Pluspunten

fijne winkel, ze komen elke woensdag de bestelde boodschappen afleveren. Altijd goede, lekkere en betaalbare biologiche producten

Pluspunten

Lekker eten goede kwaliteit

Pluspunten

Duidelijk en vlot mailcontact bij onvolkomenheden/opmerkingen Stipte levering met prima chauffeur(s) Vrijwel altijd goede kwaliteit vd producten (soms een rot appeltje....)

Bepaalde producten soms moeilijk te vinden (onlogische plek); ook de zoekfunctie reageert dan niet terwijl het artikel wel degelijk te bestellen blijkt. Graag laten zien of bestelde artikel wel/niet in de mand zit en vervolgens terugkeren op de plaats van het artikel en niet vooraan de hele reeks.

Pluspunten

prima service, lekkere en verse producten

De functie op de website om de groenten waar je niet van houdt voor altijd af te vinken mis ik heel erg. Zou fijn zijn als die weer terugkomt.

Pluspunten

Goed bereikbaar , steeds nieuwe producten die aangeleverd worden . Denken mee en vragen input aan klanten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus behulpzame medewerkers aan de telefoon/ email

de bezorgtijden zijn zeer wisselend ( heel vervelend!; komt door nieuw computerprogramma?) de kwaliteit is vaak goed, niet altijd (gronderige bieten, doorgeschoten prei)

Pluspunten

vriendelijke, behulpzame chauffeurs/bezorgers fijn is dat je een mail krijgt als een bepaald product niet leverbaar is

iets meer informatie over verpakte producten b.v. zitten er E-nummers (zout-, suiker-, gistvervangers e.d. in) kratten zijn soms wel erg vuil

Pluspunten

goede service uitgebreid assortiment

Pluspunten

Goede producten, keurig bezorgd

Pas na invullen bestelling zie je mogelijkheid leverdag. Pas op leverdatum krijg je richtlijn over bezorgtijd.

Pluspunten

Goede waar en prima bezorging. Altijd op tijd en bij afwezigheid op de afgesproken plaats

Iets secuurdere controle van het buitenlandse fruit.

Pluspunten

we zijn al jaren bij de ekonoom en hebben helemaal niks te klagen. Servies, bezorging, artikelen en contact zijn buitengewoon goed !!! Wat ons betreft....GA ZO DOOR !!!!

Pluspunten

Bezorging volgens afspraak; netjes en hygiënisch verpakt; doorgaans goede kwaliteit; ruime keuze aan biologische spullen

De sperziebonen van anderhalve week geleden waren niet van optimale kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Inhoud pakket prima, levering prima, mooie kratjes.

De bestellingen opgeven op de site is erg onduidelijk, waardoor ik nu voor de 2e keer dubbele producten heb gekregen terwijl ik die naar mijn weten niet 2x besteld heb. Maar dan zitten ze op de site in een winkelwagentje. En ook al heb je dan dat winkelwagentje nog niet afgerekend, de producten worden dan wel geleverd (en automatisch van mn rekening geschreven). Is erg verwarrend; nog steeds; ook al is de site vernieuwd. Zelfde probleem is er nog steeds. Ik hoorde dit ook al van een andere Ekonoom klant.... Weinig aanbiedingen (zoals Ekoplaza wel doet).

Pluspunten

Goede bezorging en klantenservice, gevarieerd pakket

Pluspunten

Vriendelijk en punctueel. Geweldige producten. Prachtige en functionele site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering altijd op tijd en aan huis. Vlot contact per e-mail. Afwisseling van bekende, vertrouwde groenten en bijzondere, 'vergeten' groenten. Erg mooi om biologisch eten op deze manier breder toegankelijk te maken. Producten uit de regio. Site met een groot aanbod.

Sommige periodes was met name het fruit van wat mindere kwaliteit. (Na feedback hierover is dat overigens weer een stuk beter)

Pluspunten

Mooie producten . Goede bezorgdienst. Vriendelijke vervoerder.. Goede telefonische hulp. Duidelijke website. Heldere informatie.

Kan het niet bedenken

Pluspunten

Prettig personeel. Groot assortiment. Lekker!

Af en toe fruit of groente die sneller bederft dan verwacht zou mogen worden. Kan ik op de website nog ergens aangeven welke groente we echt niet in het pakket willen?

Pluspunten

stipte levering, goede producten, genoeg afwisseling, goed bereikbaar

De nieuwe website vind ik lastig, maar dan bel ik en word ik heel vriendelijk geholpen!

Pluspunten

er is erg veel keus en lekker vers de bezorging is uitermate goed op de tijd wanneer ik thuis ben als er iets niet is krijg je daar keurig bericht van en heb je keus voor een vervangend product. erg goede service

heb ik op dit moment niet voor het bedrijf

Pluspunten

Vriendelijke bezorgers, goede kwaliteit en kwantiteit van de groente en fruit in ons pakket.

Pluspunten

Heerlijke streekproducten, zoals het onvolprezen brood van Bakkerij Staghouwer uit Tolbert. Adequate c.q. behulpzame en efficiënte klantenservice. Doordachte website.

Afgedekte kratten/kartonnen dozen bij regen zou wel effectief zijn. Doorweekte boodschappen ogen nu eenmaal enigszins treurig.

Noordwolderweg 9

9784 TA Noordwolde