoe

Bestellen is makkelijk. Als een artikel niet geleverd kan worden, wordt dit via de mail aangegeven. De boodschappen worden op een afgesproken plek neergezet, ook als je niet thuis bent. Eerdere bestellingen en betalingen zijn makkelijk in te zien via eigen account.

Prima.

Vlotte reactie op mail als er iets mis is.

Uitstekende producten! Levering volgens afspraak ! Afwisselend, lokaal, biologisch, vers.

Heerlijke elke week eerlijke biologisch voeding voor de deur!

Daarnaast bieden ze een uitstekende services, heb eens een hele doos verkeerde koffie besteld, dit was geen probleem om te retourneren. Ook als ik niet thuis bent wordt het netjes op een plek gezet waar ik het heb verzocht. Top services.

Ik ben heel tevreden

Lekker verse groenten en fruit voor de deur geleverd door een hele lieve man.

(H)eerlijke biologische verse groenten en top service

Erg tevreden over de groenten pakketten. Divers en erg lekker. Hele aardige een fijne bezorging

Great produce and friendly delivery service

Great produce and friendly delivery service

Geweldige service, geweldige groenten

Geweldig!

Zeer vriendelijk en komt op de tijden zoals is afgesproken

Kwaliteit en levering prima dank

Kwaliteit en levering Prima

Tevreden

Fijne biologische producten, bij een kleine bestelling al gratis verzenden. Vriendelijke bezorger en zoals de titel al aangeeft ben ik een tevreden klant!

Groente en fruit is prima. Bezorger altijd vriendelijk

Nvt

Top kwaliteit en sevice

Heel blij met de kwaliteit van de boerenkool. Zal elke maand nu wat groente en fruit gaan bestellen. En dichtbij huis, biologisch met een uitstekende service. Top bedrijf!

Heel verse producten en aardige bezorger brengt de boodschappen zelfs in de keuken! Ik ben zeer tevreden!

Prettige webshop, altijd verse producten in de pakketten

Al jaren klant bij de EKOnoom. Eerst vooral vanwege het groentpakket, tegenwoordig bestellen we er meer.

Goed verzorgd en gevarieerd kerstpakket. Ik had vorig jaar hetzelfde pakket gehad en toen met veel plezier gebruikt. Wederom van een goede kwaliteit. Ik waardeer ook de afspraak vooraf voor de levering van het kerstpakket. Zo hoef ik niet een hele week thuis te blijven in afwachting van de bezorging.

Persoonlijk warm en dichtbij

Gezellig hoe jullie contact maken. Fijn dat mijn boodschappen zo goed bezorgd worden. Heel af en toe is er iets beurs of rot. Ik vindt het niet makkelijk en snel via website of mail iets te melden. Ook de interface op de website bij de herhaling bestelling mag voor mij duidelijker met een knopje voor een weekje overslaan, nu moet ik een nieuwe datum kiezen is lastiger. Dank en fijne kerst!

super online bio markt

Vriendelijke bezorging van de gezonde biologische producten. Heerlijk eigen teelt!

Zeer goede kwaliteit van de producten. Vriendelijk contact. Zorgvuldige bezorging

Heel erg goed

Producten zijn vers, goede kwaliteit. Milieuvriendelijke verpakking Goede webshop en vriendelijke bezorging

voor de Econoom blijf je een unieke klant

bijzonderheden bij een bestelling verwerkt men accuraat

voor de Econoom blijf je een unieke klant

bijzonderheden bij een bestelling verwerkt men accuraat

Goede kwaliteit en service.

Zeer positief over kwaliteit en service. Jammer dat er bij het brood niet meer keuze is (extra leverancier).

Noordwolderweg 9

9784 TA Noordwolde