3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede levering klachten worden serieus genomen en er vindt altijd compensatie plaats

betere controle. ik heb al vaker rotte aardappelen/fruit gehad

betere controle. ik heb al vaker rotte aardappelen/fruit gehad

Pluspunten

Snelle levering groot assortiment en gratis verzenden wij zijn fan

Iets overzichtelijkere indeling van de website zou prettig zijn. Alle bananen-opties bij elkaar bijvoorbeeld.

Pluspunten

Goede bezorging, telefonisch goed bereikbaar

Bij allergie informatie zou het erg handig zijn qua website dat je alle allergieën in één keer kunt aanklikken. En niet zoals nu steeds afzonderlijk.

Pluspunten

Goede producten, goede service, goede bezorging en voorwaarden, vriendelijke mensen.

Pluspunten

goede groenten en fruit, betaling en levering correct

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk telefonisch te bereiken en afleverplek van de bestelling in overleg.

Ik vind het zo jammer dat alsnog veel producten in wegwerp verpakkingen zitten. Zelfs groenten. Dit vind ik zonde en is belastend voor het milieu. Ik zou graag melk in statiegeld flessen willen bestellen etc.

Pluspunten

Heel erg tevreden , super producten , goede service . Een fijn bedrijf die heel hard zijn best doet,, en dat merk je,,,

Pluspunten

Lokaal Biologisch, goeie kwaliteit producten. Persoonlijk, je leert de mensen kennen. Eigen bezorgdienst

bestellen on line kan nog iets verbeterd worden Groente/fruitabonnementen gaan automatisch in de herhaalbestelling. Dat is prettig, maar wanneer ik artikelen erbij bestel (vaak zijn dit herhaaldelijk dezelfde artikelen) is het me al een paar keer overkomen dat ik - zonder het te beseffen - mijn groenteabonnement nog een keer aan het mandje heb toegevoegd. Dus kreeg ik het twee keer. Ik zou het abonnement niet onder herhaalbestelling plaatsen. Bij herhaalbestelling denk ik eerder aan artikelen die ik herhaaldelijk bestel, maar niet elke week of elke twee week. Dus niet een abonnement. Maar een lijst met eerder bestelde artikelen, waar ik vervolgens per bezorging kan aanvinken welke ik die keer geleverd wil hebben.

Pluspunten

Lekkere producten, prima service. Groot assortiment. Duidelijke website.

Pluspunten

1. Zoveel als mogelijk lokale producten. 2. Over het algemeen goede kwaliteit. 3. Gevarieerd aanbod binnen de mogelijkheden van het seizoen. 4. Betrouwbare levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

positieve 1e indruk

even bellen wanneer iets niet voorradig is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettige mensen en goede producten.

De verpakking blijft een lastig punt. De groente bleef mooier in de kratten. Het terugsturen van de dozen is lastig en geeft een hoop gedoe, dat zou anders moeten.

Pluspunten

uitgebreid assortiment prima service acceptabele prijzen

Pluspunten

Heerlijke producten Als er een probleem is wordt er snel gereageerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Komt keurig op tijd en komt de afspraken na

Soms is het fruit wel 'veel van het zelfde' en ik mis ik variatie. Daarnaast is het soms bijna overrijp en als we het een paar dagen vergeten is het niet meer lekker.

Pluspunten

Eigenlijk altijd een juiste levering, is een product niet leverbaar, dan wordt dit middels de mail kenbaar gemaakt. Ruim assortiment.

Soms worden er versproducten geleverd die aan de datum zijn of niet heel vers meer. Dat zou ik graag anders zien.

Pluspunten

De Ekonoom past helemaal in onze gezinslogistiek! Elk weekend (makkelijk te onthouden omdat je er dan meestal wel tijd voor hebt) bestellen we online meestal een groente/fruit-pakket in combinatie met allerlei producten die we de komende week nodig hebben. We zijn heel tevreden over het vlees, de melk, de verschillende fruit en groenten, de noten, dadels, vijgen, etc.. Als er onverhoopt iets niet in orde is, sturen we een mailtje en wordt het door de Ekonoom altijd goed gemaakt. Erg vriendelijk en heerlijke gezonde producten. Makkelijk dat het gratis aan huis bezorgd wordt, dat scheelt tijd!

Pluspunten

Persoonlijk, betrouwbaar, flexibel, ben sinds vele jaren al klant en tevreden!

minder (plastic-) verpakking gebruiken

Pluspunten

Goed bereikbaar zijn bv telefonisch en per mail. Aardige chauffeurs.

Het zou prettig zijn als de afschrijvingen van je bestelling op ongeveer een zelfde datum is. Nu is dit heel onregelmatig. Wij betalen per incasso.

Pluspunten

goede producten zeer ruim assortiment zeer snelle en directe communicatie betrouwbaar goede, heldere website bestelling maken is heel simpel, dus er is ingezet op gemak voor de klant. extra's: recepten; informatie over producenten; bij feestdagen kan je speciale producten en maaltijden bestellen en worden er mooie menu's samengesteld. handige kratten waarin de spullen worden afgeleverd.

ga zo door, behoud de passie!

Pluspunten

levering altijd volgens afspraak en op tijd

geen. ga zo door!

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, makkelijk contact maken, goede service

?

Pluspunten

Klantvriendelijk Goed 'bereikbaar' Vlotte respons

Een tweetal aanpassingen aan de website: -Bij een artikel tonen of het al in het winkelwagentje ligt. -Nadat een artikel in het winkelwagentje is geplaatst, wordt niet teruggesprongen naar de plek waar het gekozen artikel stond, maar naar het eerste artikel van de lijst.

Noordwolderweg 9

9784 TA Noordwolde